پرپروک بهتر از لیتل ایتالی عه فقط برندینگش بدهمن با لیتل ایتالی موافقم ولی این اخر هفته تایمم پره. همون 9ام تا 13 ام منم هستممم

دلت قشنگ هوس دیسلایک کردهپرپروک بهتر از لیتل ایتالی عه فقط برندینگش بده![]()
من میخوام ولی تا ۵ ام پول ندارمآقا یه آمار بگیریم
کیا میخوان برن لیتل ایتالی؟
ردیفه برا خرداد بچه ها راهی تهرانن ما هم کاری نکنیم خودشون هر چند روز یه میتینگ میذارنمن میخوام وای تا ۵ ام پول ندارم

نظرت چیه سانسبندیش کنی ؟ = )))ردیفه برا خرداد بچه ها راهی تهرانن ما هم کاری نکنیم خودشون هر چند روز یه میتینگ میذارن
فعلا پیشنهاد من همون آخرهفته ست بریم یه کافه بشینیم یه تعدادی به صرف چایی میلک شیکی چیزی گپ بزنیم. ترجیح خودمم اینه این بار استثنا باشه و کمتر از ده نفر باشیم
ایده ی جالبیه خودمم سانس اول رو میامنظرت چیه سانسبندیش کنی ؟ = )))

اونجوری باید بگی ۱۰ تای اولی ک قطعی کردن اومدنشونو بیان تو سانس اول😆ایده ی جالبیه خودمم سانس اول رو میام![]()
میشه به قید قرعه هم کرد که هیجانی بشه برای دوستان😁اونجوری باید بگی ۱۰ تای اولی ک قطعی کردن اومدنشونو بیان تو سانس اول😆
ما دفعه قبلی ده نفر قرار بود باشیم بیست نفر شدیمباید دیکتاتوری کرد مثلا بگی پنجشنبه ساعت ۷ ورودی پارکینگ دارآباد.دلیل این سردرگمیمون دسترسی نداشتن به تلگرامه راستش. اگه بله و اینا رم نصب میکردم باز کار راه میفتاد. تاپیک همه چی رو شلوغ و نامشخص میکنهما دفعه قبلی ده نفر قرار بود باشیم بیست نفر شدیم
برا کوه اوکیه اون امیرعلی.باید دیکتاتوری کرد مثلا بگی پنجشنبه ساعت ۷ ورودی پارکینگ دارآباد.
آره آره الان ولی همهتو امتحان و درس و کار غرقن آتش بس نقض نمیشه.برا کوه اوکیه اون امیرعلی.
ولی برا کافه دفعه قبلی من همون پلن رو رفتم و صاحب وی کافه فکر کرد آتش بس نقض شده. واقعا جنگ بود
چه قیمت تئاتر ها خوبه تهراناگ تاتر بین هستین این تاتر دوستمه ک شنبه میخوام برم اگ میاین بگین ک گروهی بریم پ.خ بدین = ))
https://www.tiwall.com/s/termeh4
میخوای یه پست بذار واسه لایک ببینی کیا میانردیفه برا خرداد بچه ها راهی تهرانن ما هم کاری نکنیم خودشون هر چند روز یه میتینگ میذارن
فعلا پیشنهاد من همون آخرهفته ست بریم یه کافه بشینیم یه تعدادی به صرف چایی میلک شیکی چیزی گپ بزنیم. ترجیح خودمم اینه این بار استثنا باشه و کمتر از ده نفر باشیم
اگه ح ب تهرانیا بود مشهدیا نمیومدن نظر بدن😒😂اینجارو کردید ح.ب. تهرانی ها
مخصوصا اونجایی قمی جواب مشهدیو بدهاگه ح ب تهرانیا بود مشهدیا نمیومدن نظر بدن😒😂