• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخرین ویرایش:
من میخوام وای تا ۵ ام پول ندارم
ردیفه برا خرداد بچه ها راهی تهرانن ما هم کاری نکنیم خودشون هر چند روز یه میتینگ میذارن:))
فعلا پیشنهاد من همون آخرهفته ست بریم یه کافه بشینیم یه تعدادی به صرف چایی میلک شیکی چیزی گپ بزنیم. ترجیح خودمم اینه این بار استثنا باشه و کمتر از ده نفر باشیم

ردیفه برا خرداد بچه ها راهی تهرانن ما هم کاری نکنیم خودشون هر چند روز یه میتینگ میذارن:))
فعلا پیشنهاد من همون آخرهفته ست بریم یه کافه بشینیم یه تعدادی به صرف چایی میلک شیکی چیزی گپ بزنیم. ترجیح خودمم اینه این بار استثنا باشه و کمتر از ده نفر باشیم
نظرت چیه سانس‌بندیش کنی ؟ = )))

این کوه ما چی شد؟
بریم یه املتی جوجه‌ای چیزی بزنیم.

آخرین ویرایش:
دلیل این سردرگمیمون دسترسی نداشتن به تلگرامه راستش. اگه بله و اینا رم نصب میکردم باز کار راه میفتاد. تاپیک همه چی رو شلوغ و نامشخص میکنه:)) ما دفعه قبلی ده نفر قرار بود باشیم بیست نفر شدیم

دلیل این سردرگمیمون دسترسی نداشتن به تلگرامه راستش. اگه بله و اینا رم نصب میکردم باز کار راه میفتاد. تاپیک همه چی رو شلوغ و نامشخص میکنه:)) ما دفعه قبلی ده نفر قرار بود باشیم بیست نفر شدیم
باید دیکتاتوری کرد مثلا بگی پنجشنبه ساعت ۷ ورودی پارکینگ دارآباد.

برا کوه اوکیه اون امیرعلی.
ولی برا کافه دفعه قبلی من همون پلن رو رفتم و صاحب وی کافه فکر کرد آتش بس نقض شده. واقعا جنگ بود
آره آره الان ولی همه‌تو امتحان و درس و کار غرقن آتش بس نقض نمیشه.

اگ تاتر بین هستین این تاتر دوستمه ک شنبه میخوام برم اگ میاین بگین ک گروهی بریم پ.خ بدین = ))
https://www.tiwall.com/s/termeh4

میخوای یه پست بذار واسه لایک ببینی کیا میان
من خودم دوست داشتم ولی خیلی بعیده بیام
البته حالا که گفتی کمتر از ده نفر باشیم اصلا نمیام😒😂

Back
بالا