• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
تست آرایه رو چطور باید زد؟
خ سبز که مبحثیه، برای آزمونا باید چیکار کنم؟
هرشب چهارتا تست از آزمون هاش حل کن
قبل اون اگه گاج نقره ای جامع داری میتونی تستاش رو کار کنی

• لایک
امتیازات: fteh
طریقه ی کار کردن روی ارایه رو که بچه ها گفتن ...اهسته و پیوسته.

برای شبای قبل از ازمون گفتی...من خودم تستای نشاندار ارایه رو که مشخص کرده بودم میخوندم و اینکه بعضیاشو که مثلا درک نمیکردم و اونایی که خود کتاب تست نوشته بود نظر ما اینه نظر طراح کنکور اینه (اکثرا ایهام تناسب ها ) رو توی دفترم مینوشتم و یه نگاهی مینداختم بهشون و تاکیدم روی جواب طراح کنکور بود

بچه ها کسی فایل word سوالات کنکور رو داره؟

من کلا ادبیات رو موضوعی به این صورت میخونم و نتیجه گرفتم :
هفته ای 6 ساعت ادبیات میخونم ینی هر کدوم از 4 تا مبحث ادبیات ( قرابت ، آرایه ، لغت و تاریخ ادبیات ، زبان فارسی ) 1ساعت و ربع
حالا واسه آرایه : ( بقیه مباحث هم خواستی بگو توضیح بدم )
کتاب هفت خوان خیلی سبز عالیه[ یکی از نویسنده هاش آقای علیرضا جعفری هستن که مدال نقره ی زیست و رتبه دو رقمی کنکور دارن و توی آموزشگاه الوند شیراز هم تدریس میکنن]
طبق ترتیب کتاب آرایه هفت خوان میرم جلو و درسنامه ش رو دقیق میخونم بعد از اون تست های آخر اون مبحث رو میزنم حالا هفته بعد از همون مبحثی که توی هفت خوان خوندم با کتاب گاج موضوعی تست میزنم بعد از اینکه کلا آرایه های هفت خوان و گاج موضوعی تموم شد تصمیم دارم سوالای آرایه های کنکور رو از دوردنیا بررسی کنم که هنوز نرسیدم این کارو انجام بدم ولی خییلی اهمییت داره !
و یک کار دیگه هم که بعضی وقتا انجام میدم اینه که مثلا اوقات فراغتم که شعر میخونم سعی میکنم توی هر بیتی که میخونم آرایه هاش رو هم واسه خودم مشخص کنم که به نظرم خیلی میتونه مفید باشه چون سوالای آرایه ی کنکور اکثرا از شعرای کتاب نیستن

به نظرم برای آرایه موضوعی گاج خیلی از الگو بهتره.
برای چجوری کار کردنش هم، خیلی از مشاورا توی برنامه‌ای که می‌دن یه چیزی به نام باکس می‌ذارن که بازه‌ی ۱۵ الی ۳۰ دقیقه‌ایه و باهاش خیلی می‌شه پیشرفت کرد. جزو برنامه درسی نیستا مثلا اگه ۸ ساعت می‌خونی باکس مضاف بر اون ۸ ساعتته.
یه شب در میون باکس رو بذار برای آرایه و شروع نکن یه آرایه رو از اول تا آخرش، مثلا زوجای هر آرایه رو‌بزن فردهاشو بذار یه بازه دیگه از سال بزن چون قلق‌های آرایه از دست آدم در می‌ره بعد یه مدت و هرچی تعداد دفعاتی که روی کلش کار می‌کنی بیشتر باشه کمتر فرار می‌کنه از ذهن.

به نظرم برای آرایه موضوعی گاج خیلی از الگو بهتره.
برای چجوری کار کردنش هم، خیلی از مشاورا توی برنامه‌ای که می‌دن یه چیزی به نام باکس می‌ذارن که بازه‌ی ۱۵ الی ۳۰ دقیقه‌ایه و باهاش خیلی می‌شه پیشرفت کرد. جزو برنامه درسی نیستا مثلا اگه ۸ ساعت می‌خونی باکس مضاف بر اون ۸ ساعتته.
یه شب در میون باکس رو بذار برای آرایه و شروع نکن یه آرایه رو از اول تا آخرش، مثلا زوجای هر آرایه رو‌بزن فردهاشو بذار یه بازه دیگه از سال بزن چون قلق‌های آرایه از دست آدم در می‌ره بعد یه مدت و هرچی تعداد دفعاتی که روی کلش کار می‌کنی بیشتر باشه کمتر فرار می‌کنه از ذهن.
خ سبز گرفتم اصلا، نه الگو. منظورتون اینه کلا با ادبیات موضوعی پیش ببرم بهتره؟

خ سبز گرفتم اصلا، نه الگو. منظورتون اینه کلا با ادبیات موضوعی پیش ببرم بهتره؟
ادبیات رو من تا حالا ندیدم کسی توصیه کنه به کلی خوندن. یعنی نمیشه بشینی از کتاب دوم دبیرستان درس اولو بخونی همونجا آرایه هاش رو هم بررسی کنی و لغتاشم یاد بگیری. خیلی وقت میبره، به درد نمیخوره و اگه تو یه بحثی مشکل داشته باشید، نمیتونید راحت همون بحث رو دوره کنید.
راستی از مهم ترین مباحثی که وجود داره برای اعلام و لغت ها، حافظه تصویری هست. سعی کنید از روی یک کتاب بخونید و همون کتاب رو چند بار بخونید:) من خودم این اواخر تا موقعیت معرفی شخص در صفحه و کلماتی که زیرشون خط کشیده بودم و جای کلمه در صفحه رو حفظ بودم. خیلی کمک میکنه.

بچه ها من چیکار کنم ساعت مطالعه م بره بالا؟ روزانه بیشتر از ۷~۸ ساعت نمیتونم درس بخونم و معمولا به یکی دوتا از وعده ی مطالعه هم نمیرسم. کیفیت درس خوندنمم هر روزش مثل قبل نیست یک روز در میون خوب و بد میشه.

بچه ها من چیکار کنم ساعت مطالعه م بره بالا؟ روزانه بیشتر از ۷~۸ ساعت نمیتونم درس بخونم و معمولا به یکی دوتا از وعده ی مطالعه هم نمیرسم. کیفیت درس خوندنمم هر روزش مثل قبل نیست یک روز در میون خوب و بد میشه.
اگه کیفیتت هر روز خوب نیست بهتره فعلن ساعتت رو بالا نبری
بالا بردن ساعت مطالعه باید خیلی تدریجی باشه تا بازدهتون پایین نیاد
در ضمن 7_8 ساعت خیلی خوبه اگه با بازده باشه حداقل برای تابستون که عالیه

آخرین ویرایش:
Back
بالا