- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
هرشب چهارتا تست از آزمون هاش حل کنتست آرایه رو چطور باید زد؟
خ سبز که مبحثیه، برای آزمونا باید چیکار کنم؟
قبل اون اگه گاج نقره ای جامع داری میتونی تستاش رو کار کنی
هرشب چهارتا تست از آزمون هاش حل کنتست آرایه رو چطور باید زد؟
آره همین و میگم.می ارزه خریدنش؟قیمتش چطورهمنظورت سی دیای آزمون یاره؟
فک کنم همین بود که سال کنکور داشتم اگه همون باشه که خیلی خوب بود دیگه نیاز به بانک تستای مختلفم نداشتم
طریقه ی کار کردن روی ارایه رو که بچه ها گفتن ...اهسته و پیوسته.تست آرایه رو چطور باید زد؟

من کلا ادبیات رو موضوعی به این صورت میخونم و نتیجه گرفتم :تست آرایه رو چطور باید زد؟
به نظرم برای آرایه موضوعی گاج خیلی از الگو بهتره.تست آرایه رو چطور باید زد؟
خ سبز گرفتم اصلا، نه الگو. منظورتون اینه کلا با ادبیات موضوعی پیش ببرم بهتره؟به نظرم برای آرایه موضوعی گاج خیلی از الگو بهتره.
برای چجوری کار کردنش هم، خیلی از مشاورا توی برنامهای که میدن یه چیزی به نام باکس میذارن که بازهی ۱۵ الی ۳۰ دقیقهایه و باهاش خیلی میشه پیشرفت کرد. جزو برنامه درسی نیستا مثلا اگه ۸ ساعت میخونی باکس مضاف بر اون ۸ ساعتته.
یه شب در میون باکس رو بذار برای آرایه و شروع نکن یه آرایه رو از اول تا آخرش، مثلا زوجای هر آرایه روبزن فردهاشو بذار یه بازه دیگه از سال بزن چون قلقهای آرایه از دست آدم در میره بعد یه مدت و هرچی تعداد دفعاتی که روی کلش کار میکنی بیشتر باشه کمتر فرار میکنه از ذهن.
ادبیات رو من تا حالا ندیدم کسی توصیه کنه به کلی خوندن. یعنی نمیشه بشینی از کتاب دوم دبیرستان درس اولو بخونی همونجا آرایه هاش رو هم بررسی کنی و لغتاشم یاد بگیری. خیلی وقت میبره، به درد نمیخوره و اگه تو یه بحثی مشکل داشته باشید، نمیتونید راحت همون بحث رو دوره کنید.خ سبز گرفتم اصلا، نه الگو. منظورتون اینه کلا با ادبیات موضوعی پیش ببرم بهتره؟
اگه کیفیتت هر روز خوب نیست بهتره فعلن ساعتت رو بالا نبریبچه ها من چیکار کنم ساعت مطالعه م بره بالا؟ روزانه بیشتر از ۷~۸ ساعت نمیتونم درس بخونم و معمولا به یکی دوتا از وعده ی مطالعه هم نمیرسم. کیفیت درس خوندنمم هر روزش مثل قبل نیست یک روز در میون خوب و بد میشه.