سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
1. مورد داریم طرف دیپلم تجربی سال 93 داره از یه شهری تو منطقه 2، بخواد برای اولین بار بعد از سه سال کنکور انسانی بده توی یه شهر دیگه که منطقه یکه، باید دقیقا چه کارایی رو انجام بده؟
منطقه 2 قطعا. هیچی فقط ثبت نام کنکور

2. کسی هست از شرایط دانشگاه فرهنگیان بدونه؟ شرط سنی داره برای پذیرش کارشناسی؟
دفترچه انتخاب رشته پارسال رو ببین شرایط رو مینویسه انتهای دفترچه معمولا : http://sanjesh.org/group.aspx?gid=1
3. اگر کسی یه سال یه دانشگاه دولتی کارشناسی بخونه، کمتر از یه سال بعد بتونه با معادل سازی مدرک، ارشد یه دانشگاه دولتی دیگه قبول بشه باید هزینه ای رو بابت ول کردن دانشگاه بده؟ :-?
انصراف از دوره روزانه هزینه داره بر حسب تعداد واحدها و ترم

بنظرتون این خیلی بده که من به جز دوسه ماه اول مشاوری نداشتم و ندارم و تا حالا هم به وجودش احساس نیاز نکردم؟؟؟
وقتی میبینم تقریبا هممممه یه مشاوری پشتیبانی چیزی دارن استرس میگیرم ک نکنه من دارم اشتباه میکنم...8-|

بنظرتون این خیلی بده که من به جز دوسه ماه اول مشاوری نداشتم و ندارم و تا حالا هم به وجودش احساس نیاز نکردم؟؟؟
وقتی میبینم تقریبا هممممه یه مشاوری پشتیبانی چیزی دارن استرس میگیرم ک نکنه من دارم اشتباه میکنم...8-|
من تنها یه مشاور مدرسه داشتم که همیشه ازش فرار میکردم تا منو نبینه گیرم بندازه و کلا دو بار باهاش حرف زدم....بعضیا نمیتونن با مشاور کنار بیان و حرفاشو قبول کننن...نمیگم خوبه چون شاید گوش میکردم بهتر میشدم حتما اما نمیتونستم زیر بارش برم...اگه نتایج خوبی میگیری مشکلی نیس بنظرم چون برای من مشکلی پیش نیومد...اما خوب من نمیدونم اگه مشاور داشتم چی میشد

آدما با هم متفاوتن
یکی نیاز داره ساپورت روحی بشه
یکی تا زور بالاسرش نباشه درس نمیخونه
یکی نمیتونه خودش برنامه ریزی کنه و یا به برنامه اش پای بند نیس
ولی یکی هم ممکنه هم خودش برنامه ریزی کنه و هم انجامش بده و از این که کسی کنترلش کنه استرس بگیره!
بستگی به خودت داره هانی;):-"

من یه چند تا سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم. همینجا میپرسم ایشالا که جاش درسته:-"

1. مورد داریم طرف دیپلم تجربی سال 93 داره از یه شهری تو منطقه 2، بخواد برای اولین بار بعد از سه سال کنکور انسانی بده توی یه شهر دیگه که منطقه یکه، باید دقیقا چه کارایی رو انجام بده؟
آخرش منطقه 2 حساب میشه یا 1؟
2. کسی هست از شرایط دانشگاه فرهنگیان بدونه؟ شرط سنی داره برای پذیرش کارشناسی؟
3. اگر کسی یه سال یه دانشگاه دولتی کارشناسی بخونه، کمتر از یه سال بعد بتونه با معادل سازی مدرک، ارشد یه دانشگاه دولتی دیگه قبول بشه باید هزینه ای رو بابت ول کردن دانشگاه بده؟ :-?

4. چه دانشگاهایی رو میشه غیر حضوری خوند؟
مورد دو رو من میدونم.دانشجوی دبیری ام
هر چی خواستید در خدمتم

اگ نتیجه خوبی میگیری مشکلی نداره
من خودم مشاور انچنانی نداشتم ولی خب نتیجه هم گرفتم

سلام
سوال1فاز این زیست این ازمون چیه ؟( جمع بندی بدن انسان )
ایا از برنامه این این ازمون ب طور کامل پیروی کنیم یادرس ها پیش2 را بخوانیم (دانش اموز )(جمعبندی پایه)؟

محتوای کتابای رشته انسانی برای کنکور 97 عوض شدن یا همون کتابای دوره های قبله؟

براي همايـش زيست،دكتر عمارلو بهتر هستن يا دكتر آرامفـر؟

این همایش ها و دی وی دی ها و این کارای کنکوری رو کلا خیلی توصیه میشه سمتشون نرید. اکثر کسایی که نتیجه گرفتن از کنکور و رتبه های دو سه رفمی شدن که بین دوستان من و سال بالایی هامون کم نیودن، ندیدم کسی درگیر این چیزا شده باشه. از طرفی بین ی سری از دوستان که رتبه های هفت هشت هزار آوردن و ی سریاشون موندن برای سال های بعد یا الان دانشگاه آزاد درس میخونن، به شدت خرج های چند میلیونی برای دی وی دی و کلاس خصوصی و از این همایش به اون کلاس رفتن زیاده. نمیدونم شاید شوآف میکنن پیش خانواده هاشون یا حتی برای خودشون که بعدا پشیمون نباشن. متاسفانه بین بچه های کنکوری هم خیلی شایع شده این داستانا از بس تبلیغ شده براش. طوری که بچه ها و حتی خونواده ها اگه درگیر این کلاسا نباشن حس میکنن عقب افتادن و تو این کلاس ها کلیدی ترین نکات کنکور جمع میشه که اگه ندونی کنکور رو باختی.
تنها یه حالت به نظر من توجیه پذیره اونم این که نزدیکای کنکور شما مثلا عربی رو فول باشید و یکی بیاد براتون یه جمع بندی بکنه و مطالب رو مرتب کنه. وگرنه همایشی که صد نفر هستن توش (بعضا خیلی بیشتر) و یه سری شومن و بیزینس من امثال مهندس(!) مسعودی میان توش تدریس میکنن، فکر نمیکنم خروجی داشته باشه.
موفق باشید!!!

فک کنم قبلا نوشتم اینجاها که آرامفر اصلا بدرد نمیخوره. همچنانم میگم. ولی عمارلو خوبه. یکی از بچه ها که 20 تجربیه عمارلو میرفته. کلا حتی کلاساشم نتونی بری جزوه هاشم بگیری صرفا خیلی خوبه.

میشه یکی منو متقاعد کنه که چرا باید علاوه بر رشته خودم (ریاضی) کنکور زبان هم بدم؟ چه مزیتی میتونه داشته باشه وقتی هیچ علاقه ای به فیلد های اون طرف ندارم؟:)) چرا همه دارن ثبت نام میکنن؟:))

بنظرتون سهمیه ۵ درصدی نسبت ب منطقه ۲ بهتره؟

• لایک
امتیازات: mhdl
دقیقا منم همین سوال رو دارم !
از سهمیم استفاده کنم یا همون سهمیه ی مناطق رو بزنم؟
البته تو سایت کانون رتبه های مشابه از منطقه یک و سهمیه 5 درصدی رو که مقایسه کردم تفاوتی تو درصداشون نیس.

میشه یکی منو متقاعد کنه که چرا باید علاوه بر رشته خودم (ریاضی) کنکور زبان هم بدم؟ چه مزیتی میتونه داشته باشه وقتی هیچ علاقه ای به فیلد های اون طرف ندارم؟:)) چرا همه دارن ثبت نام میکنن؟:))

من که پرسیدم( به جز بچه هایی که دوست دارن این رشته ها رو) بقیه ثبت نام میکنن چون میگن به هر دلیلی اگه کنکور اصلی مون خراب شد ! بریم این کنکور رو بدیم که پشت کنکور نمونیم ! حالا چیزی نیست که فوقش ثبت نام میکنی نمیری! نه قراره وقتی واسش بذاری نه چیزی! آدم نمیدونه تا چند ماه دیگه چی پیش میاد...

دقیقا منم همین سوال رو دارم !
از سهمیم استفاده کنم یا همون سهمیه ی مناطق رو بزنم؟
البته تو سایت کانون رتبه های مشابه از منطقه یک و سهمیه 5 درصدی رو که مقایسه کردم تفاوتی تو درصداشون نیس.
اره،ولی من منظورم تفاوت سهمیه ها تو قبول شدنو پذیرشه
ک می‌دونم قطعا تفاوت داره اما نمیدونم کدوم بهتره

تا جايى كه من ميدونم ميتونى از هر دو تا استفاده كني يني هم منطقه ت اعمال بشه هم سهميه ت. اشتباهه اين چيزي كه من فكر ميكردم؟

• لایک
امتیازات: mhdl
از ی جا ب بعد سهمیه جانبازی تقریبا استفاده میشه و اون مازادش ب پنج درصدیا داده میشه
شاید خود اون پنج درصد خیلی مزیت بزرگی نباشه
ولی وقتی براشون ۲۵ درصد حساب میشه قشنگ گنددد می خوره ب قبولی کلی آدم تو مناطق دیگه من تجربیو نمی دونم ولی امسال ریاضی بیست و پنج درصد سهمیه و ظرفیت برا جانبازا بود و کلا دوهزار نفر آدم! مابقی سهمیه رو دادن ب پنج درصدیا رتبه پونصد ب اون ور منطقه یک رو دیدم بشدت افتضاح قبول شدن ب نسبت رتبه ب خاطر این سهمیه ....

Back
بالا