• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
براي همايـش زيست،دكتر عمارلو بهتر هستن يا دكتر آرامفـر؟
فک کنم قبلا نوشتم اینجاها که آرامفر اصلا بدرد نمیخوره. همچنانم میگم. ولی عمارلو خوبه. یکی از بچه ها که 20 تجربیه عمارلو میرفته. کلا حتی کلاساشم نتونی بری جزوه هاشم بگیری صرفا خیلی خوبه.

میشه یکی منو متقاعد کنه که چرا باید علاوه بر رشته خودم (ریاضی) کنکور زبان هم بدم؟ چه مزیتی میتونه داشته باشه وقتی هیچ علاقه ای به فیلد های اون طرف ندارم؟:)) چرا همه دارن ثبت نام میکنن؟:))

• لایک
امتیازات: mhdl
بنظرتون سهمیه ۵ درصدی نسبت ب منطقه ۲ بهتره؟
دقیقا منم همین سوال رو دارم !
از سهمیم استفاده کنم یا همون سهمیه ی مناطق رو بزنم؟
البته تو سایت کانون رتبه های مشابه از منطقه یک و سهمیه 5 درصدی رو که مقایسه کردم تفاوتی تو درصداشون نیس.

میشه یکی منو متقاعد کنه که چرا باید علاوه بر رشته خودم (ریاضی) کنکور زبان هم بدم؟ چه مزیتی میتونه داشته باشه وقتی هیچ علاقه ای به فیلد های اون طرف ندارم؟:)) چرا همه دارن ثبت نام میکنن؟:))

من که پرسیدم( به جز بچه هایی که دوست دارن این رشته ها رو) بقیه ثبت نام میکنن چون میگن به هر دلیلی اگه کنکور اصلی مون خراب شد ! بریم این کنکور رو بدیم که پشت کنکور نمونیم ! حالا چیزی نیست که فوقش ثبت نام میکنی نمیری! نه قراره وقتی واسش بذاری نه چیزی! آدم نمیدونه تا چند ماه دیگه چی پیش میاد...

دقیقا منم همین سوال رو دارم !
از سهمیم استفاده کنم یا همون سهمیه ی مناطق رو بزنم؟
البته تو سایت کانون رتبه های مشابه از منطقه یک و سهمیه 5 درصدی رو که مقایسه کردم تفاوتی تو درصداشون نیس.
اره،ولی من منظورم تفاوت سهمیه ها تو قبول شدنو پذیرشه
ک می‌دونم قطعا تفاوت داره اما نمیدونم کدوم بهتره

بنظرتون سهمیه ۵ درصدی نسبت ب منطقه ۲ بهتره؟
تا جايى كه من ميدونم ميتونى از هر دو تا استفاده كني يني هم منطقه ت اعمال بشه هم سهميه ت. اشتباهه اين چيزي كه من فكر ميكردم؟

• لایک
امتیازات: mhdl
از ی جا ب بعد سهمیه جانبازی تقریبا استفاده میشه و اون مازادش ب پنج درصدیا داده میشه
شاید خود اون پنج درصد خیلی مزیت بزرگی نباشه
ولی وقتی براشون ۲۵ درصد حساب میشه قشنگ گنددد می خوره ب قبولی کلی آدم تو مناطق دیگه من تجربیو نمی دونم ولی امسال ریاضی بیست و پنج درصد سهمیه و ظرفیت برا جانبازا بود و کلا دوهزار نفر آدم! مابقی سهمیه رو دادن ب پنج درصدیا رتبه پونصد ب اون ور منطقه یک رو دیدم بشدت افتضاح قبول شدن ب نسبت رتبه ب خاطر این سهمیه ....

Back
بالا