Ayda-323
MAH
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 97
شاید سوال خیلی مسخره ای باشه ولی فرق شیار دهانی با دهان سلولی چیه :/
ببين يه نكته،اصن كاري به چگونه خوندنش ندارم ولي واسه ديفرانسيل فقط و فقط و باز هم فقط تست كنكور بزنبچه ها واسه دیفرانسیل چجوری باید بخونیم؟؟ من کم نمیخونم ولی بازم درصدم بالا نمیاد.
بعد چه کتابی خوبه واسش؟؟ من خودم IQ کار میکنم ولی حس میکنم بازم کمه..
واسه دیفرانسیل اولویتت رو کتابایی باشه تست کنکورن فقط مث ۳۰ سال کنکور قلم چی یا میکروبانک گاج بعد برو سراغ تالیفی...بچه ها واسه دیفرانسیل چجوری باید بخونیم؟؟ من کم نمیخونم ولی بازم درصدم بالا نمیاد.
چرا میگید سمت خیلی سبز نرو من خودم خیلی سبز دارمواسه دیفرانسیل اولویتت رو کتابایی باشه تست کنکورن فقط مث ۳۰ سال کنکور قلم چی یا میکروبانک گاج بعد برو سراغ تالیفی...
پ.ن سمت کتاب خیلی سبز نرو
سلام . منم کمترین درصد ریاضیم تو دیفرانسیل بود. میومدم خونه حل میشد ها... سر آزمون اصلا شکل سوال عجیب و غریب بود. بعد رفتم آبی قلمچی رو گرفتم. یه سری تیپ بندی داره که کمک میکنه. و تاثیر رو تو آزمون ها دیدم. کنکور 96 هم که چون تحلیل قوی تر بودم رفتم از اون شروع کنم. دیدم سخته. رفتم دیفرانسیل و تقریبا همشو حل کردم. درصد ریاضیمو آخر سر همون کشید بالا.بچه ها واسه دیفرانسیل چجوری باید بخونیم؟؟ من کم نمیخونم ولی بازم درصدم بالا نمیاد.
چرا میگید سمت خیلی سبز نرو من خودم خیلی سبز دارم
کراسینگ اور جهش نیست....بچه ها کراسینگ اور نوعی جهش محسوب میشه ؟ من چیزی یادم نمیاد -_-
این دو تا کتاب کلا فازشون فرق میکنه.... سه سطحی برگزیده یه سری سوالات کانونه و بانک سوالش جامع و کامل نیست ولی موج آزمون یه کتاب جامع هس مثل جامع مهروماه یا جامع خیلی سبز ولی با حجم یه کوچولو کمتر...بچه ها ریاضی تجربی سه سطحی کانون سطحش بالاتره یا موج آزمون؟ کدومش ارزش زدن داره؟
اصولا از نصف به بعد یعنی از درس ۶ تا 10 میشه پیش دوبچه ها یکی به من بگه پیش یک ادبیات و.دینی تا درس چنده؟ یعنی از درس چند به بعد میشه پیش 2؟
دینی 1-6 پیش یکه.اصولا از نصف به بعد یعنی از درس ۶ تا 10 میشه پیش دو
ادبیات چی؟اصولا از نصف به بعد یعنی از درس ۶ تا 10 میشه پیش دو
رك بگم تا زماني كه درگير اين حرف ها باشي نه نميشهبا تراز ۵۸۰۰ قلمچی امیدی هست؟ که تا کنکور رتبم خوب شه؟ اگه از الان درست بخونم.(زیر ۱۰۰۰ منطقه ۱ )
نظرم به نظر amir R نزدیکه ...!با تراز ۵۸۰۰ قلمچی امیدی هست؟ که تا کنکور رتبم خوب شه؟ اگه از الان درست بخونم.(زیر ۱۰۰۰ منطقه ۱ )