NAUTICA
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 95
هفت خان خیلی سبز عالیهبهترین کتاب تست قرابت معنایی چیه ؟
#قولوا ه.پ مشتیون
هفت خان خیلی سبز عالیهبهترین کتاب تست قرابت معنایی چیه ؟
#قولوا ه.پ مشتیون
تو صورت سوال رابطه غالب مغلوبی داده ؟اینو یکی حل کنه بیزحمت ببینم مشکل از منه یا کتاب جوابشو اشتباه نوشته
جواب آخر لطفا
" در ملخ با فرض اینکه ژن وابسته به جنس M به شاخک بلند و ژن D به شاخک کوتاه تعلق داشته باشد ، از آمیزش ملخ نر شاخک ...... و ماده ی شاخ ....... ، طبق قانون احتمالات ، نیمی از زاده های شاخک کوتاه ، نر خواهند بود . "
قطعا رابطه ی غالب و مغلوبی نیستش ... از آلل ها معلومهتو صورت سوال رابطه غالب مغلوبی داده ؟
یک حالت اینه که هر دو شاخک کوتاه باشن که کل فرزندان میشن شاخک کوتاه در نتیجه نصف زاده های شاخک کوتاه نر میشن
دومی اینه که اگه رابطه غالب مغلوبی باشه
والد نر میشه شاخک کوتاه و ماده میشه بلند ناخالص ، بستگی به گزینه ها داره
غالب ناقص بگیری میشه نر کوتاه ، ماده متوسطقطعا رابطه ی غالب و مغلوبی نیستش ... از آلل ها معلومه
شما با غالبیت ناقص حلش کن
پس کتاب اشتباه کردهغالب ناقص بگیری میشه نر کوتاه ، ماده متوسط
خواهش میکنمپس کتاب اشتباه کرده
ممنون
مشاهده پیوست 538خواهش میکنم
باید طبق گزینه ها انتخاب کنی ، اون حالت اول هم ممکنه باشه، کاش یه عکس از خود سوال و گزینه ها میذاشتین
حق با شماست کتاب اشتباه جواب داده
صفحه 106 شیمی2بچه ها در مورد منتول تو کدوم کتاب شیمی نوشته ؟
من کتابام قدیمیه
قربونت
فدات :*قربونت
تو کتاب من که نیست
تهشم همین تغییرات منو به فنا میدن
بعد یه چیز دیگه ... لانتانا و اکتنید ها رو هم کتاب شما از 57 و 89 در نظر گرفته ؟
سلامبرای جمع بندی عربی، چه کتابی مناسبه؟
اگه بخوایم از الان شروع کنیم تست بزنیم.
برای جمع بندی عربی، چه کتابی مناسبه؟
اگه بخوایم از الان شروع کنیم تست بزنیم.
موج آزمون عربی چه جوریه؟
شما ی حساب سر انگشتی هم کنین 4 تا کنکور در دو سری داخلی و خارجی برای هر سال میشه 8 کنکور بری ده سال اخیر کنکور میشه 80 کنکور شبی یه دونه تو ماه اخر کسی نمیرسه بزنهاول از همه اینکه حواسمون به تفاوت بین مرور و جمعبندی باشه. این تفاوت هم در روشهای انجام هستش و هم در موقعیتی هست که بهش نیاز داریم:
حالت اول: من فلان درس رو قبلاً خوندم و مسلط بودم اما الان تقریبا تسلطم کمتر شده: نیاز به مرور دارم، نه جمعبندی.
حالت دوم: من فلان درس رو کامل خوندم و کامل هم مسلطم، الان کمتر از یک ماه مونده به کنکور: نیاز به جمعبندی دارم، نه مرور.
بنابراین الان حداقل از نظر زمانی وقت مناسبی برای جمعبندی نیست چون اولا قطعا در خرداد ماه نیاز به جمعبندی مجدد خواهیم داشت و دوما اگه الان بصورت سال به سال، یعنی مثلاً کل کنکور 96،95 تجربی و انسانی و... رو بخوابیم بررسی کنیم سوالات کنکور رو برای دوران جمعبندی اصلی میسوزونیم.
اما با تمام این موارد
یکی از روشهای خوب جمعبندی عربی اینه که بجای اینکه ول درسنامه ای بخونی و بعدش بری تست بزنی،
اول تست بزنی و بعد بری سراغ درسنامه!
یعنی بعنوان مثال شما کنکور هنر 95 رو میای بررسی میکنی، از اولین تست قواعد، مثلاً مجهول، میبینی توی تست مشکل داری.میری سراغ درسنامه مجهول، مطالعه اش میکنی و تست میزنی و مسلط میشی. حالا میری تست بعدی از کنکور هنر 95 مثلا تمییز، میبینی کاملا مسلط هستی و داری تستش رو میزنی به خوبی. ناخودآگاه در ذهنت مبحث تمییز با زدن اون تست مرور شده و تو لازم نیست تایم بذاری سر مطالعه درسنامه و میری تست بعدی و تا آخر.
همون طور که گفتم این روش، روش جمعبندی هستش! و روش مرور متفاوت از اینه.
همینطور برای جمعبندی میتونی از جعبه سیاه گاج استفاده کنی.
منبع متوسطی هستش!
بعنوان کتاب جمع بندی خیلی سبز یا نشرفائق مناسب تره.
بعنوان فیلم جمعبندی جعبه سیاه گاج مناسب تره.
بعنوان منبع رایگان اما باکیفیت هم جمعبندی عربی 97 ناصح زاده + جزوه اش در سایت تخته خاک.