parastar
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- مدال المپیاد
- شیمی
- دانشگاه
- علوم زرشکی کرمانشاه
- رشته دانشگاه
- پزشکی
گزینه سه میشه فکر کنم.درسته؟
سومی :)
چرا؟ یک چرا غلطه؟ چون موازین فاعله آره؟سومی :)
ثَقُلت بر وزن فَعُلت ، فعل لازمه ...چرا؟ یک چرا غلطه؟ چون موازین فاعله آره؟
گزینه 3 چون راضیه نکره است و فقط گزینه 3 به صورت نکره ترجمه شده است(رضایتمندانه ای)
ثَقُلت بر وزن فَعُلت ، فعل لازمه ...
برا همون "شد" معنی میشه
من هم که اومده سرش میشه "باشد"
مرسی دوستانگزینه 3 چون راضیه نکره است و فقط گزینه 3 به صورت نکره ترجمه شده است(رضایتمندانه ای)
کاغذیشو که خب باید کتابفروشیای شهرو بگردی. تهران اگر بتونی بیای تو انقلاب دو سه تا جا دست دوم دارن گرون میدن، فروشگاه خود چاپ اموزش پرورش هم میدون شوش سمت انبار گندمه.دوستان سلام، میشه یکی کمک کنه؟؟ من کتاب های درسی زیست رو میخوام، میشه بگین از کجا باید گیر بیارم؟ لطفا
مرسی ممنون این کتابارو دارم، ولی یه کتاب جامع میخوام واسه کتاب درسی مثلا کتاب درسیو ریز کرده باشه تست داده باشه و اینچیزا...یعنی همه با هم یکجاادبیات کنکور رو باید مبحثی بخونی. نه کلی. مثلا تاریخ ادبیات جدا، لغت جدا، قرابت جدا، زبان فارسی جدا و آرایه هم جدا. من خودم و دوستام نشر الگو رو میخوندیم. برای هر مبحثش جدا. ولی تاریخ ادبیات من با لقمه بیشتر حال میکردم.
خودتون دارید استفاده میکنید؟ نظرتون در مورد گاج نقره ای چیه؟ادبیات جامع خیلی سبز کتاب خیلی خوبیه ....
من کنکوری نیستم الانخودتون دارید استفاده میکنید؟ نظرتون در مورد گاج نقره ای چیه؟
آبی قلمچیمرسی ممنون این کتابارو دارم، ولی یه کتاب جامع میخوام واسه کتاب درسی مثلا کتاب درسیو ریز کرده باشه تست داده باشه و اینچیزا...یعنی همه با هم یکجا
گاج خوبه خودشبهترین کتاب تست قرابت معنایی چیه ؟
#قولوا ه.پ مشتیون
الگو بهتر نیست؟بهترین کتاب تست قرابت معنایی چیه ؟
#قولوا ه.پ مشتیون
الگو آبکی هستالگو بهتر نیست؟
گاج و الگو خوب نبودن ! چیز دیگه ای گفتم شاید کسی استفاده کرده باشه نتیجه گرفته باشهالگو بهتر نیست؟