• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
هندسه رو چه طوری می خونین؟ با چه کتابی و با چه روندی؟
اگه اثباتا رو نخونم من یادم نمی مونه مسائل و قضایا رو.
هندسه کتاب خط ویژه رو بخون بعدش می تونی سوالای آی کیو رو حب کنی ولی خیلی زیاد به این درس بها نده

خب اگه قراره فقط تستای سراسری باشه همچین کتابی که میگی چه فرقی میتونه با ابی قلم داشته باشه؟

سلام
به جز آبی قلم چی کتابی برای فیزیک میشناسید که فقط فقط ! تست سراسری هم ریاضی هم تجربی داشته باشه
من با گاج پایه فیزیک امسال فیزیک رو ۸۹ درصد زدم و به نظرم اگه همراه ۳۹سال کنکور قلمچی خونده بشه میتونه راحت دانش آموز رو به درصد بالای۷۰برسونه

هندسه رو چه طوری می خونین؟ با چه کتابی و با چه روندی؟
اگه اثباتا رو نخونم من یادم نمی مونه مسائل و قضایا رو.
برای هندسه خط ویژه به همراه آبی قلمچی خوبه
آی کیو و مهروماه هندسه شون زیادی سطحش بالاست و به درد نمیخوره
البته اگه وقت زیادی داشته باشید من میکرو گاج رو پیشنهاد میکنم

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
کتابای هندسه پاسخنامشون هم مهمه برای همین می گم آی کیو قطعا برای ریاضی ها می گم .
خیلی زیاد رو سوالایی که خیلی سختن وقت نذارید پاسخنامش رو نگاه کنید و از الان رو خودتون کار کنید که قراره از ۸ تا سوال ماکس ۵ تا جواب بدید و مواظب باشید تو منجلاب هندسه پایه سر آزمون ها نیوفتید بسیار وقت کشه اگه حرفه ای نباشید!

+ بخش هندسه تحلیلی این کتاب هم بسیار خوبه کلا آی کیو هندسه و گسسته چیزای خوبین!(مکمل خوبی برای میکرو ها هستن)

آخرین ویرایش:
اه من دیگه واقعا کلافه شدم وهرنوع ایده ای برای استوکیومتری خوندنو پذیرام

ميشه يه خيري
وضعيت دريچه ها رو برام تو الكتروكارديوگرام بگه؟
مثلا انقباض بطن سيني باز
دهليزي بطني بسته و....
كلا اينجوري

اه من دیگه واقعا کلافه شدم وهرنوع ایده ای برای استوکیومتری خوندنو پذیرام

قطعا خودتم ميدوني كه استو فصليه كه خيلي تركيبي با فصل هاي ديگه ميدن و اگه بتوني تو همين تابستون اوكيش كني خييييلي كمكت ميكنه بعدا ؛؛)
من راستش نميدونم چقدر مشكل داري ولي خب كاري كه خودم كردم اين بود درسنامه مبتكرانو كامل خوندم با تمام تمرينا و مثالاش
من با مبتكران كلا حال ميكردم و درسنامش خستم نميكرد :د
ولي تو شايد يك جزوه ي خيلي خفن تر و باحال تر داشته باشي؛؛)
اگه واقعا ضعف داري خيلي بنظرم آبي كانون شيمي تستاش براي شروع خوبه چون هم تستاي كنكورو داره هم اونقدر بالا نيست سطحش و رَوون ميكنه دستتو تقريبا بعدش برو رو تستاي سخت تر
ولي اگه متوسطي بعد خوندن درسنامه يا جزوه ميتوني بري رو تستاي سخت تر كه خب كتاباي مختلفي هستن :-؟
من خودم فار ميزدم ولي تعريف آي كيو رو خيلي شنيدم

ولي يك نكته ي خيلي مهمي كه هست لطفا لطفا و لطفا زمان دار بزن و اصلا فكر نكن كه زوده :د
حتي اگه تو اون بازه زماني صفر ميزني
زماندار تست زدن باعث ميشه هم فكرت كنترل بشه و جاي ديگه نره و هم به مرور زمان خوندن صورت سوال و حل كردن برات سريع ميشه ؛؛)

اين روشاي من بود ولي شايد روش هاي بهتري هم باشن ؛؛)
موفق باشي ><

ميشه يه خيري
وضعيت دريچه ها رو برام تو الكتروكارديوگرام بگه؟
مثلا انقباض بطن سيني باز
دهليزي بطني بسته و....
كلا اينجوري
انقباض دهلیزها :میترال و سه لختی باز هستند(باز نمیشند از قبل باز بودن) و سینی ها بسته(از قبل بسته بودن)
تو شروع استراحت عمومی میترال و سه لختی باز میشند و سینی ها بسته میشند
انقباض بطن ها: میترال و سه لختی بسته میشن(تو لحظه ای که موج s رسم میشه)
وقتی صدای اول قلب شنیده میشه هر چهارتا دریچه بستن !بلافاصله بعد از صدا اول هم دریچه های سینی باز میشن
صدا دوم قلب هم که شنیده میشه اول سینی ها بسته میشن که خودش باعث ایجاد صداست بعدش بلافاصله میترال و سه لختی باز میشن
وقتی هم صدا دوم شنیده میشه باز 4 تا دریچه بستند!
استراحت دهلیزها:میترال و سه لختی بازند
استراحت بطن ها:میترال و سه لختی باز و دریچه های سینی بسته!
امیدوارم کامل و صحیح باشه : )

همه ی گلبول های سفید تنفس هوازی دارن؟!یا بی هوازی؟!:-/

Back
بالا