- نام مرکز سمپاد
- شيخ انصاری
- شهر
- دزفول
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- صنعتیشریف
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
در اینکه سوالات قلمچی خیلی مشکل داره که شکی نیست. ولی بحث جامعه آماریه. بر خلاف حرف دوستان به نظرم جامعه آماری خیلی چیز مهمیه. بهتره به آزمون از دید سنجش خودمون نسبت به دیگران نگاه کنیم. به هرحال اونی که توی آزمون قلمچی تراز 8000 میاره هم داره همین سوالای غیراستاندارد رو جواب میده. پس چون سوالا برا همه یکسانه، به نظرم از نظر اینکه آدم خودش رو در مقایسه با دیگران بسنجه مشکلی نداره. (اون دستهی اندکی که سوالارو میخرن به کنار)ببین من خودم ۳سال قلم چی آزمون میدادم خب پیش دانشگاهی من هر آزمون رو که میدادم حالم بد میشد تا ۲ روز اعصابم خورد بود بیشتر آزموناش از لحاظ علمی اصلا استاندارد نیست و هیچ شباهتی به کنکور نداره اینو زمانی که کنکور دادم متوجه شدم ولی خب برنامه راهبردی خوبی داره و باعث میشه با برنامه بری جلو ولی واقعا به سوالاش نباید اعتماد کرد چون فقط میخواد ثابت کنه تو هیچی بلد نیستی سنجش ۵ تا آزمون اخر خیلی به کنکور نزدیک تره من به شخصه از بعد عید قلم چی رو ول کردم و سنجش میدادم و راضی هم بودم
میمونه بحث اینکه حالا خب چطور با سوالای خوب آشنا شیم و این صوبتا. که این به نظرم با کتابهای تست که خیلی استانداردن و کتابهای آزمون مناسب، به خوبی قابل حله و اصلا وظیفهی اونا همینه که مارو با سوالای استاندارد آشنا کنه. شاید بگین که خب وظیفهی آزمونم همینه ولی نه. شاید یکم وظیفهی آزمون این باشه، ولی حجم زیادش مقایسه خودمون با بقیهس که حتی با سوالای غیراستاندارد هم به خوبی صورت میگیره.