گپ و گفت بعد از آزمونهای قلمچی (کنکور97)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب مهرنوش همون دسته اوله چون در جریان برنامش هستم خودم مینویسم براش و خودمم هم چک میکنم..
ب عمرم دانش اموز کنکوری ندیده بودم ک از 14 روز فاصله ازمونها یه هفتش سفید باشه :| :|
هر دانش اموزی فرق داره شرایطش هر کس بر حسب نیازش باید بخونه یکی 5 ساعت یکی 16 ساعت و کسی ک با 5 ساعت اینقدر میشه ترازش مطمئنن بیشتر بخونه میتونه بهتر شه :-""" #فیزیک23درصد :|
خب این خیلی خوبه ... :)
حیف ... کاش فیزیک بیشتر میبود ... انشاءالله آزمون بعد اونم خوب میشه ...

سوالای احتمال 5 آبان چه وقت گیره :|

• لایک
امتیازات: mhdl
وقت کم نمیارین ؟
من خیلی نگران وقتم
چجوری مدیریت میکنین؟

خوب بود ازمون ؟

فيزيك يه دونه زدم:د
#نخوانده
بقيشم در حد نرمال بود .
+ميدونستيد راديكال ٢/٣ همون راديكال ٦ تقسيم بر ٣ـه؟!زود بخوابيد تا تمركز داشته باشيد و همچين چيزيو بفهميد تا نيم ساعت سر يه سؤال نمونيد و آخرش بگيد سوال غلطه!

خوشم میاد همه قلمچی میدن ، من مانده ام تنهای تنهااااا من مانده ام تنها میان سیل سوالا

#نخوانده
بقيشم در حد نرمال بود .
+ميدونستيد راديكال ٢/٣ همون راديكال ٦ تقسيم بر ٣ـه؟!زود بخوابيد تا تمركز داشته باشيد و همچين چيزيو بفهميد تا نيم ساعت سر يه سؤال نمونيد و آخرش بگيد سوال غلطه!
خواب واقعا موثره... آدم یه سوتی هایی میده که اصلا غیرقابل باوره. ولی سعی کنید کلا سوتی هایی که میدید رو یه جا بنویسید بعدا بخونید دیگه اشتباه نکنید. و اینکه واقعا اگه یه درس رو کم بزنید در حد یه سوال، ترازتون رو به طرز وحشتناکی میاره پایین. حداقلش باید به میانیگن بقیه درسا برسونید که حیف نشه عملکرد بقیه درس ها.

#نخوانده
بقيشم در حد نرمال بود .
تازه بدانید و آگاه باشید که رادیکال 2 سوم با رادیکال سه دوم یکی نیست :)
زمینم نخونده باشید نزنید که منفی میشه :)

ادم اینجا میاد هم جوگیر میشه هم ناامید :(:-<

ناموصا میاین از قلمچی حرف میزنین؟؟؟
یکی بیاد بگه که این شوخیه@-)@-)

آزمون امروز تو شهر ما ساعت ۳ برگزار شد
من ک شرکت نکردم
بچه ها قبل شروع آزمون تحلیل آزمون هم کرده بودن چون کلید قبل برگزاری رو سایت بود
دیگه دارن شورشو در میارن آزمون قبلی هم ک سوالاش لو رفته بود

کارنامه تخصصی شماهام نیومده؟؟؟؟

همه آزمونا اینجوریه ! یه سوال زیست تو پاسخنامه کلا یه جواب دیگه داشت اشتباه چاپ شده بود تو آزمون سنجش بعد جالب اینه خیلیا 100 زدن !!!!!

Back
بالا