گپ و گفت بعد از آزمونهای قلمچی (کنکور97)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها،آزموناتون رو حتما حتما حتما حتما بررسی کنین.
بررسی هم یعنی سوالا و پاسخنامه رو بزارید جلوتون،تک تک سوالارو چک کنین،حالا یعنی چجوری؟
کنار سوالای غلط و نزده،'دلیل' غلط زدن و نزدن رو بنویسین،این میتونه شامل،بلد نبودن،ناقص خوندن،ندیدن،اشتباه خوندن و... باشه که اینکار یک دید کلی بهتون میده که چجوری باید بخونید و چقدر. اینکه متوجه باشید که ادم بی دقتی هستید،مثلا کاری که میشه کرد،اینه ک یک مدت سوالارو،زیر کلمات مهمش رو با مداد خط بکشید. کار زمان بری ب نظر میاد اما بعد ی مدتی بدردتون میخوره.
ممکنه لازم باشه استراتژی آزمون دادنتون رو عوض کنین. مثلا شیمی رو بیارید قبل فیزیک. یا هم شاید لازم باشه که زمان بندی و توجهتون ب ساعت رو ی بررسی مجدد بکنین.
سوالای درست هم بررسی میخاد. اینکه اگر نکته ی زیست و عمومی و غیره ای بود،تو کتاباتون "حتما" بنویسید. شاید راه پاسختامه کوتاه تر از مال شما بود اونو هم بنویسین. و حتی سوال های حوبش رو یجا یادداشت کنین.
هدف گذاری کنین برای ازمون بعد. درسته ک حرفای کاظم قلمچی اینقدر خسته کنندست اما چیزهایی رو هم درست میگه واقعا. هدف گذاری که میکنید ی جوری ذهنتون رو میجنبونید که بخونه زیاد تر و دقیق تر. اگر معقول باشه. یهو از 6:500 نخاید 8000 بشید! معقول.
استراتژی آزمون دادن و منج کردن استرستون و حتی چیزایی ک میخورید و تایم استراحت رو امتحان کنین سر این آزمونا بهترینش رو برای آزمونای اصلی بکار ببرین.
وقتی که آزمون دادین،درست چکش کردین و نکاتی که باید رو یادگرفتین،آزمونو ببندین و یجا بذارین ک چشمتون نخوره بهش. چه 7000 شدین چه 6000 چه هرقدر،شما چیزی که این ازمون قرار بوده یاد بده بهتون رو گرفتین دیگه نباید بابتش ناراحت بود.
و خب،سال اول کنکورم دوستم که رتبش تک شده بود،گفت چک کردن آزمون مهم ترین کاریه ک باید انجام داد چون مشخص میکنه راهِ هقته های ایندت در نتیجه کنکور رو. حتی اگر نخوندی هم برو سر امتحان امتحان دادن رو یاد بگیر و من گوش ندادم. و سال دوم رعایتش کردم و باور کنین که حتی اگر وقت زیادی ندارین،همین ازمون چک کردن(هر ازمونی ک میدین،نه فقط کانون) میتونه خیلی خیلی جلو بندازتون.

فيزيك پيش حركت دوبعديو گذاشتم برا آزمون بعدي بخونم اين دفعه همش دوبعدي بود:))سري پيش هم برا گياهي فصلِ ٣ هم همينطور شد: |
بقيش هم خوب بود نسبتا ولي اينا چجوري عمومي ميخونن ٨٠٠٠ ميزنن؟!

اینکه آدم بعد ازمون احساس خستگی نمی کنه، از نشانه هاي خراب كردنه آزمونه؟!

من دانشجو نیستم که ! کنکوریم ! تجربی
جدی تجربی‌یی؟ :‌))
بعد MIT می‌خوای پزشکی بخونی مثلا؟ :-"
(علوم‌پایه احتمالا، نه؟ :د)

آقا اصن بیاین امسال همتون(ـمون:-") خوب بخونیم، با ترازِ و رتبه خوب بریم علوم پایه، این سنتِ بی‌دلیلِ "پزشکی-دندون-دارو" رو ریشه‌کَن(!) کنیم :-"
#سنت_شکنی
البته مشخصا منظورم کسایی‌ه که صرفا به خاطرِ درآمد و آینده شغلی و رفاهِ نسبی و موقعیت اجتماعیِ خوب؛ دنبالِ اینجور رشته‌هاـن...
یا کسایی که تصورِ اشتباهی از علاقه‌شون یا حتی اون رشتهِ خاص دارن... یا بعضا چون از بقیه رشته‌ها مثِ بیوتِک/علوم‌پایه/بین‌رشته‌یی؛ اطلاعات یا تصور درستی ندارن، خوششون نمیآد، می‌رن پزشکی/دارو/دندون.
همین می‌شه که رتبه ۱۷ کنکورِ ۹۲، تازه بعد از امتحانِ علوم‌پایه پزشکی؛ می‌فهمه علاقه اصلی‌ش به بیوشیمی‌ه و بعد از چهار سال پزشکی خوندن، تغییر رشته می‌ده! :-
خلاصه که هر کار می‌کنید، با تحقیق و بررسی باشه... نه به‌خاطرِ حرفِ x و مشاورهِ y و سرنوشتِ z که مثلا چون سلولی خونده، هنوز نتونسته جایی مشغول به کار شه... [بحثِ کارـم، کاملا به عرضه شخص بستگی داره، تا اینکه بخوایم به نداشتنِ آینده شغلیِ اون رشته ربطش بدیم.]
راستش چند وقت پیش با یکی از بچه‌ـایِ همین‌جا در این مورد بحث شد، گفتم بد نباشه این بخش از صحبت‌مون رو اینجا بذارم، شاید به دردِ کسی خورد :)

آخرین ویرایش:
مهرنوش آه سرد آخه ؟ :-"
آه گرم بکش بابا ... آه سرد مال ما بدبخت بیچاره هاست :))
از این چیزا نگین بهش همین الانشم هیچی نمیخونه این حرفها رو بخونه دیگه.... :-""""
#پشتیبان_بخت_برگشته

منم شدم 7540 ×آهی سر می‎دهد...
پ.ن:یکی منُ با فیزیک پیشِ یک آشتی بده:/ مرسی
@Orelia عزیزم شما انتخاب رشته کن یه ثانیه مونده به بستنِ انتخاب رشته واسه من شات بگیر من‎ـم قول میدم بزنم همین رشته‎هارو"-: ولی مشخصه که نه تو چنین کاری می‎کنی و به طبع‎شم نه من چنین کاری"-:

خب تو بیا بگو چیکار کردی..?

پ ن :راستی اهل کجایی?

دینی دو ۶ غلط دو درست دو نزده میدونی ینی چی؟
یعنی همون صفر با این تفاوت ک ۷-۸ مین وقتمو تلف کردم
البته ناگفته نماند فیزیک پایه ۸۷
و فیزیک پیش رو ۸۰ زدم
دینی خر است-فیزیک خداس:D

آخرین ویرایش:
همون بستگیّت به شرایط‎ـت کلی حرف واسه گفتن داره((:
من ملوس بودنشُ درک نمی‎کنم-.- البته که معلم‎هاتون عالی‎ـن شماها"-:
با معلم‌ـامون ارتباط برقرار نمی‌کنم -__-
مخصوصا فیزیک -__-

نورهندسی قطع به یقین فقط نشرالگو همون سوالای تشریحیش برای همه تست ها کافی ان
فیزیک دو غیر از دینامیک و سینماتیک رو از هر کتابی میشه خوند چه گاج چ الگو یا هرچیز دیگه ای فرق نداره
فیزیک ۳ بین خ سبز و نشر الگو و گاج نقره ای به نظرم گاج بهتره من اول گاج رو خوندم بعد ک الگو رو آوردم خوندم غیر ممکن بود بدون خوندن گاج درسنامه الگو رو متوجه شم
فیزیک پیش اولین کتابی ک خریدم الگو بود
تستهاش خیلی زیادن همین دو فصل اول ۱۲۰۰ تا تست داره ک ب نظرم خسته کنندس به نظرم نه ریاضی پیش نه فیزیک پیش الگو نگیرید چون تستاش اصلا تو مسیر کنکور نیست
فیزیک ۴ رو از رو خیلی سبز میخونم و نتیجه هم میگیرم

بنظرم اگه فیزیک رو بالا نمیزنید ۴ جلدی خیلی سبز رو بگیرید

والا مام هیچ چی نمیخونیم ولی ترازمون 7540 نمیشه :))
نخوندن داریم تا نخوندن ... من به شخصه دیدم کسی که میگه هیچی نخوندم و واقعا هیچی نخونده و کسی که میگه هیچی نخوندم ولی واقعا خوب خونده اما چون حس میکنه خوندنش بی فایده بوده میگه هیچی نخوندم و البته بماند رفتارای بد بعضیا که میدونن خوب خوندن و الکی میگن هیچی نخوندن یا اینکه میگن هیچی نخوندن که بقیه نخونن و غیره ... :)
ربطی به بحث نداشت ، صرفا جهت اطلاع گفتم ... :)

نخوندن داریم تا نخوندن ... من به شخصه دیدم کسی که میگه هیچی نخوندم و واقعا هیچی نخونده و کسی که میگه هیچی نخوندم ولی واقعا خوب خونده اما چون حس میکنه خوندنش بی فایده بوده میگه هیچی نخوندم و البته بماند رفتارای بد بعضیا که میدونن خوب خوندن و الکی میگن هیچی نخوندن یا اینکه میگن هیچی نخوندن که بقیه نخونن و غیره ... :)
ربطی به بحث نداشت ، صرفا جهت اطلاع گفتم ... :)

خب مهرنوش همون دسته اوله چون در جریان برنامش هستم خودم مینویسم براش و خودمم هم چک میکنم..
ب عمرم دانش اموز کنکوری ندیده بودم ک از 14 روز فاصله ازمونها یه هفتش سفید باشه :| :|
هر دانش اموزی فرق داره شرایطش هر کس بر حسب نیازش باید بخونه یکی 5 ساعت یکی 16 ساعت و کسی ک با 5 ساعت اینقدر میشه ترازش مطمئنن بیشتر بخونه میتونه بهتر شه :-""" #فیزیک23درصد :|

Back
بالا