دوست عزیز من قصد دعوا با هیچکس را ندارم که فقط میخوایم همه ابعاد یک موضوع رو برسی کنیم
بعد دوست عزیز قطعا به جز مواردی محدود هیچ کاری در جهان بی عیب نیست باید ببینیم ایا مزایاش بیشتر است یا معایبش
گیاهخوار ها به دلیل جلوگیری از دردی که در کشتارگاه ها حیوانات میکشند گیاهخوار میشن که این اصل اخلاقی هست و بسیاری از اصل هایی از این قبیل .
به علت عدم مصرف محصولات حیوانی، بخصوص در گیاهخوارانی که از هیچیک از فراورده حیوانی استفاده نمیکنند، احتمال کمبود ویتامینهای
ب۱۲ و
دی، آهن، روی، کلسیم و آمینواسیدهای ضروری افزایش مییابد و گیاهخواران را نیازمند مصرف مکمل برای جبران این نیازها میکند.45
مثلا این مطلب در مورد فقط یک نوع گیاهخوارا است ودر بعضی موارد برای اونها هم صدق نمیکنه.بعضی از وگن ها(کسهایی که هیچ فراورده حیوانی نمیخورند)سبزی هایی را در خاک گلدان تمیز و استریل میکارند و بدون شستن با مواد ضد عفونی کننده میخورا و اینجوری ب12 رو تامین میکنا .بعد مثلا در توفو کلسیم به میزان کافی هست با مصرفش میتوان جبران این کمبود رو کرد .
بسیاری از محققان بر این عقیدهاند که دلیل اصلی کاهش انواع بیماریهای مزمن در گیاهخواران، صرفا گیاهخواری و پرهیز از محصولات گوشتی نیست، بلکه به این خاطر است که معمولا کسانی که سبک زندگی گیاهخواری را برمیگزینند نگرش متفاوتی به زندگی و سلامت دارند. یعنی به تغذیه خود بیشتر توجه میکنند، محصولات غذایی سالمتری میخورند، بیشتر ورزش میکنند و بیشتراز نوشیدنی الکل و سیگار پرهیز میکنند
این مطلب گیاهخواری را رد نمیکند بلکه میگوید این از مزایا گیاهخواری نیست
ه تصور برخی، گیاهخواری میتواند باعث نجات کره زمین و محیط زیست از گرمایش و فرسایش شود. اما اگر تولید صنعتی مواد غذایی برای سیر کردن جمعیت هفت میلیارد نفری جهان با ملاحظات زیستمحیطی همراه نباشد مشکل حل نمیشود. استفاده وسیع از
آفتکشها و
کودهای شیمیایی، سیستم
آبیاری اشتباه و عوامل دیگر هم نقش زیادی در آسیب زدن به منابع کره زمین دارند. به فرض گیاهخوار شدن تمامی ساکنان زمین، باید محصولات حیوانی را با گیاهی جایگزین کرد که خود این گیاهان هم، خاک، آب، منابع کره زمین و زیستگاههایی جانوری را در معرض خطر قرار میدهد.
[۴۵]
شایدم من اشتباه میکنم ولی گیاه کاشتا خطری برای خاک فکر نمیکنم داشته باشه
بررسی
دانشگاه کرنل آمریکا نشان میدهد، استفاده از عادتهای طولانی مدت گیاهخواری در چند نسل سبب
جهش ژنتیکی میشود و به دنبال آن خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. جهش ژنی سبب تولید
اسید آراشیدونیک (اسیدهای چرب اشباع نشده) میشود که میتواند خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای عفونی را افزایش دهد. جهش ژنی همچنین مانع از تولید
اسید چرب امگا ۳ میشود که از قلب حفاظت میکنند. گیاه خواران ۴۰ درصد بیشتر از گوشت خواران در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.
[۴۶]
گوشت خوار به کسی میگویند که فقط گوشت بخورد انسان هایی که از گوشت مصرف میکنند همه چیز خوار نام دارند