کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

• رای‌دهندگان
    196
مشت‌های متوالی، در حد شکستن دماغ و خونین شدن صورت و کبودی چشم و شکستن جمجمه و اینا. :-"
آخرشم یه لگد بزنم تو شکمش بیوفته زمین دیگه بلند نشه :))
ولی کلا خونین باید باشه. :-"

+ البته بستگی داره چی کار کرده باشه. :-"
+ بعدشم ما طرف رو می‌زنیم انقد، مگه کیسه بوکسه که وایسه نگاه کنه؟ ((: اونم از خودش دفاع می‌کنه خب. :-"

آخرین ویرایش:
وقتی عصبیم میکنه یه نفر
دوس دارم بزنم به صورتش تو دهنش رو سرش که عقلش بره بعد گردنشو گاز بگیرم اونقد محکم که صدای شکستن استخونشو بشنوم بعد ناخونامو رو صورتشو بدنش محکم میکشم و چاقورو تو نقطه نقطه بدنش میکنم و موهاشو میکشم جیغ جیغ میکنم که مثلا چرا این کارو کردی یا چرا اینو گفتی و خلاصه بازجوییش میکنم و نهایتا میکشمش:Dاگه نمرده باشه
ولی تو واقعیت تنا کاری کاری که ازم برمیاد اینه تیکه بندازم به طرفم و لجشو دربیارم
گاها دیده شده داداشمو تا مردن زدم:D
خیلی زور داره و این ینی منم تا همون مرز زده شدم(قابل ذکره که بگم ۱۲ سالشه داداشم)

این نشون نمیده که ما شاید بروز ندیم،ولی چه قدر خشم تو وجودمون هست،که میتونه خطرساز باشه؟ کسی تحلیلی نداره؟:-?

این نشون نمیده که ما شاید بروز ندیم،ولی چه قدر خشم تو وجودمون هست،که میتونه خطرساز باشه؟ کسی تحلیلی نداره؟:-?
اجازه،ما تحلیل کنیم؟
64.gif

بنظرم این تائیدیست بر نظریات توماس هابز بزرگ که حالت طبیعی ما،دارای یک نفع طلبی و خودخواهی و خشونت بیمارگونست!
https://fa.wikipedia.org/wiki/انسان،_گرگ_انسان_است
https://fa.wikipedia.org/wiki/لویاتان_(کتاب)
اما تنها راه پیروز شدن،پیروی از دستورات امانوئل کانت کبیر،یعنی ملاک قراردادن عقل و اون دستور معروف "امر مطلق" هست.زمانی که بجای نفع انسانها(چه جمعی و چه فردی)،دستورات اخلاقی-عقلانی،فارغ از نتیجشون،ملاک قرار داده بشن.چون حتی با اصل نافذ فایده گرایانه "بیشترین سعادت برای بیشترین افراد" هم میشه مجوز کارای غیراخلاقی زیادی رو صادر کرد و همچنین دچار مغلطه طبیتگرایانه شد.

مشت ... دقیقا توی فک طرف !
اصلنم بیمارگونه نیست ... خب همه عصبانی میشن بالاخره ... یه حسه نه بیماری
بالایی : سه بار خوندم تا فهمیدم چی به چیه :-"

بگیرم اینقد بزنمش ک دیگه جون نداشته باشه البته با كفگیر و ماهيتابه
تهش دیدم اگه هنوز داره نفس میکشه ی کف گرگی تهش میزنم کلا بیهوش بشه
پ.ن: الکی مثلا من قوی ام:-"

تو این تاپیک ب این نتیجه رسیدم ک دخترا باطن ترسناکی دارن:|خانومای محترم اگ اشتباهی از بنده سر زده ببخشید خلاصه
بچگی کردم:|:eek:

پرچم کفگرگی چقدر بالاست تو نظر سنجی! :-"
ایول ب کف گرگی ....:D

مشت ... دقیقا توی فک طرف !
اصلنم بیمارگونه نیست ... خب همه عصبانی میشن بالاخره ... یه حسه نه بیماری
بالایی : سه بار خوندم تا فهمیدم چی به چیه :-"
واقعا اینهمه خشونتی که ادم اینجا میخونه،شدیدا بیهودن!

یک دور برگردین و پست ها رو بدون اسمایلی بخونید !! :‌|

یه مشت جانی و روانی دور هم جمع شدیم....:D
پ.ن. واسه خودم که دیگه آخر سادیسمه :))

موقع عصبانیت دوست دارم گردنش رو بگیرم با دستام و آروم آروم خفش کنم جوری که بال بال زدنش رو جلوی چشمم ببینم

نوشته های اینجا طنزه و معمولا واقعیت نیست حداقل برای خودم این طور نبود،
دمپایی ابری:))

خوب! خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه...!!!:D
چقد سخت میتونم تصور کنم که اگر روزی در آینده اگر خدا رو شکر شریک زندگیم :x یکی از بچه های فرزانگانی باشه،چه سرنوشتی در انتظارمه...!:-??
باید دل خودمو به جای دریا بزنم به صحرا...!!!:-"
خودم فک کردم که یه ذره از این تاپیک پشیمون شدم!:D
انگار حس خشونت رو گسترش میده...!;;)

آخرین ویرایش:
به هر حال طنز نمی تونه توجیه این خشونت باشه،چون این خشونت کلامی نیست به نظرم...و اینکه کلا هر جور بهش نگاه بکنیم،از نظر روانشناسی این باید یه چیزی رو نشون بده.
البته من منظوری ندارم،ولی پستا رو که داشتم میخوندم جدن ترسیدم.

به هر حال طنز نمی تونه توجیه این خشونت باشه،چون این خشونت کلامی نیست به نظرم...و اینکه کلا هر جور بهش نگاه بکنیم،از نظر روانشناسی این باید یه چیزی رو نشون بده.
خوب خوی عصبانیت و وحشی گری تو همه هست و نمیشه منکرش بود ولی کنترلش برای افراد سالم از لحاظ روانی فک نکنم سخت باشه
به نظرم البته

لطافت گل در زیر انگشتان تشریح میپژمرد.

نمیدونم جمله ای که نوشتم چقدر به حرفم ربط داره ولی بچه ها چرا اینجوری میکنین؟
بابا طنزه! طنز!
چرا سعی میکنین تاپیک رو جدی کنید؟
یعنی واقعا بعضیا اینقدر صبورن و تا حالا حتی یه بار هم جوش بالا نیووردن؟؟خودتون حتی یکبار هم نشده از دست کسی اعصابتون خورد بشه؟
دو دقیقه بحث رو به فلسفه و سیاست و نظام شاه و...نکشین.والا :))
;;)take it easy

Back
بالا