• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

• رای‌دهندگان
    196
یک دور برگردین و پست ها رو بدون اسمایلی بخونید !! :‌|

موقع عصبانیت دوست دارم گردنش رو بگیرم با دستام و آروم آروم خفش کنم جوری که بال بال زدنش رو جلوی چشمم ببینم

این نشون نمیده که ما شاید بروز ندیم،ولی چه قدر خشم تو وجودمون هست،که میتونه خطرساز باشه؟ کسی تحلیلی نداره؟:-?

نوشته های اینجا طنزه و معمولا واقعیت نیست حداقل برای خودم این طور نبود،
دمپایی ابری:))

این نشون نمیده که ما شاید بروز ندیم،ولی چه قدر خشم تو وجودمون هست،که میتونه خطرساز باشه؟ کسی تحلیلی نداره؟:-?

خوب! خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه...!!!:D
چقد سخت میتونم تصور کنم که اگر روزی در آینده اگر خدا رو شکر شریک زندگیم :x یکی از بچه های فرزانگانی باشه،چه سرنوشتی در انتظارمه...!:-??
باید دل خودمو به جای دریا بزنم به صحرا...!!!:-"
خودم فک کردم که یه ذره از این تاپیک پشیمون شدم!:D
انگار حس خشونت رو گسترش میده...!;;)

آخرین ویرایش:
به هر حال طنز نمی تونه توجیه این خشونت باشه،چون این خشونت کلامی نیست به نظرم...و اینکه کلا هر جور بهش نگاه بکنیم،از نظر روانشناسی این باید یه چیزی رو نشون بده.
البته من منظوری ندارم،ولی پستا رو که داشتم میخوندم جدن ترسیدم.

به هر حال طنز نمی تونه توجیه این خشونت باشه،چون این خشونت کلامی نیست به نظرم...و اینکه کلا هر جور بهش نگاه بکنیم،از نظر روانشناسی این باید یه چیزی رو نشون بده.
خوب خوی عصبانیت و وحشی گری تو همه هست و نمیشه منکرش بود ولی کنترلش برای افراد سالم از لحاظ روانی فک نکنم سخت باشه
به نظرم البته

لطافت گل در زیر انگشتان تشریح میپژمرد.

نمیدونم جمله ای که نوشتم چقدر به حرفم ربط داره ولی بچه ها چرا اینجوری میکنین؟
بابا طنزه! طنز!
چرا سعی میکنین تاپیک رو جدی کنید؟
یعنی واقعا بعضیا اینقدر صبورن و تا حالا حتی یه بار هم جوش بالا نیووردن؟؟خودتون حتی یکبار هم نشده از دست کسی اعصابتون خورد بشه؟
دو دقیقه بحث رو به فلسفه و سیاست و نظام شاه و...نکشین.والا :))
;;)take it easy

Back
بالا