کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

• رای‌دهندگان
    196
من وقتی خیلی بچه(سه سالم اینا بود نه دبستان ها!) بودم اگه کسی عصبانیم میکرد عکس العمل شدید نشون میدادم:/
معمولن هم با مشت شروع میشد و در ادامه چنگ زدن بود و حتا گاز بعد هم کشیدن مو
وسطاش هم میشد لگد زد تو دل طرف مقابل...من هنوزم از مشت زدن خوشم میاد
بابام میگه یه بار وقتی کار کشیدن موهای خواهرم تموم شد دیدیم نصف موهاش از تو دستت درومد:/
البته بگم خواهرم برای خودش گودزیلاییه هاا

من وقتی خیلی بچه(سه سالم اینا بود نه دبستان ها!) بودم اگه کسی عصبانیم میکرد عکس العمل شدید نشون میدادم:/
معمولن هم با مشت شروع میشد و در ادامه چنگ زدن بود و حتا گاز بعد هم کشیدن مو
وسطاش هم میشد لگد زد تو دل طرف مقابل...من هنوزم از مشت زدن خوشم میاد
بابام میگه یه بار وقتی کار کشیدن موهای خواهرم تموم شد دیدیم نصف موهاش از تو دستت درومد:/
البته بگم خواهرم برای خودش گودزیلاییه هاا
o_O:|:|:|:|

من با دست خودم میزنم :D
اینقدر بزرگ و قوی هست که طرف رو دراز کنه :D

بعضی وقتا که یکی خیلی اعصابمو خورد میکنه دلم میخواد فقط بکوبمش تو دیوار اونقدری که همه دندوناش خورد شه تو دهنش ... مثه همین الان که اعصابم خورده دلم میخواد اون نفرو آنچنان یزنم به دیوار که خوردشه به همه هیکلش لرزه بیآوفته نمیدونم شایدم اگه تریلی ۱۸ چرخ بیاد دستم با تریلی از روش رد شم !!!! :@:@:@

اگه توی کلاسمون کسی عصبانیم کنه گردنشو میگیرم میخوابونمش رو میز و سه بار با مشت میزنم تو ت..م هاش :D:D که البته کمتر کسی عصبانیم میکنه و این که کلا این اتفاقات معطوف به مدرسه هست و خارج از مدرسه کلا از کسانی که عصبانیم میکنن دوری میکنم.
نظرم با شیش ماه پیش خیلی فرق کرده
کنترلم بیشتر شده. آستانه خشمم رفته بالا تر . و سعی میکنم به اون آستانه نرسه . اگه تقصیر خودم باشه معذرت خواهی میکنم تمومش میکنم . و اگر نه سعی میکنم ازش دور شم . ولی وقتی عصبانی شم میگیرم پرت ش میکنم سمت دیوار که باید بگم خوشبختانه تا به حال صورت نگرفته.
در کل آزارم به مورچه هم نمیرسه:D

دیگه اوج خلاقیت من اینه که اگه از دست کسی عصبانی شدم دوست دارم‌ سماور مامان بزرگم اینا رو بندازم روش :))
خشن هم خودتونید:D

اسید میپاشم تو صورتش:-"

وقتی یه نفری ادمو عصبانی میکنه باید نشون ندی که عصبانی شدی این بهترین راه برای تنبیه اون شخصه.

کلا من خیلی علاقه دارم کسی که عصبانیم میکنه رو خفه کنم وقتایی که داداشم اذیتم میکنه گلوشو میگرم انقدر فشار میدم که تا مرگ بره بعد ولش میکنم:|

من دوست دارم اول تحقیرش کنم بعدم چشاشو از کاسه در میارم و با تریلی 19 چرخ با احتساب زاپاس از روش رد میشم قبلشم با کف گرگی و پس سری... زجر کش میکنم طرفو کلا یه جوری که عذاب بکشه :))>)

لای نمد پیچیدن و به دست نمدمال سپردن روش خوبیه :-"
استخوناش پودر میشه >)

اگر موجود بود با هیجده چرخ از روش رد میشم اگر نه به یه کلنگ یا داس هم راضیم:D

Back
بالا