• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با چگونه آزمونی وارد سمپاد شدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میگه اگه امسال برگزار نشه برای نهم به دهم میخونم
اگه امسال برگزار نشه از نظرتون از هشتم شروع کنه یا نهم؟
بستگى به خودش داره اما به نظر من از هشتم شروع كنه ولى سنگين نباشه و از نهم سنگين كنه كارو

سال هشتاد و هشت یا هشتاد و نه باید باشه یادم نیست ؛ ولی هشت تا سوال تشریحی بود مرحله دومش. کلاس پنجم بودم.
زمان خیلی عجیب میگذره.

سلام
ورودی97
6 به7
همون سالی که یک دفعه وسطش گفتن سمپاد قراره حذف بشه :\
که خداروشکر نشد
دو نوع سوال بود 60 تا استعداد تحلیلی، 60 دقیقه
5تا هم سوال هوش، 5دقیقه
من به همه سوالا غیر 3 تا اسعداد تحلیلی جواب دادم، نتیجه شم این شد که حلی5 قبول شدم
البته من بدون هیچ استرسی رفتم ازمون دادم چون قبلش هم انرژی قبول شده بودم هم مفید.
مثلا یکی از اون سوال هوش ها این بود که یک سری وسیله تو قایق داریم و قایق هم خیلی سنگینه و داره غرق میشه. به ترتیب کدومارو میندازی تو دریا؟
در کل سطح ازمون بخوام صادق باشم اصلا خوب نبود. در این حد که یکی از معلم هامون میگفت شما بدترین نسل سمپادید :/
تازه اکثر سوالای استعداد تحلیلش هم تکراری بودن یعنی با یه سرچ ساده تو نت هم میتونستی پیدا کنی کپی سوالارو
خودم سوالای سال های بعدی رو دیدم فهمیدم سخت تر بودن

.یه سوال علومش پرسیده بود بعد ناهار کدوم میوه بهتره برای خوردن؟همه بلااستثنا زده بودن خیار:))
ولی خب بعدا مشخص شد کیویه.
اون سواله قشنگ تو ذهن همه حک شد:))
ولی یادمه وقتی آزمون تموم شد و از معلمم پرسیدم خیلی شیک سرچ کرد سوالو و گفت موز میشه:‍‍| حالا من هرچی دلیل میاوردم که خانم موز سنگینه:/ و کیویه که اسیدیه! مگه قبول میکرد؟:| :)) وقتیم کلید اومد گیر داده بود میگفت ایراد داره، وگرنه اینترنت الکی نمیگه :‌دی

ورودی 1400-1401 دبیرستان
ازمون 2 دفترچه ای تحلیلی و تحصیلی هرکدوم 50 تا
ازمون پر استرسی نبود خوشحال کننده ترین بخش اونجا بود که یکی از بهترین دوستام صندلی پشتم نشسته بود تو حیاط بچه های دیگه رو هم دیده بودم ولی وقتی صمد رو تو سالن دیدم خیلی خوشحال شدم
امسال یه چن تا سوال با طرح جدید تو تحلیلی داشتیم
تحصیلی هم همچی عادی بود :-}

ورودی 98-99 بودم و تکمیل ظرفیتی سال هشتم اومدم.
بخاطر اینکه سال قبلش یهو آزمونو فقط هوش و اینا گذاشتن دیگه برای جبرانش تکمیل ظرفیت گرفتن. آزمون دو بخش بود، استعداد تحلیلی که سوال بود و استعداد تحصیلی که درس علوم ریاضی و ادبیات بود فقط، اگر درسای دیگه هم بوده یادم نمیاد دیگه.

منم مثل سارا بودم
۶۰ درصد هوش و استعداد تحلیلی داشت هم کلامی و هم تصویری و ۴۰ درصد هم استعداد تحصیلی بود از ادبیات و علوم و ریاضی

Back
بالا