• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با چگونه آزمونی وارد سمپاد شدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هیچی دیگه برای شاید اولین بار ۲۴ ساعت قبل آزمون گفتن سوالا ۱۲۰ تاست:))
ولی مشکل خاصی پیش نیومد فرصت برای چک کردنم بود حتی دیگه بعضیا که خیلی شاخ بودن زود تموم کردن بعد برای خود نمایی بلند میشدن میگفتن تموم
بابا خفن!!:))

همین امسال اومدم برای سال تحصیلی 1401-1402 از سوالاهم راضی بودم یه دفترجه ۵۰ تایی تحلیلی یه ۵۰ تایی تحصیلی شامل ریاضی علوم ادبیات پیام و قران و مطالعات

• لایک
امتیازات: Flora
سال
سلام!
بچه ها
چه سالی وارد سمپاد شدید
آزمون ورودی از چه مباحثی بود؟
کلن اطلاعاتتون از آزمون ورودی سمپاد رو به تفکیک سال و البته راهنمایی و دبیرستان (راهنمایی نیمه ی اول و دوم ) بگید
دمتون گرم

۱۴۰۱😂☄نهم ب دهم
از همه درسای اصلی هشتم و نهم ب جز عربی و زبان...
سطح سوالا هم بالا بود مخصوصا عمومیاش مطالعات و دینی واقعا آدم سوالای این دوتا درس و میدید وحشت میکرد🥲

سال ۹۸ آزمون شیشم به هفتم فقط استعداد تحلیلی بود.
دو تا دفترچه، اولی یه سری از همین سوالا بود با زمان نسبتا خوب، دومی زمانش کمتر بود و سرعت توش سنجیده می‌شد بیشتر.
البته که تو خیلی از حوزه‌ها وقتی بچه‌ها دفترچه اولو تموم کرده بودن بلافاصله دومیو بهشون داده بودن و عملا زمان واسه‌شون تاثیری نداشت

من شیشم به هفتم ۴۰۲ ۴۰۱استعداد تحلیلی دوتا دفترچه بود
دفترچه اول ۱۵تای اول پوستمون کنده شد ولی بقیش فوق العاده راحت
دفترچه دوم هم که سرعت بود سخت بود خیلی و از اون چیزی که فکر میکردم پایین تر زدم واسه دفترچه دوم ولی در کل مطلوب بود
نهم به دهمم ازمون نخواهیم داشت🙃

دفترچه دوم هم که سرعت بود سخت بود خیلی از اون چیزی که فکر میکردم پایین تر زدم واسه دفترچه دوم ولی در کل مطلوب بود
منم دقیقا تو دفترچه دوم خراب کردم حدودا ۱۰ ۱۵ تا از سوالات آخرم رو بی جواب گذاشتم وقتم تموم شد

دفترچه دوم هم که سرعت بود سخت بود خیلی و از اون چیزی که فکر میکردم پایین تر زدم واسه دفترچه دوم ولی در کل مطلوب بود
از مصوبه جدید خبر نداری حتما چون اعلام کردن که سمپادیای متوسطه اول که قبلا بدون آزمون میرفتن متوسطه دو الان آزمون خواهند داد ولی با امتحان ورودی نهم به دهم کسایی که سمپادی نیستن فرق داره و فرقش تو اینکه که استعداد تحلیلی برا کسایی که متوسطه اول تو سمپاد بودن نیست

از نظرم آزمون ساده بود منی که زیاد نخونده بودم تونستم یه ترازی رو کسب کنم و از نظرم اگه واقعا یکی بخواد قبول شه و واقعا بخونه قطعا می‌تونه تمام سوال ها هم نشه ۹۰٪ رو جواب بده و من نهم به دهم ۴۰۱-۴۰۲ قبول شدم و بعضی وقتا یکم نگران میشم که اونایی که از هفتم تو سمپاد بودن تا اینجا مطالب رو خوندن و الان دوباره خونده میشه و میترسم که عملکردشون بهتر از نهم به دهم ها بشه ولی خب تمام تلاشم رو میکنم

Back
بالا