اگ خرابکاری کنن خودشونم نمیتونن ترکیب رنگو پیدا کنن... ولی خب اون دوتا زبون بسته هم نمیتونن ترکیب یکسان بسازن
حالا چرا نامه رسونا نمیتونن ترکیب رنگو پیدا کنن؟ چون نمیدونن ب چه نسبت باس از هر رنگ بردارن:)))))
مگر اینکه یک سطل خالی مشابه سطلای آلیس و باب داشته باشن...
لنتی خب چجوری شماها اطلاعات میدین بدون اینکه کسی بفهمه؟ :/
خب الان با داشتن سطل خالی بازم اونا میتونن بفهمن
فقط یه راه میمونه
نسبتها رو مثل آدم روی یه کاغذ مینویسن میندازن توی یه کیسه
کیسه رو میندازن توی سطل رنگ میفرستن واسه هم
دیگه بعید میدونم نامهرسونا انقدر فضول باشن که دست بندازن توی رنگ
هیچ گونه فرض این شکلی نمیشه کرد. نامه رسان ها کاملا هم فضول هستن که دنبال پیدا کردن رنگ داخل اتاق هستن!
من یکی از راه هایی که داره این سوال رو میگم. چون به نسبت زیاد راجع بهش ایده داده شده.
یکی از افراد یه پیغام میده به طرف دیگه که همچین ترکیب رنگی رو به عنوان پایه شروع کن.
پس اولین پیغام : مثلا پایه ترکیب رنگی ما ترکیب 2 کیلو از هر رنگ .
این پیغام رو همه میبینن! و همه از جمله نامه رسان ها میفهمن که پایه ترکیب 2 کیلو از هر رنگه.
بعد ازش می خوام یه ترکیب مخفی مثل X برا خودش بسازه! و بهش می گم خودم هم یه ترکیب متفاوت Y برای خودم میسازم.
بعد ازش می خوام X رو با رنگ پایه که ساختیم ترکیب کنه و برام بفرسته . و من هم موازی همین کار رو می کنم .
پس من یه سطل ازش میگیرم که X+base هست . و اون یه سطل از من میگیره که حاول Y+base هست.
افرادی که نامه رسان هستن میدونن base چیه ولی وقتی X+base یا Y+base رو میبینن نمیتونن X و Y رو بدست بیارن که چه ترکیب رنگی هست.
سطلی که من از طرف گرفتم X+base هست. حتی خود من هم نمیدونم X چیه ولی مهم نیست. من ترکیب مخفی خودم رو دوباره به این سطل اضافه می کنم . و اون هم ترکیب مخفی خودش رو به سطلی که من دادم اضافه می کنه. هر دو میشیم X+Y+base!!!!
ولی حالا با اون سطلی که جابجا شد اون اول نمیتونن بدست بیارن رنگ رو ؟ مثلا با ترکیب 2 سطل. خیر
یکی X+base هست. یکی Y+base . اگر این دو ترکیب بشن میشه X+Y+2 * base . و وقتی رنگا ترکیب شده باشن اینا نمیتونن مثلا 2 کیلو آبی از یه چیز ترکیب شده جدا کنن مثلا!