• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مباحث جذاب رمزنگاری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tiberium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اون روش کارت های برعکس درست هست ولی تعاملی هست. شما باید بگید بهش که مثلا فلا سطر یا فلان ستون. اینکه یکی دیگه چند تا سطر و ستون و بگه و تو ویدئو نشون بده درسته شاید تقلب بشه. مثلا شما به من یکم پول میدید و میگید سطر ۱ و ۵ و ستون ۲ رو بپرس فقط . و من میپرسم. اگر رندوم باشه منطقیه ولی اگر‌ از قبل هماهنگ شده باشه نه!!! و ما تعاملی با طرف نداریم. پس اون ایده کارتا جواب نمیده
اقا ایده کارت ها جواب میده دیگه میتونه همه سطر و ستون ها و 3در 3 هارو بپرسه (بعد از اینکه پرسید کارت هارو دوباره میزاره سرِ جاش مثل حالت اول بشه)
ولی مشکل اینه که کلا میشه تو ویدئو ها تقلب کرد و یجورایی ادیتشون کرد (مثل کارای زک کینگ)
اگه این باگ نباشه که میشه ویدئو رو ادیت کرد این راه باز جواب میده
حالا نمیدونم راه شما با ادیت ویدئو ممکنه توجیح شه یا نه :-؟

اقا ایده کارت ها جواب میده دیگه میتونه همه سطر و ستون ها و 3در 3 هارو بپرسه (بعد از اینکه پرسید کارت هارو دوباره میزاره سرِ جاش مثل حالت اول بشه)
ولی مشکل اینه که کلا میشه تو ویدئو ها تقلب کرد و یجورایی ادیتشون کرد (مثل کارای زک کینگ)
اگه این باگ نباشه که میشه ویدئو رو ادیت کرد این راه باز جواب میده
حالا نمیدونم راه شما با ادیت ویدئو ممکنه توجیح شه یا نه :-?
این روش برای هر محاسباتی جواب میده.

نکته اینجاست که اینطوری باز یه چیزی میفهمه
مثلا میفهمه کدوم تیره تره

می خوایم هیچی نفهمه!
خب ما که بهش نمیگیم .خودش میفهمه.تنها چیزی که ما بهش میگیم اینه : این ماژیکارو در زمان مساوی در دمای مساوی قرار دادیم
بعد میدیم دستش میبینه یکیش گرم تره میفهمه

خب ما که بهش نمیگیم .خودش میفهمه.تنها چیزی که ما بهش میگیم اینه : این ماژیکارو در زمان مساوی در دمای مساوی قرار دادیم
بعد میدیم دستش میبینه یکیش گرم تره میفهمه
خب الان راجع به رنگ ماژیک ها یه دیتایی داره! ما می‌خوایم zero knowledge باشه. یعنی دانش صفر
یعنی طرف نباید هیچگونه اطلاعاتی بدست بیاره. صفر!

خب الان راجع به رنگ ماژیک ها یه دیتایی داره! ما می‌خوایم zero knowledge باشه. یعنی دانش صفر
یعنی طرف نباید هیچگونه اطلاعاتی بدست بیاره. صفر!
خب پس چجوری بفهمه رنگ ماژیکا فرق دارن :|

خب پس چجوری بفهمه رنگ ماژیکا فرق دارن :|
حل شده این

قرار نبود بفهمه حتی رنگشون فرق داره لزوما. قرار بود بفهمه این دو تا ماژیک یه فرقی دارن خلاصه

خیلی وقت روی این حالتش نزارید . بیاید یکم مساله رو علمی تر و ریاضیاتی ترش‌ کنیم.

من یک سری هدف میدم و بیاید به ترتیب این اهداف رو انجام بدیم.
۱- من می خوام اثبات کنم که برای یه معدله ای مثل x+y = 7 یه جوابی میدونم و نمی خوام راجع به جواب هیچ اطلاعای لو بدم

۲- مساله لگاریتم گسسته رو فرض کنید. من مثلا یه عدد x دارم و g^x mod p رو که مثلا برابر با y هست رو دارم. حالا من اگر به یکی y رو بدم دلیلی نمیشه که x رو بدونم! اینجوری فکر‌کنیو که من یه چیزی رو رمز می کنم و هدفم اینه که اثبات کنم اون داده ای که معادل این رمز هست رو هم میدونم! ولی داده رو ندم. توی این مثل می خوام اثبات کنم x رو میدونم ولی x رو ندم .

فعلا همین ۲ تا رو حل کنیم و بریم جلو

ادامه سوالات :
من تابع E(x) ro به صورت زیر تعریف می کنم
E(x) = g^x mod p
که قبلا سر P و g توافق شده

3- فرض کنید من یه چند جمله ای دارم P(x) و شما یک نقطه s دارید. می خوایم بدون اینکه من نقطه رو به شما بدم و شما چند جمله ای رو به من بدید E(P(s)) ro رو بدست بیاریم. یعنی E اون چند جمله ای توی نقطه ای که شما دارید.
چطور این کارو انجام بدیم ؟

4- حالا فرض کنیم شما به من گفتین جواب مثلا فلان چیزه . شاید این جواب رو رندوم داده باشید ! من می خوام مطمئن باشم که شما این جواب رو بر اساس یه محاسبه و بر اساس یک چند جمله ای دادید . حالا اینکه این چند جمله ای "قابل قبول" هست یا نه رو بعدا میفهمیم. اما هدف اینه که مطمعن باشم بر اساس یه چند جمله ای حاصل شده که شما هم میدونید این چند جمله ای رو .

Back
بالا