من یه هفته بعد امتحان نهاییا خسته شدم شروع کردم. این آخرای تابستون یازده ساعت فقط شیمی می خوندم حتی : )) که خب کار اشتباهیم بود . نمی دونم اینا که میگن میبُری دقیقا یعنی چی میشه ولی من تو یه بازه ی خیلی کوتاهی درس نمی خوندم! هیچی تو مغزم نمیرفت و عصبی میشدم همش. اینجوری نکنید با خودتون. اگه هی بشینید بگید زوده زوده میرسید به جایی که وقت تنگه و شروع نمی کنید. از نظر روحی و ذهنی به یه استراحت نیاز دارید هر چه قدر که هست فردیه واقعا... و بعد از اون بشینید پیش نیازا رو بخونید. شما اگر تو شیمی شیمی دوم رو بخونید برد کردید. چون ساختار ها، نام گذاری ترکیب ها و ترکیب های آلی تو همه جا هستن و بخواید شیمی سه و پیش بخونید بهشون نیاز دارید، چه بهتره که تابستون خوب بخونیدشون.
مثلا من تو فیزیک سینماتیک وحشتناک می لنگیدم، وقتم باز بود آزمون نمیدادم و سینماتیک کار کردم. واقعا وقت گذاشتم و نتیجه ش رو هم دیدم.
در کل میخوام بگم تا تابستونه بهتره چیزایی بخونید که نقاط ضعفتون رو پوشش بده و با پایه ی بهتری سالتون رو شروع کنید.
کاراتونو به تعویق نندازید،برنامه ریزی کنید حتی اگه فرداش بندازیدش دور... انقدر رو خودتون کار کنید که مدلتون دستتون بیاد.
+یه چیزی هم بگم. من یادم نیست خودم از کی نیومدم اینجا و تلگرام. فقط اینکه خودتونو از حواشی دور کنید. از اعصاب خوردیای بی مورد. آدمایی که جو منفی میدن،استرس بهتون وارد می کنن... ولی خودتونو ایزوله نکنید از الان. فقط از جاهایی که می دونید فکرتونو بهم می ریزن خیلی جدی فاصله بگیرین. دنبال ساعت مطالعه و کتاب و کلاس فلانی نرین. نگین اون از الان شروع کرده پس من هیچی. مدیونین اگه فک کنین من این کارا رو میکردم