نکته های زیست برام فراره وبه خاطر نکات ریزش تستای زیست رو نسبت به درسای دیگه خوب نمی زنم و این باعث می شه که نرم سمت تست زیست
و فقط بخوام بخونم ...چیکار کنم ؟
زیست واقعا تنها چارش خوندن و خوندن و خوندن
اصلا الان تست میذاریم کنار.تمرکز ی دانش اموز الان فقط باید رو خوندن باشه وقتی میگم خوندن منظور جز ب جز کتاب درسی,شکل ها..
کاملا بدیهی ک هرچی بیشتر بخونید بیشتر مسلط میشید هرروز باید تو برنامتون زیست شناسی باشه یعنی اگ امروز هیچی نخوندید دو ساعت زیست باید بخونید
من میومدم بالای هر فصل هر بار ک میخوندم ی تیک میزدم وی جوری زیست بخونید ک کلا صفحه اولتون بشه تیک

بعد روش خودتونو پیدا کنید من اون چیزی ک برای من خیلی خیلی تاثیر داشت و زیستمو از 34 رسوند به82 میگم

من علاوه بر خوندن زیاد کتاب درسی پاسخ نامه ای کیو گاج رو هم میخوندم

میدونم خیلی عجیبه اما مثلا من دارم فصل قلب میخونم کتاب خوندم و تموم کردم حالا پاسخ نامه ای کیو فصل قلب باز میکنم ب فرض ده صفحه میخونم با دقت زیاد
حالا چرا اینکارو بکنیم؟!اول اینکه ای کیو ی پاسخ نامه ب شدت کامل داره ک هی نکات مرور میکنه و چیزی از متن کتاب رو جا ننداخته و ب فرض شما با این ده صفحه باور کنید کل نکات مهمی ک خوندید دوره میکنید.پاسخ نامش کلا مفهوم و هیچ خلاصه شدنی توش دیده نمیشه
ی کار دیگه ای هم ک میکردم این بود با صدای بلند هر صفحه رو برا خودم مرور میکردم و دقت میکردم چیزی رو جا نندازم.به شخصه خیلی کم تست زدم اما اگ میخواید تست بزنید باید خیلی صبور باشین و هرچی اشتباه کردید نکتشو گوشه کتابتون بنویسید.اما از تستای ای کیو زیاد خوشم نمیومد ب نظرم ی سری تستاش زیادی پیچیده شده بود

سوالای ازمونای قلمچی ب نظرم خوبه
شما اینکارا رو بکنید(علی الخصوص پاسخ نامه خوندن)زیست بالا 70 نزدید تو کنکور بیاید یقه منو بگیری

بعدم عزیزان دلم شما ی سال دیگ کنکور دارید صبور باشید و عجله نکنید!