- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
ساخت صابون تو شیمی سال چندم نظام قدیم بود؟؟؟اصن داشتین یا نه؟
اسید و باز چی؟ مال کدوم پایه بوده قبلا؟
پیش دانشگاهی . فصل 4 (قسمت کوتاهی هم در مورد صابون در فصل 3 سال سوم)ساخت صابون تو شیمی سال چندم نظام قدیم بود؟؟؟اصن داشتین یا نه؟
واسه خودتون reward تعیین کنید.چه جوری میشه علاقه به درس خوندنو تو خودمون به وجود بیاریم؟؟؟؟؟
چه جور جایزه ای؟؟واسه خودتون reward تعیین کنید.
مغز پستانداران تکاملش کار همراه با reward بوده.
خصوصا اگر دارید خوب و کافی درس میخونید ولی همچنان پیشرفت نکردید ممکنه که زده بشید.
خوبه واسه خودتون بعد از فهمیدن یه مطلب و با موفقیت و مفید تموم کردن یک وعدهی مطالعاتی این کار رو بکنید.

چه جور جایزه ای؟؟
ببینید منم سالِ کنکورم همینکارُ کردم. اگه هدفگذاری کردید میتونید مثل من پیکسلِ رشته/دانشگاه موردعلاقهتون رو درست کنید و بذارید جلوی چشمتون و مثلا به خودتون بگین اگه توی این آزمون ثابت کردی لیاقتِ بدست آوردنشُ داری میذارم بزنیش ب کیف/لباس/.. هرچیزیت. :))میشه بیشتر توضیح بدین
من الان دقیقا تو این وضعیت هستم
نکته های زیست برام فراره وبه خاطر نکات ریزش تستای زیست رو نسبت به درسای دیگه خوب نمی زنم و این باعث می شه که نرم سمت تست زیست
و فقط بخوام بخونم ...چیکار کنم ؟
من منطقه دو هستماینجا کسی منطقه 3ای هست؟؟؟
مشاوری که خودش تازه کنکور داده باشه و موفق شده باشه خوبه بعضی جاها واقعا نیاز بهش پیدا میکنیمشاور تو سال کنکور چه مقدار اهمیت داره ؟
اگه مشاور خوب میشناسید معرفی کنید
درسای تخصصی بیشتردوستان با تجربه چه درسهایی ومباحثی برای تابستان ارزش خوندن دارن؟
زیست واقعا تنها چارش خوندن و خوندن و خوندننکته های زیست برام فراره وبه خاطر نکات ریزش تستای زیست رو نسبت به درسای دیگه خوب نمی زنم و این باعث می شه که نرم سمت تست زیست
و فقط بخوام بخونم ...چیکار کنم ؟

میدونم خیلی عجیبه اما مثلا من دارم فصل قلب میخونم کتاب خوندم و تموم کردم حالا پاسخ نامه ای کیو فصل قلب باز میکنم ب فرض ده صفحه میخونم با دقت زیاد
سوالای ازمونای قلمچی ب نظرم خوبه
قطعا اول بررسی ازمون مهمه.اگ کانون باشی ک من سوالای زیستشو خیلی قبول گرچه شبیه کنکور نیستمن دو آزمونه زیستم از 70-80 بالاتر نمیره
همینطور شیمی...تازه کمتر هم شده
چیکار کنم؟؟؟
تمام نکته هایی ک غلط زدی شک داشتی یا برات جدید بودو وارد کتابت کن

اقا من قبلا گفتمیه آدم نتیجه گرفته در عرصه کنکووووور بیاد بگه چه جوری زیست بخونیم؟؟؟

سعی کن چیزایی که حواستو پرت میکنن،رو کم کنی مثلا تلگرام و اینستاگرام کمتر برو و سریال نگا نکن که حواست خیلی پرت نشه..با ساعت مطالعه پایین چه باید کرد ؟...نمی تونم یه جا بشینم و وقتای پرتم خیلی زیاده
برو کتابخونه.با ساعت مطالعه پایین چه باید کرد ؟...نمی تونم یه جا بشینم و وقتای پرتم خیلی زیاده