بچهها من دیگه نمیتونم
دلم یه روز آروم و بی دغدغه میخواد...فقط یه روز
بی انگیزه تر از همیشه شدم
به هرکی میگم یه مشت شعار و حرفای تکراری تحویلم میده...گوشم پر شده از این سخن بزرگان و راهکارای تکراری واسه ایجاد انگیزه و اینا...
هنوز کلی کار دارم واسه این ماه آخر
میخوام بخونم...ولی انگیزه ندارم
این موضوع اعصابمو به هم ریخته
چیکار کنم؟؟؟؟
پارسال اینموقع برای من خیلی سخت بود دوتا کنکوری ک از دست داده بودم و باید برای سومیش اماده میشدم خب طبیعتا تنها میشه ادم.از سمتی خودم درگیر موضوعی بودم و تبعات بیماری کنسر مادرمم داشتیم.خب سخت بود واقعا هم سخت بود!میدونی تو سال کنکور باید پوست کلفت
باشی.طوریکه حتی ی هفته ب کنکور کیستای من داغون شدم و خون ریزی شدید و وحشتناکی داشتم ک سر کنکور من دور کمرمو با شال محکم بسته بودم از درد. جدا میگم باید قوی باشین قوی تر از هر زمانی.من فقط میدونستم ک باید پزشک شم میدونستم ک تنها خواسته ی پررنگ زندگی و هدفم این ک روانپزشک شم.ی مبل تو اتاقم داشتم ک هربار ک خسته میشدم مینشستم روشو و واقعا قدرت ی روانپزشک بدست میاوردم
یا میرفتم تو تد و اینترنت در موردش اطلاعات میگرفتم و از ادمای موفقش الهام میگرفتم و کیف میکردم واقعا
میدونی اون دو سال قبل ب خودم و روحیم باختم سخت نمیگرفتم اجازه میدادم احساسات هرسمتی ک میخوان ببرنم.اما خب تجربه ی تلخ این دو سال یاد داد بهم ک اگه بخوام ذره ای احساس ضعف کنم مرداد سال بعد باید بشینم گوشه اتاقم و زار گریه کنم!هدف خیلی مهمه خیلی زیاد.سه چیز هست که نه فقط تو کنکور ک تو کل زندگیتون احتیاج دارین
صبر,امیدواری,کوشش اصلا هم شعار نیست.اگ الان بخوای جا بزنی از ترس,بی انگیرگی...بدون تو مراحل مهم تر زندگیتم همین وضعیت پیش میاد.کنکور با هیچ کدوممون شوخی نداره نخوای بجنبی بخوای خودتو تحویل حسای کاذب بدی میبازی.غلبه کن ب خودت( واقعا بزرگترین دشمنون خودمونیم)قول میدم سال بعد این موقع احساس افتخار ب جای سرخوردگی داری اونموقع است ک میگی دمم گرم
جدای اینا تنوع ایجاد کن.ببین پیشرفت خیلی لذت بخش پیشرفت تو قدمای کوچیک برای هر ازمون قلمچی بیا و هدف گذاری صدتایی انجام بده بکش بالا خودتو و ببین چقد لذت داره اینکه ادم ی تنه زندگیشو نجات بده
دفتر برنامه ریزی رو پر کن و سعی کن هفته ای ی تایم مشخص و کوچیک بهش اضافه کنی. ب خودت شادی ها و تفریحات کوچیک هدیه کن مثلا من ی چیز کوچیک میخریدم برا خودم
اگ فک میکنی تواناییشو داری ی چند بار کتابخونه رو امتحان کن. و با یکی از بچه های فارغ التحصیل موفق ک فکر میکنی از نظر روحی و لول درسی سال گذشتش تو ی سطحی لینک شو و هر وقت حس کاذب داشتی تو خودت نریز و بگو.از همه ی اینا مهم تر هدفتونو بولد کنید بچه ها وای ک این خیلی مهم اگ واقعی باشه مطمئن باشین جنگیدن براش لذت بخش حالا میخواد هرچقدر سخت باشه شما سخت تر و محکم ترید
من باز رفتم بالا منبر براتون کلی حرف زدم