- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- رشته دانشگاه
- پزشکی
اینی که میگید به خیلی چیزا بستگی داره,من خودم ی جورایی این روش داشتم اما خب دوماه نبود و تقریبا تا بهمن خوندم و البته تست هم زدمدرس هارو اگه زود جمع کنیم بریم سراغ تستاشون خوبه؟؟
مثلا کل درسا رو تو دو ماه جمع کنم بعد دیگه فقط مرتب تست بزنم برا مرور و جاافتادن مطلب.
1. این روش برای فارغ التحصیل بهتره
2 .فارغ التحصیلی ک پایه علمی خوبی داشته باشه مثلا در حد 50 درصد باشه تو دروس(من زیستم خیلی پایین بود ک توی تابستون جبران کردم)
3 .احتمال اینکه زودتر خسته بشید و از مسیر خارج شید توی این شیوه بیشتره!چون وقتی ب فرض با برنامه قلمچی پیش میرید این ذهنیت براتون وجود داره ک دارم با ی برنامه ای درس میخونم ک عموم داوطلبای کنکور باهاش دارن جلو میرن اما وقتی با شیوه خاص خودتون میخواید کار کنید ریسکش واقعا زیادتر میشه و باید مطمین باشین انقدر انگیزه و توانایی دارید ک رها نمیکنید برنامه رو و پایبند میمونید.
درضمن تقریبا ناممکن توی دوماه بشه درسا رو خیلی خوب خوند!برای من خودش تا بهمن طول کشید و اینطوری بود ک من پایه ای درسا رو بستم تقریبا هر ماه یک پایه و در کنارش تست میزدم ولی از بهمن ب بعد فوکوس کردم رو بازیابی مطالب خونده شده اینطور ک تست های بیشتر میزدم و دوباره برای رفع اشکال و یاداوری هی برمیگشتم ب کتاب.در واقع تا بهمن منبع اول من کتاب بود منبع دومم تست بعد از بهمن جاهاشون عوض شد اما هیچ زمانی تک بعدی کار نکردم ک کاملا اشتباه شما باید توازن برقرار کنید توی خوندن و تست زدن
و هفته های منتهی ب ازمونم درسای ازمونو تست میزدم و مرور میکردم اگه کسی بخواد این فرمی بخونه برنامه قلمچی زیاد نمیتونه مناسبش باشه و سنجش بهتره
*ولی اصلا این شیوه رو ب دانش اموزا توصیه نمیکنم و اگه فارغ التحصیلی هستید ک سال های قبل خیلی کم کاری داشتید و پایتون نیاز ب ترمیم زیادی داره با قلمچی پیش برید و تماما برنامشو اجرا کنید.کلا من با این حال به همه توصیه نمیکنمش و واقعا ریسکش بالاست