نفرات تجربی اونقدری زیاد شدن که شونصد نفر 7000 بیارنبچه ها من حس میکنم که ترازای قلمچی از ارزش افتادن. یه چی مثل تورم
قبلاً ما میتونستیم بگیم که کسی که تراز 7k میاره جزو بچه های قوی و احتمالاً نفر اول کلاسشون هست. بر این میذاشتیم که، مگر اتفاق های غیرمنتظره رخ بدن، میتونه پزشکی هم قبول بشه.
ولی الان فکر نکنم بشه این رو گفت. این آزمون داخل فقط شهر تهران 150 نفر 7k بودن. خود اردبیل تا رتبه 24 شهر اینا همشون 7k به بالا بودن.
نظرتون چیه؟ اصلاً مهمه مگر بیخیال.
خیلی از بچه هایی که تو این آزمونا شرکت میکنن از قبل جوابا رو دارنبچه ها من حس میکنم که ترازای قلمچی از ارزش افتادن. یه چی مثل تورم
قبلاً ما میتونستیم بگیم که کسی که تراز 7k میاره جزو بچه های قوی و احتمالاً نفر اول کلاسشون هست. بر این میذاشتیم که، مگر اتفاق های غیرمنتظره رخ بدن، میتونه پزشکی هم قبول بشه.
ولی الان فکر نکنم بشه این رو گفت. این آزمون داخل فقط شهر تهران 150 نفر 7k بودن. خود اردبیل تا رتبه 24 شهر اینا همشون 7k به بالا بودن.
من ی خط کشیدم از -3.5 و کشف سنگواره شروع کردم همه چی رو به ترتیب روی محور زمان مشخص کردماین جدول رویدادهای مهم زیستی فصل یک زمین رو چه جوری حفظ کنم؟؟؟
قهوه و نسکافه نمیخوری؟به نظر شما من چرا شبا خوابم نمیبره
در طول روز میخوابی یا نه؟به نظر شما من چرا شبا خوابم نمیبره
تجربه های شما از ایام جمع بندی دی ماه چیه؟
من خودم چون تو هر آزمونی یکی دو درس رو جا میموندم تو جمع بندی دی ماه اون درسایی رو که نخونده بودم تو بین سال ، خوندم بعدش هم هر چی وقت آوردم بقیه درسام رو جمع بندی کردمدقیقا
اگه بچه های قدیم یه توضیح بدن ممنون میشم
چند دقیه قبل از درس چشم ها تو ببند و تمرکز کن.با خیال پردازی های زیاد از حد چه کنم؟؟؟
بچه ها من حس میکنم که ترازای قلمچی از ارزش افتادن. یه چی مثل تورم
خیلی سبزشیمی3 خیلی سبز بهتره یا میکرو ؟؟؟