کنکور سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۸

سلام کسی نرم افزار کنکور خوب سراغ داره؟من تخمین رتبه کنکور هیوا رو استفاده میکنم اگه کسی چیز دیگه ای سراغ داره کمک کنه لطفا

بچه ها من حس میکنم که ترازای قلمچی از ارزش افتادن. یه چی مثل تورم :دی
قبلاً ما میتونستیم بگیم که کسی که تراز 7k میاره جزو بچه های قوی و احتمالاً نفر اول کلاسشون هست. بر این میذاشتیم که، مگر اتفاق های غیرمنتظره رخ بدن، میتونه پزشکی هم قبول بشه.
ولی الان فکر نکنم بشه این رو گفت. این آزمون داخل فقط شهر تهران 150 نفر 7k بودن. خود اردبیل تا رتبه 24 شهر اینا همشون 7k به بالا بودن.
نظرتون چیه؟ :< اصلاً مهمه مگر:)) بیخیال.

بچه ها من حس میکنم که ترازای قلمچی از ارزش افتادن. یه چی مثل تورم :D
قبلاً ما میتونستیم بگیم که کسی که تراز 7k میاره جزو بچه های قوی و احتمالاً نفر اول کلاسشون هست. بر این میذاشتیم که، مگر اتفاق های غیرمنتظره رخ بدن، میتونه پزشکی هم قبول بشه.
ولی الان فکر نکنم بشه این رو گفت. این آزمون داخل فقط شهر تهران 150 نفر 7k بودن. خود اردبیل تا رتبه 24 شهر اینا همشون 7k به بالا بودن.
نظرتون چیه؟ :-< اصلاً مهمه مگر:)) بیخیال.
نفرات تجربی اونقدری زیاد شدن که شونصد نفر 7000 بیارن

خیلی از بچه هایی که تو این آزمونا شرکت میکنن از قبل جوابا رو دارن
من خودم سر یه آزمون بقل دستیم از رو گوشیش جوابا رو تند تند میزد
این فرد کسی بود که همیشه نمراتش 10 یا 12 بود
و
ترازش به زور 5000 میشد
ولی این آزمون فکر کنم 7000 یا 8000 شد
اصلا به ترازای قلم چی دل خوش نکنید
سرکاریه
.
.
سطح ترازای قلم چی به زور تا8500 میرسه در حالی که کنکور تا 12000 است
محدوده ترازای قلمچی با کنکور فرق داره
ولی آزمونای سنجش محدوده ترازش عین کنکوره
.
.
من خودم تو قلمچی به زور6000 میشدم ولی تو سنجش 8700 شدم و کنکور هم 8500
رشته ریاضی هستم

شیمی3 خیلی سبز بهتره یا میکرو ؟؟؟

این جدول رویدادهای مهم زیستی فصل یک زمین رو چه جوری حفظ کنم؟؟؟:|
من ی خط کشیدم از -3.5 و کشف سنگواره شروع کردم همه چی رو به ترتیب روی محور زمان مشخص کردم
چیزای خوبی دستت میاد

پ.ن:
فکر کردم زیسته. اصلا نمیدونم زمین چی هست

بچه ها کسی می دونه چ جوری میشه از سایت منتا استفاده کنیم

به نظر شما من چرا شبا خوابم نمیبره

تجربه های شما از ایام جمع بندی دی ماه چیه؟

دقیقا
اگه بچه های قدیم یه توضیح بدن ممنون میشم
من خودم چون تو هر آزمونی یکی دو درس رو جا میموندم تو جمع بندی دی ماه اون درسایی رو که نخونده بودم تو بین سال ، خوندم بعدش هم هر چی وقت آوردم بقیه درسام رو جمع بندی کردم
البته اشتباهی که من کردم این بود که شیمی و عمومیام رو اهمیت نمیدادم وتقریبا میشه گفت نمیخوندمشون
یهتون توصیه میکنم همه درساتون رو با هم ببرین جلو
حتما عمومیاتون هم اهمیت بدین در کنار اختصاصیا

با خیال پردازی های زیاد از حد چه کنم؟؟؟
چند دقیه قبل از درس چشم ها تو ببند و تمرکز کن.
هدف گذاری کن که این حجم مطلب یا این مقدار تست رو در فلان تایم بزنم.
آزمونی تست بزن!

بقول ی معلم ریاضی معروف ک قسم میخورد نصف اینایی که ۷kهستن تقلبین
زیاد درگیر تراز قلمچی نباید بود من بنڟر شخصیم تو گزینه دو و سنجش هم میشه بهتر از این ادم خودشو بشناسه

بدترین اشتباهی که میشه توی کنکور کرد اینه که از صفر شروع کنید و بعد درگیر این بشید که حالا چرا ترازم نمیره بالای 7!
شما بایستی بدونید کجای مسیرید هدفتون چیه و حالا تلاش کنید کا گام به گام رشد کنین و از پیشرفتتون لذت ببرید!
شاید تراز 5 هزار و 500 توی قلمچی جالب نباشه اما برای کسی که شروعش 4 و 900 بوده فوق العاده ست و باید از این اتفاق خوشحال باشه و لذت لبره
یاد بگیرید که باید از مسیرتون لذت ببرید و قدم به قدم به خودتون این شخصیت رو بدید که به اون هدف مورد نظر برسید
این خیلی میتونه بهتر باشه تا گم شدن تو عدد و رقمایی که شما رو فقط مایوس میکنه و باعث پسرفت میشه!

شیمی3 خیلی سبز بهتره یا میکرو ؟؟؟
خیلی سبز >)
که فعلا خوبه آقای اسماعیلی هم که وارد فصل سه شده گاج هم که نداده برا فصل سه هنوز کتابش رو نداده

برای‌کم کردن استرس چیکار میتونیم بکنیم؟

Back
بالا