mohammadsaleh40
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گناباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- کامپیوتر مرحله دوم با کمال تعجب قبول شدم
- دانشگاه
- پردیس شهید بهشتی مشهد
- رشته دانشگاه
- آموزش ریاضی
یه سؤال البته نمی دونم این درسه یا غیر درسی (سؤال درسی یعنی مربوط به درس دیگه نه؟)
موئسسه هایی مثل قلم چی و ... که آزمون آزمایشی برگزار می کنن با علم بر این که اکثر دانش آموزا بعد عید نمی رن کلاس و درساشون تموم شده. بازم جوری آزمون برگزار می کنن که انگار دانش آمور تا آخر اردیبهشت می خواد بره مدرسه و تازه آخر اردیبهشت کتاباش رو تموم می کنه.
حالا سؤالم اینه که نظام قدیما با این پیشروی کند و غیر جامع بعد از عید برنامه کانون مشکلی نداشتن؟
الآن من نگاه می کنم می خواد تو سه آزمون فقط یک چهارم آخر دوازدهم رو بگیره.
عملا یک تناقض بزرگ بین اون همه زمان خالی و توانایی برای آزمون جامع دادن با اون برنامه عجب غریب می شه.
موئسسه هایی مثل قلم چی و ... که آزمون آزمایشی برگزار می کنن با علم بر این که اکثر دانش آموزا بعد عید نمی رن کلاس و درساشون تموم شده. بازم جوری آزمون برگزار می کنن که انگار دانش آمور تا آخر اردیبهشت می خواد بره مدرسه و تازه آخر اردیبهشت کتاباش رو تموم می کنه.
من تا قبلا ها تصمیم این بود مدرسه رو ضعیف جدی بگیرم ولی برنامه آزمون رو بیش تر بخونم ولی تا الآن تقریبا منطبق بودن ولی از این به بعد رو می دونم مدرسه سرعتش بیش تر خواهد شد من با خودم می گفتم من برنامه کانون رو نمی رسم راحت بخونم مدرسه که می خواد سریع تر تموم کنه رو برسم با همون کیفیت بخونم؟ به خاطر همین هم به فکرم هم نمیرسید که بشینم با برنامه مدرسه پیش برم ولی حالا که می بینم تو آزمونا خیلی نتیجه خوبی نمیارم و مشکلم اساسی تر از این هاست می خوام با هر کیفیت که شد با برنامه مدرسه پیش برم و خوندن پایه رو هم در حد همون پنج شنبه جمعه محدود کنم.
الآن من نگاه می کنم می خواد تو سه آزمون فقط یک چهارم آخر دوازدهم رو بگیره.
عملا یک تناقض بزرگ بین اون همه زمان خالی و توانایی برای آزمون جامع دادن با اون برنامه عجب غریب می شه.