- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- +
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- دانشگاه
- علموصنعت
- رشته دانشگاه
- برق-کنترل
31 خرداد 98بچه ها کسی ثبت نام کرده؟؟؟
برای تاریخ اخذ مدرک دیپلم باید چیو بزنیم؟؟؟؟؟
31 خرداد 98بچه ها کسی ثبت نام کرده؟؟؟
برای تاریخ اخذ مدرک دیپلم باید چیو بزنیم؟؟؟؟؟
من تو ثبت نام گزینه ی هیچ کدام رو زدم

من از سازمان سنجش پرسیدم31 خرداد 98
پس چرا ما که تو مدرسه داشتیم ثبت نام می کردیم مشاور مدرسه می گفت بزنیم 31 / 3من از سازمان سنجش پرسیدم
گفتن 5/31
ببینید،خودشون گفتنپس چرا ما که تو مدرسه داشتیم ثبت نام می کردیم مشاور مدرسه می گفت بزنیم 31 / 3
؟
حتما از اونایی ک اطلاع دارن بپرسین که بعدا براتون مشکل پیش نیادمن تو ثبت نام گزینه ی هیچ کدام رو زدم![]()
31 خرداد 98
مدرسه ما گفت 31/6 بزنینمن از سازمان سنجش پرسیدم
گفتن 5/31

تا ۶/۳۱ هر چی بزنین درستهمدرسه ما گفت 31/6 بزنین![]()

نه من یکیو میشناسم که زبان آلمانی خونده بود بعد رفت دوباره کنکور بده به جای انگلیسی با آلمانی کنکور دادچرا گزینه ( کدام زبان خارجی را امتحان خواهید داد؟ ) رو باید انتخاب میکردیم ؟
مگه همه تو دفترچه عمومی انگلیسی نمیزنن؟![]()
یه سؤال اگر مدرستون شما رو مجبور کنه بیاین مدرسه و بعد شما نرین چی می شه؟بچه ها تا کی مدرسه میرید؟با این بخشنامه جدیده چیکار میکنید؟بخشنامه درباره برگزاری کلاس تا آخر اردیبهشت
میشه به این فکر کرد که:برایکم کردن استرس چیکار میتونیم بکنیم؟
بله،میشه تو یه سال بستش...به شرطی که سر کلاس خوب گوش کنی و بفهمی.استاد سر جلسه وقتی درس میده،پا به پای استاد بفهمی چی داره میگه،و مهمتر از اون،وقتی سوالی رو سر کلاس حل میکنه،خوب گوش کنی و یاد بگیری.سلام
به نظرتون میشه کنکور رو توی سال اخر بستش
اگه اره چجوری اگه نه چرا![]()

خیلی ممنون واقعا خیلی راهگشا بود:/میشه به این فکر کرد که:
خب،من الان استرس دارم،درس نخونم یا بخونم؟
حالت اول-درس نمیخونم چون استرس دارم و منفی بافی میکنم،یا اینکه خودمو گول میزنم میگم (مثلا)عمومیا رو یه ماه مونده به کنکور میخونم...آخرشم میرم کنکور میدم،خراب میکنم.بعد حسرت میخورم که چرا وقتمو سر فکرای بیخود هدر دادم و درس نخوندم.
حالت دوم-درس میخونم،چیزای منفی رو از خودم دور میکنم.سعی میکنم "بهترین"خودم باشم...تا بعد از کنکور،شرمنده خودم نشم.
@olgoo_adabiaatبچه ها
کانال معتبر ادبیات میشناسین که جواب اشکالامو بده؟؟؟
استرس که همیشه هست!منتهی اگه خیلی اذیتت کنه،نمیذاری درس بخونی...خیلی ممنون واقعا خیلی راهگشا بود:/