Marzie
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مرودشت
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- یزد
- رشته دانشگاه
- اتاق عمل
بلهدانشگاه آزاد دوره ی غیر روزانه محسوب میشه ؟
بلهدانشگاه آزاد دوره ی غیر روزانه محسوب میشه ؟
خیرمیشه کنکور آزمایشی داد؟
31 خرداد 98بچه ها کسی ثبت نام کرده؟؟؟
برای تاریخ اخذ مدرک دیپلم باید چیو بزنیم؟؟؟؟؟
من تو ثبت نام گزینه ی هیچ کدام رو زدم
من از سازمان سنجش پرسیدم31 خرداد 98
پس چرا ما که تو مدرسه داشتیم ثبت نام می کردیم مشاور مدرسه می گفت بزنیم 31 / 3من از سازمان سنجش پرسیدم
گفتن 5/31
ببینید،خودشون گفتنپس چرا ما که تو مدرسه داشتیم ثبت نام می کردیم مشاور مدرسه می گفت بزنیم 31 / 3
؟
حتما از اونایی ک اطلاع دارن بپرسین که بعدا براتون مشکل پیش نیادمن تو ثبت نام گزینه ی هیچ کدام رو زدم
31 خرداد 98
مدرسه ما گفت 31/6 بزنینمن از سازمان سنجش پرسیدم
گفتن 5/31
تا ۶/۳۱ هر چی بزنین درستهمدرسه ما گفت 31/6 بزنین
نه من یکیو میشناسم که زبان آلمانی خونده بود بعد رفت دوباره کنکور بده به جای انگلیسی با آلمانی کنکور دادچرا گزینه ( کدام زبان خارجی را امتحان خواهید داد؟ ) رو باید انتخاب میکردیم ؟
مگه همه تو دفترچه عمومی انگلیسی نمیزنن؟
یه سؤال اگر مدرستون شما رو مجبور کنه بیاین مدرسه و بعد شما نرین چی می شه؟بچه ها تا کی مدرسه میرید؟با این بخشنامه جدیده چیکار میکنید؟بخشنامه درباره برگزاری کلاس تا آخر اردیبهشت
میشه به این فکر کرد که:برایکم کردن استرس چیکار میتونیم بکنیم؟
بله،میشه تو یه سال بستش...به شرطی که سر کلاس خوب گوش کنی و بفهمی.استاد سر جلسه وقتی درس میده،پا به پای استاد بفهمی چی داره میگه،و مهمتر از اون،وقتی سوالی رو سر کلاس حل میکنه،خوب گوش کنی و یاد بگیری.سلام
به نظرتون میشه کنکور رو توی سال اخر بستش
اگه اره چجوری اگه نه چرا
خیلی ممنون واقعا خیلی راهگشا بود:/میشه به این فکر کرد که:
خب،من الان استرس دارم،درس نخونم یا بخونم؟
حالت اول-درس نمیخونم چون استرس دارم و منفی بافی میکنم،یا اینکه خودمو گول میزنم میگم (مثلا)عمومیا رو یه ماه مونده به کنکور میخونم...آخرشم میرم کنکور میدم،خراب میکنم.بعد حسرت میخورم که چرا وقتمو سر فکرای بیخود هدر دادم و درس نخوندم.
حالت دوم-درس میخونم،چیزای منفی رو از خودم دور میکنم.سعی میکنم "بهترین"خودم باشم...تا بعد از کنکور،شرمنده خودم نشم.