- توقیف شده
هلیوم
هئومه
- نام مرکز سمپاد
- علامهحلی
- شهر
- آشویتس
- سال فارغ التحصیلی
- 1945
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- شیمی
@olgoo_adabiaatبچه ها
کانال معتبر ادبیات میشناسین که جواب اشکالامو بده؟؟؟
کانال اقای عبدالمحمدی
@olgoo_adabiaatبچه ها
کانال معتبر ادبیات میشناسین که جواب اشکالامو بده؟؟؟
استرس که همیشه هست!منتهی اگه خیلی اذیتت کنه،نمیذاری درس بخونی...خیلی ممنون واقعا خیلی راهگشا بود:/
ما از کتابش ایراد پیدا کردیم معلممون باورش نمی شد شرط بست بعد دید اشتباه کرده رفت به pv ادمینش پیام داد تیک دیدن پیام رو خورده ولی جوابی نداده.@olgoo_adabiaat
کانال اقای عبدالمحمدی
کتابای عبدل پر غلطه. جواب هیچی هم نمیدهما از کتابش ایراد پیدا کردیم معلممون باورش نمی شد شرط بست بعد دید اشتباه کرده رفت به pv ادمینش پیام داد تیک دیدن پیام رو خورده ولی جوابی نداده.
کلوخ داقدوستان
با مریضی چه کنم ؟؟؟
( اخه الانم وقته برای سرما خوردگی )
شما کانال ادبیات معتبر به غیر از هامون سبطی نمیشناسین؟؟ما از کتابش ایراد پیدا کردیم معلممون باورش نمی شد شرط بست بعد دید اشتباه کرده رفت به pv ادمینش پیام داد تیک دیدن پیام رو خورده ولی جوابی نداده.
کتاباش که خیلی ایراد داره ولی این کانالو داشتم.ما از کتابش ایراد پیدا کردیم معلممون باورش نمی شد شرط بست بعد دید اشتباه کرده رفت به pv ادمینش پیام داد تیک دیدن پیام رو خورده ولی جوابی نداده.
جواب داده به من.کتابای عبدل پر غلطه. جواب هیچی هم نمیده
غلط کردنبچه های استان کرمون
بهتون گفتن میخوان قبل از عید یه امتحان شبیه امتحان نهایی بگیرن؟؟؟
اوف چه قدر دقیق می خونی سؤالت رو تبدیل می کنم به یه سؤال مقدماتی تر تو همین مایه های فرکانس موجا.آقا من یک سوال درسی داشتم.میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه کسی جوابو میدونه بگه.
ما در کتاب شیمی1 خوندیم هیدروژن برانگیخته هنگام برگشت به حالت پایه فوتونی با طول موج 486 نانومتر تابش میکنه و به رنگ سبز در میاد.
در حایکه در فصل فیزیک اتمی فیزیک 3 می خونیم طول موج 486نانومتریش رنگ آبیه.کدومش درسته؟در حالیکه طبق کتاب شیمی1 طول موج فوتون 434 نانومتری رنگ آبیه.
آگه تو شیمی کنکور از این سوال بدن باید با توجه به کتاب شیمی که احتمالا غلطه جواب داد؟
اگه سؤالتون اینه که "الآن دیره برای خوندن و شروع برای کنکور؟" اینی که نوشتم رو بخونین اگر نه که برداشت من اشتباه بوده ببخشید چیزی نمی دونم.من از دی ماه زیاد جالب نخوندم پشت کنکوری هم هستم....الان میخوام بخونم نمیشه..میشه کمکم کنید؟
نهه منظورم این بود تمرکز ندارم رو درس و اینا..میشه اون مقاله گاج رو برای من بفرستین؟یا بگین دقیقا عنوانش چیه خودم پیداش کنم؟اگه سؤالتون اینه که "الآن دیره برای خوندن و شروع برای کنکور؟" اینی که نوشتم رو بخونین اگر نه که برداشت من اشتباه بوده ببخشید چیزی نمی دونم.یه سؤال خیلی رو مخ و بد که خیلیا رو بد بخت کرده جوابش .
بله شما هر وقت که بخواین می تونین شروع کنین.
اگه اول دبیرستان (دهم) بپرسی می گن اصلا وقت شروعش الان بیا آزمونای ما رو شرکت کن یازدهم به همین شکل آخرای یازدهم بپرسی می گن بله وقت استانداردش الآن بیا آزمونای تابستون ما رو شرکت کن دهم و یازدهم رو تو تابستون مرور کن و دوازدهم رو تو طول سال تحصیلی خوب بخون و تو دو ماه جمع بندی هم کل سه سال رو بخون.(راست گفته بازم) اول مهر دوازدهم بپرسی می گن هیچ مشکلی نیست ما یه برنامه خیلی خوب داریم که می تونی حتی به شکل موضوعی تو یه سری درسای مرتبط پایه و دوازدهم رو باهم مرور کنی (اینش بده در اصل این مرور برای اونایی راحت و عملیه که تو تابستون هم خوب خوندن نه کسی که "یه درسی رو بعد از این که تو اون سال خوند دیگه نخونده برای اولین بارشه می خواد کنار درسای دوازدهم بخونتش") ولی مسئله ای که هست بسیار مورد هایی دیده شده تو شهرستان ما که کسایی بودن از بقیه خیلی عقب تر بودن یه هویی از بعد از عید شروع کردن قول آسا خوب(خوب به معنی خر خونی نیست یه مقاله تو سایت گاج خوندم باحال بود در مورد این بود که نتیجه خوب با حجم بالای ساعت مطالعه نیست باید کنترل شه) تونستن از شاگر اولاشون تو کلاس هم جلو بزنن.(البته اینا تو ریاضی بوده نمی دونم تو تجربی هم شدنیه یا نه)
واز اگر یه کسی 100 روز مونده به کنکور بپرسه حرف آخر یقش رو می گره می گه بیا تو 60 40 ما ثبت نام کن 18 روز به کنکور باشه یه جا دیگه میاد می گه بیا 6 دوره کنکور رو مرور کن و هر کنکور تو سه روز خلاصه هر کسی یه چیزی می گه ولی انصافا این آخری هم دیگه به از هیچه دیگه.
دقیق یادم نیست یه بنده خدایی بود تو 1 سال یا تو 3 ماه تحیلات دوره 4 ساله کامپیوتر یکی از این دانشگاه های جهانی رو تموم کرده بود یا چینی رو تو یه زمان کمی حدود 6 ماه یاد گرفته بود می گفت مهم اینه که نزارین مقدار مطالعه زیاد شه (البته می گفت ناخداگاه زیاد می شه ولی سعی به کنترلش کنین اگر هم زیاد شد قولی نشه براتون خیلی هم مهم نیست)نهه منظورم این بود تمرکز ندارم رو درس و اینا..میشه اون مقاله گاج رو برای من بفرستین؟یا بگین دقیقا عنوانش چیه خودم پیداش کنم؟
ممنون ازتدقیق یادم نیست یه بنده خدایی بود تو 1 سال یا تو 3 ماه تحیلات دوره 4 ساله کامپیوتر یکی از این دانشگاه های جهانی رو تموم کرده بود یا چینی رو تو یه زمان کمی حدود 6 ماه یاد گرفته بود می گفت مهم اینه که نزارین مقدار مطالعه زیاد شه (البته می گفت ناخداگاه زیاد می شه ولی سعی به کنترلش کنین اگر هم زیاد شد قولی نشه براتون خیلی هم مهم نیست)
پیداش کردم
http://mag.gaj.ir/1397/10/23/چگونه-درس-بخوانیم-که-خسته-نشویم؟/
خب ماز سنگین تر از قلمه و قلم سنگین تر از کنکور..از آزمونای آزمایشی سعی کن بیشتر نکته یاد بگیری تا به فکر درصد باشی...بچه ها نظرتون درمورد ازمونای انلاین زیست ماز چیه؟ راستش من درصد زیستم تو قلمچی خوبه ولی ماز رو خیلی بد میزنم
بروید کتابخانه=|یه مشکل بسیار اساسی با برادر و خواهر کوچک تر خویش چه کنیم ؟؟
بروید کتابخانه=|