• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع درسی کنکور ۹۸

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام. بابک سادات دیشب این عکس رو گذاشت روی کانالش

photo_2018_08_13_22_58_44.jpg
اولین گام های یک تصمیم درست :-"
برای رشته تجربی واقعاً این مطالبی که حذف شدن اضافه بودن به نظر من. مثلاً مثلثات تا همین یازدهم خوب بود و شیرین. فاندامنتال بود و ضروری، ولی امسال که الان داریم دوازدهم رو میخونیم یکم زیادیه. اضافست.
البته بگذریم از اینکه مدرسه دبیرستان برای ما هدفش آماده کردن برای دانشگاهه و نه زندگی. بازم شروع کردم به غر زدن که.
بای

سلام ببخشید:-h:-h:-h
ب نظر شما برای دهم
دینی کانون بهتره یا خیلی سبز؟؟؟~X(~X(:-??:-??@-|@-|
بهد برای زیست خیلی سبز بعتره یا نش الگو؟؟@-|@-|:-??:-?
لطفا توضیح دهید :-??:-j

برای دهم انسانی کدوم کتاب کمکی ها رو معرفی میکنید؟
واسه همه دروسش

انتشارات مشاوران تخصصی انسانی کار میکنه و واسه بیشتر درسا عالیه. به خصوص روانشناسی و منطق
برای ادبیات عمومی کتابای مبحثی نشر الگو
خیلی سبز هم روانشناسی و اقتصادش خوبه.
من خودم برای ادبیات و عربی سیر تا پیاز گاجو خوندم.
برا همه‌ی درسا هم واسه تست بیشتر (سال کنکور) میکرو گاج خوبه.

کسی از جزوه های فیزیک بهادر کامران استفاده کرده؟
اگه اره،توصیه میکنید؟

آره من دارمشون
البته نخریدم
اولا خودشون رایگان می زاشتن تو کانالشون ولی بعدا پاک کردن
خیلی تکنیکیه اما بعضی از فرمولایی ک ب قول خودشون ب سبک کامران هستو اثبات نمی کنن بخاطر همین شاید تو مفهوم خیلی قوی نباشه

• لایک
امتیازات: Sep
به نظر شما میکرو گاج شیمی پایه خوبه؟ چون حس میکنم بعضی از سوالا و مطالبش واقعا چرتن:| به نظرتون واسه شیمی دهم چی بخونیم خوبه؟
و اینکه به نظرتون کتابای اضافی که نمیخوایم (منبع بهتری براشون داریم) چیکارشون کنیم؟ چون بعضیاش واقعااااا چرتن:|

بچه ها کسی برا زیست دوازدهم کتاب گرفته ؟؟؟ کدوم یکی خوبه نشر الگو یا خیلی سبز ؟؟؟؟ (برا کتب امسال ) و یا حتی میکرو ؟؟؟ :/:-?
+ برا ادبیات هم نشر الگو سه تا کتاب موضوعی داده ولی جایی خبری از ۵+۱و اینا نیست ... اگه تا حالا ازشون استفاده کردین ،اینا بهترن یا کتاب های لقمه مهرو ماه ... ؟؟:-?/:)

بچه ها کسی برا زیست دوازدهم کتاب گرفته ؟؟؟ کدوم یکی خوبه نشر الگو یا خیلی سبز ؟؟؟؟ (برا کتب امسال ) و یا حتی میکرو ؟؟؟ :/:-?
+ برا ادبیات هم نشر الگو سه تا کتاب موضوعی داده ولی جایی خبری از ۵+۱و اینا نیست ... اگه تا حالا ازشون استفاده کردین ،اینا بهترن یا کتاب های لقمه مهرو ماه ... ؟؟:-?/:)

سبزو که هنوز ندیدم ک اومده باشه ولی الگو غلططط داره

کلا کتابا یا نیومده یا پر از اشکالن! آزمون پلاس زیست3 هم فقط تو دو تا آزمونش 2-3 تا غلط بود :// هم غلط علمی هم نگارشی

عربی جامع خیلی سبز یا مهروماه ؟

شیمی یعنی آی کیو جامع خوبه یا بهترینه ؟ بهتر از آی کیو هم داریم برای شیمی؟ میکرو چی ؟

• لایک
امتیازات: Sep
Back
بالا