هاینتس
کافرِ مُزلف | فاحشه
- نام مرکز سمپاد
-
- شهر
-
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
خودتو با کتابای المپیادی اونم سال کنکور درگیر نکنگسسته خوشخوان کسی استفاده کرده ؟
کتاب سطح بالا چی پیشنهاد میدید؟ ( خیلی سبز نباشه)
خودتو با کتابای المپیادی اونم سال کنکور درگیر نکنگسسته خوشخوان کسی استفاده کرده ؟
چرا خیلی سبز نه؟ نویسنده خیلی سبز عطا صادقی هست. به نظرم کتاب خوبی میومد.گسسته خوشخوان کسی استفاده کرده ؟
من نظام قدیم بودم و جزوه ی معلم می خوندم+سه سطحی کانونگسسته خوشخوان کسی استفاده کرده ؟
آی ملت خیلی زشته خودم می دونم یکی در این حد طرف داری انتشاراتی رو بکنه حالا پایه یه کم شدتش کمه ولی برا دوازدهم برین میکرو گاج بگیرین. پایه و دوازدهم جدا(میکرو طلایی نه خودشون گفتن مولف ها فرق می کنن ولی اونم سر سری نگاه کردم خوب بود) رو من استفاده می کنم خیلی خوبه درصدتون رو راحت به 90 و 100 نزدیک می کنه.آقا من ریاضی و فیزیک خ.س دارم. بگین خب؟
۱-تستای فیزیکش خیلی آبکیه. به نظرتون الگو رو جایگزینش کنم؟ الگو چند برابر این تایم میگیره؟
سطح تستاش نسبت به خ.س چوجوریه؟ بازم مجبورم برگردم درسنامه ایشونو بخونم؟
نردبام رو دیدم دو به شک شدم. میشه یه قیاسی از این و الگو بکنین
۲-واسه ریاضی میخوام مبع دوم آیکیو جامع بگیرم. (فقط یازدهمو از روش کار کنم) تستای مباحث مرتبط سه پایهش قر و قاطیه؟ اصن حجمش در حدی هست که منبع دوم باشه؟
من دارم استفاده می کنم خوبه یکی از دوستام کانون داره (آبی ) اونم می گه اون خوبه برا گسسته حل تمرین به اندازه کافی و درک کردن موضوع خوبهگسسته خوشخوان کسی استفاده کرده ؟
فرق دارن نظام جدیدشو بگیر.واسه دوران جمع بندی خوبه یعنی برای اردیبهشت به بعد کتاب مناسبیه بع نظرمیه توضیح راجع به کتابای دور دنیا در 4 ساعت میدین؟؟؟؟
نظام قدیم و جدیدش فرق زیادی از لحاظ سطح کتاب دارن؟
میکروطلایی زیست نخرین۲۰۰تومن دادم به بادآی ملت خیلی زشته خودم می دونم یکی در این حد طرف داری انتشاراتی رو بکنه حالا پایه یه کم شدتش کمه ولی برا دوازدهم برین میکرو گاج بگیرین. پایه و دوازدهم جدا(میکرو طلایی نه خودشون گفتن مولف ها فرق می کنن ولی اونم سر سری نگاه کردم خوب بود) رو من استفاده می کنم خیلی خوبه درصدتون رو راحت به 90 و 100 نزدیک می کنه.
میکرو بگیر برای دوازدهممنبع خوب واسه دینی دوازدهم پیشنهاد بدین
هیچ کس جواب نداد خودم رفتم شانسی شانسی جمع بندی حسابان 1 و ریاضی 1 رو خریدم ولی الآن می گم خیییلییی معرکس pdfش رو نگاه می کنی شبیه آبی کانون ولی وقتی کار می کنی از زمین تا آسمون فرق می کنه.برای ریاضی پایه پیشنهادتون چیه؟
تو آزمونا از نظر سرعت و تسلط احساس ضعف می کنم .
(رشته ریاضی هستم)
این جا رو هم یه اصلاحی می دم.من دارم استفاده می کنم خوبه یکی از دوستام کانون داره (آبی ) اونم می گه اون خوبه برا گسسته حل تمرین به اندازه کافی و درک کردن موضوع خوبه