- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
عربی مهروماه خیلی خوبهعربی جامع خیلی سبز یا مهروماه ؟
عربی مهروماه خیلی خوبهعربی جامع خیلی سبز یا مهروماه ؟
برای دینی سفیر خرد با اختلاف بهترینه. بعد سفیر خرد خیلی سبز خوبه.سلام ببخشید
ب نظر شما برای دهم
دینی کانون بهتره یا خیلی سبز؟؟؟
بهد برای زیست خیلی سبز بعتره یا نش الگو؟؟
لطفا توضیح دهید
آره خیلی سبزیه مقدار آسون هست. بهمن بازرگانی سخت تره. میکرو های گاج هم سخت هستن اما بعضی جاها از محدوده کتاب خارج شدن. در کل بهمن بازرگانی از همه بهتره.سلام . میگم بچه ها برای شیمی کدوم کتاب خوبه ؟
بازرگانی یا خیلی سبز یا ... ؟؟؟
برادرم میگه خیلی سبز تست هاش خیلی آسونند . الان میشه دقیقا برای هر سال بگید شیمی کدوم مولفا خوبند ؟درسنامهشون خوبه یا تستاشون
راجب بهتر یا بدتر بودنشون نمیشه نظر داد ولی نشر الگو تستاش خیلی زیاده خیلی ... حدود شیشصد و اندی ... تقریبا مشابه و تکراری هم هستن ...(مال نظام ما ...)آقا من ریاضی و فیزیک خ.س دارم. بگین خب؟
۱-تستای فیزیکش خیلی آبکیه. به نظرتون الگو رو جایگزینش کنم؟ الگو چند برابر این تایم میگیره؟
سطح تستاش نسبت به خ.س چوجوریه؟ بازم مجبورم برگردم درسنامه ایشونو بخونم؟
نردبام رو دیدم دو به شک شدم. میشه یه قیاسی از این و الگو بکنین
۲-واسه ریاضی میخوام مبع دوم آیکیو جامع بگیرم. (فقط یازدهمو از روش کار کنم) تستای مباحث مرتبط سه پایهش قر و قاطیه؟ اصن حجمش در حدی هست که منبع دوم باشه؟
فصل اول شامل 367 پرسش چهارگزینه ای و یک آزمون 20 سوالی
فصل دوم شامل 328 پرسش چهارگزینه ای و یک آزمون 20 سوالی
فصل سوم شامل 301 پرسش چهارگزینه ای و یک آزمون 25 سوالی
و سه آزمون جامع هر کدام شامل 15 سوال
در کل 1106 تست با پاسخ تشریحی!
راجب بهتر یا بدتر بودنشون نمیشه نظر داد ولی نشر الگو تستاش خیلی زیاده خیلی ... حدود شیشصد و اندی ... تقریبا مشابه و تکراری هم هستن ...(مال نظام ما ...)
نشر الگو فیزیک 3 من فقط مال دوتا فصل اولالگو
خیلی سبز
۳۲۳ تست فصل اول
۳۴۳ تست فصل دوم
۳۷۰ تست فصل سوم
فیزیک الگو تکراری با خیلی سبز زیاد داره. ولی در کل سطحش بالاتره. پاسخ تشریحی افتضاحی داره. پیشنهاد میکنم نردبامو بگیری. از هر لحاظ از الگو سرتره.آقا من ریاضی و فیزیک خ.س دارم. بگین خب؟
۱-تستای فیزیکش خیلی آبکیه. به نظرتون الگو رو جایگزینش کنم؟ الگو چند برابر این تایم میگیره؟
سطح تستاش نسبت به خ.س چوجوریه؟ بازم مجبورم برگردم درسنامه ایشونو بخونم؟
نردبام رو دیدم دو به شک شدم. میشه یه قیاسی از این و الگو بکنین
۲-واسه ریاضی میخوام مبع دوم آیکیو جامع بگیرم. (فقط یازدهمو از روش کار کنم) تستای مباحث مرتبط سه پایهش قر و قاطیه؟ اصن حجمش در حدی هست که منبع دوم باشه؟
اون چیزی که من دیدم یه کتاب با تستای الکی سخت و نکات مسخرهکتاب آزمون پلاس زیست 3 خوبه؟؟؟
حرفتون برای نطام جدید اصلا منظقی نیست و اینکه به شما که نظام قدیمی هستی اول از همه پیشنهاد می کنم کتاب درسی های نطام جدید را بخری و با دقت تمام مثال ها و تمرین هایش را حل کنی تا رستگار شویفیزیک الگو تکراری با خیلی سبز زیاد داره. ولی در کل سطحش بالاتره. پاسخ تشریحی افتضاحی داره. پیشنهاد میکنم نردبامو بگیری. از هر لحاظ از الگو سرتره.
سلام.حرفتون برای نطام جدید اصلا منظقی نیست و اینکه به شما که نظام قدیمی هستی اول از همه پیشنهاد می کنم کتاب درسی های نطام جدید را بخری و با دقت تمام مثال ها و تمرین هایش را حل کنی تا رستگار شوی
سه سطحیشونم خوبه برای اون سطحی ک میخوایین :دسلام.
خواهرم کنکوری نظام جدید هست به خاطر همین کتابای نظام جدید رو هم دیدم.
اون دو کتاب رو هم دیدم. بخش عمده هر دوشون تستای کنکور سراسری هس و تمرین های کتاب.
سلام . میگم بچه ها برای شیمی کدوم کتاب خوبه ؟
بازرگانی یا خیلی سبز یا ... ؟؟؟
برادرم میگه خیلی سبز تست هاش خیلی آسونند . الان میشه دقیقا برای هر سال بگید شیمی کدوم مولفا خوبند ؟درسنامهشون خوبه یا تستاشون