- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی 3
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
دمت گرم. خیلی نیاز داشتم بهش!!!سلام. بابک سادات دیشب این عکس رو گذاشت روی کانالش
![]()
دمت گرم. خیلی نیاز داشتم بهش!!!سلام. بابک سادات دیشب این عکس رو گذاشت روی کانالش
![]()
برا ارایه من الگو داشتم خیلی خوب بودبچه ها نظرتونو راجع به این کتابا میگین؟؟؟
آرایه هفت خوان خیلی سبز
فیزیک نشر الگو
شیمی جامع IQ
من همشونو داشتم. آرایه هفت خوان عالیه. فیزیک نشر الگو پیش دانشگاهی و سوم (تست) عالیه. فیزیک پایه الگو (همون دو جلدیه) کتاب بدی نیس ولی قدیمیه. شیمی جامع آیکیو هم خیلی خوبه و پیشنهاد میشه.بچه ها نظرتونو راجع به این کتابا میگین؟؟؟
آرایه هفت خوان خیلی سبز
فیزیک نشر الگو
شیمی جامع IQ
اگه میخوای کنکوری بخونی در کل «مشاوران» بهشدّت پیشنهاد میشه چون سالهاست تخصصشون صرفاً انسانیه.برای دهم انسانی کدوم کتاب کمکی ها رو معرفی میکنید؟
واسه همه دروسش
سبطی سنگینه ولی اگه میرسی قطعاً بگیرش.ادبیاتو چ کنیم
سبطی بخریم یا الگومبحثی
من با مبتکران شهاب اناری پیشرفتم، البته من زبانم خودش خوب بود ولی خب پیشنهادش میکنم.واسه زبان چی ؟
میشه بگین گاج مبتکران یا خیلی سبز ؟
من زبانم خوب نیس چ کنمم ؟؟
آرایه ی خیلی سبز برای آزمون به آزمون و مبحث به مبحث پیش رفتن خیلی خوبه چون نیاز داره وقت بذاری براش، ولی واقعاً کمکت میکنه اگه باهاش پیش بری. البته تستاش کمه خودت تستای گزینه2/کانون رو از آرشیو بگیر و بزن. تو آرایه هرچی بیشتر تست بزنی بهتره.بچه ها نظرتونو راجع به این کتابا میگین؟؟؟
آرایه هفت خوان خیلی سبز
فیزیک نشر الگو
شیمی جامع IQ
بچه ها شما هیچ کتابی از نظام قدیم رو میشناسین مثل فاگو که درسنامه خوبی داشته باشه؟؟؟!
واسه زیست پیش میخوام
سلام. بابک سادات دیشب این عکس رو گذاشت روی کانالش
![]()
ادبیاتو چ کنیم
سبطی بخریم یا الگومبحثی
اولین گام های یک تصمیم درستسلام. بابک سادات دیشب این عکس رو گذاشت روی کانالش
![]()
برای دهم انسانی کدوم کتاب کمکی ها رو معرفی میکنید؟
واسه همه دروسش
بچه ها کسی برا زیست دوازدهم کتاب گرفته ؟؟؟ کدوم یکی خوبه نشر الگو یا خیلی سبز ؟؟؟؟ (برا کتب امسال ) و یا حتی میکرو ؟؟؟ :/
+ برا ادبیات هم نشر الگو سه تا کتاب موضوعی داده ولی جایی خبری از ۵+۱و اینا نیست ... اگه تا حالا ازشون استفاده کردین ،اینا بهترن یا کتاب های لقمه مهرو ماه ... ؟؟![]()