- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
بچه ها کسی زیست میکرو طلایی داره؟؟؟
چطوره؟
چطوره؟
جلد درسنامش همون میکروهای قبلی هست که حمیدرضا زادع نوشته.بچه ها کسی زیست میکرو طلایی داره؟؟؟
چطوره؟
در مورد زیست فار هیچ نظری ندارم.دوستان نظرتون درباره زیست مهر وماه و فار چیه؟
نظرتون درباره موسسه کنکور آسان است + دلایل
زیست فار را یکی از بچه ها که کلاس عمارلو میرفت گفت عمارلو معرفی کرددر مورد زیست فار هیچ نظری ندارم.
ولی زیست دوازدهم مهروماه که نویسنده اش علی پناهی شایق هست کتاب خیلی خوبیه. پیشنهاد میکنم یه نگاه بهش بندازین.
آره عمارلو معمولا کتاب های وحید عزیزی رو پیشنهاد میده ولی فکر نکنم چندان چیز خاصی باشهزیست فار را یکی از بچه ها که کلاس عمارلو میرفت گفت عمارلو معرفی کرد
خیلی سبز ...منبع خوب واسه دینی دوازدهم پیشنهاد بدین
میکرومنبع خوب واسه دینی دوازدهم پیشنهاد بدین
رشته و دانشگاهی که میخوای رو انتخاب کن و جوری بخون که بتونی قبول بشی. انتخاب رشته برای افرادی که رتبه خوبی دارن سادست و نگرانی هم نداره.من رشته ریاضیم و سال بعد کنکور دارم ولی نمیدونم اصلا چه شکلی باید انتخاب رشته کنم و خیلی نگرانم
فارسی جامع خیلی سبز همه این کاراروکرده تستاشم باحال و سختن:)واسه فارسی دهم چی دارین؟!کدوم کتاب خیلی خوب همه متنا رو معنی کرده،آرایه ها رو کامل گفته
کلا کتاب جامعی باشه؟؟؟؟
کتاب مبتکران شهاب اناری، درسنامه ش خیلی خوبه تستاشم دو سطح معمولی و مشکل دارهواسه زبان چی ؟
میشه بگین گاج مبتکران یا خیلی سبز ؟
من زبانم خوب نیس چ کنمم ؟؟
من دارم برا یازدهمشوکسی برای زیست از مهروماه استفاده کرده؟
چطوره؟؟!
بهمن آبادیمنبع خوب واسه دینی دوازدهم پیشنهاد بدین
مهر وماه ظاهرا خوبه ولی بهتره آزمونی مثل لیموترش یا ماز را شرکت کنی تا این کتابای دره پیتیناموسا دینی هر چی بخونی جواب میگیری
________
منبع سطح بالا واسه زیست معرفی نید ز هر انتشاراتی بجز این معروفا مثل الگو خیلی سبز میکرو...
برا کنکور هنر به جز قلمچی منبع سراغ دارین؟
هییییچی برا اختصاصیاشون کتاب نیس. اگه یه تست اضافه هم سراغ دارین بگین توروخدا