نه اصلا محدود نیست. انواع خورشت ها میتونن بدون گوشت درست شن . از قورمه سبزی و قیمه و خورشت کرفس و بادمجون و بامیه و هر خورشتی گرفته تا عدس پلو (با سویا) و ماکارونی (با سویا و قارچ و... ) و خیلی چیزهاآخه میوه و سالاد و مغز و جوانه و برگ و همه این چیزا فقط میتونن میان وعده باشن. ناهار و شام چی میخورن که سیر شن؟
غذای ایرانی بدون گوشت خیلی محدوده واقعا. جز هویج پلو و احیانا حبوبات چیز دیگه ای داریم؟
یه برنامه غذایی پیدا کردم ولی اینقد طرز تهیه غذاهاش وقت گیر و موادش کمیاب بود که اصلا به صرفه نیست.

من تا به حال نه برگ خوردم و نه جوانه گیاهآخه میوه و سالاد و مغز و جوانه و برگ و همه این چیزا فقط میتونن میان وعده باشن. ناهار و شام چی میخورن که سیر شن؟
غذای ایرانی بدون گوشت خیلی محدوده واقعا. جز هویج پلو و احیانا حبوبات چیز دیگه ای داریم؟
یه برنامه غذایی پیدا کردم ولی اینقد طرز تهیه غذاهاش وقت گیر و موادش کمیاب بود که اصلا به صرفه نیست.

برگ کاهو و ریحون و نعناع و جعفری و اسفناج نخوردی برادر ؟ متاسفم براتمن تا به حال نه برگ خوردم و نه جوانه گیاه
من قیمه میخورم با سویا
فسنجون بدون مرغ
و هر چیز دیگه ای که تو میخوری
البته بدون کشتن حیوانات و خیلی سالم تر![]()

جوری گفت برگ فک کردم مثلا برگ کاج یا صنوبر رو میگهبرگ کاهو و ریحون و نعناع و جعفری و اسفناج نخوردی برادر ؟ متاسفم برات![]()

)
من فکر میکنم این یکی از خاصیت های بحث کردنهسلام دوستان
من زیاد اطلاعی از این موضوع ندارم ولی همین قدر می دونم که اگه تا شب هم بحث کنید هر دو گروه موافق ومخالف مثال های نقص زیادی برای حرف های گروه مقابل شون میارن ...
پس برای همین هم شاید حرف زدن زیاد کار مناسبی نباشه
چون ممکنه که اشخاص دچار یک سردرگمی خیلی بد بشن...

آره...من فکر میکنم این یکی از خاصیت های بحث کردنه
کدوم بحث رو دیدی که تو چند ساعت تموم بشه ؟؟ کدوم بحث رو دیدی مخالف نداشته باشه؟؟
یه نگاه به تاپیک های اعتقادی بنداز. هیچکدومشون تموم شده هستن؟؟؟
در واقع وگنیسم یک نوع سبک زندگیهسلام میشه پرسم وگن ینی چی دقیقا و چه جوری میشه وگن شد؟؟؟

دلالی خیلی جالبی بودن ممنون.از بقیه در مورد وگنیسم شنیده بودم.شاید خودم شرایطشو نداشته باشم ولی کسایی رو میشناسم که ممکنه اینکارو انجام بدن.....در واقع وگنیسم یک نوع سبک زندگیه
یک وگان دلایل مختلفی برای وگان شدن داره ( مسائل اخلاقی، محیط زیست ، سلامتی و ...)
فرق یک وگان با کسی که فقط برای سلامتی گیاهخوار شده اینه که یک وگان از دیگر محصولات غیر خوراکی که از حیوانات به دست میاد هم استفاده نمیکنه
یک وگان معتقده که حیوانات هم احساسات دارن و درد و رنج رو درک میکنن
یک وگان به زمین هم اهمیت میده چطور میشه وقتی این مطلب رو دونست که یکی از عوامل مهم تخریب زمین (گرمایش زمین و تخریب جنگل ها و...) گوشتخواریه باز هم از این صنعت حمایت کنه
یکی وگان برای طبیعت احترام قائله
یک وگان اشرف مخلوقات نیست و دیگر موجودات برای او به وجود نیامده اند
یک وگان معتقده که همه موجودات برابرن
و خب چطور میشه وگان شد : کسی که به پارامتر های بالا رسیده باشه خودش خود به خود وگان میشه.
در تغذیه وگان گوشت هیچ جانوری ، لبنیات ، تخم مرغ ، عسل و هر چیز دیگه ای که از جانوری به دست میاد وجود نداره . همین . خیلی هم راحت. بعد از اینکه آگاهی راجب گوشتخواری کسب شد دیگه بوی گوشت هم برای آدم چندش آور میشه.
شده یکبار موقع غذا خوردن به این فکر کنید که غذاتون از کجا میاد؟؟
شاید باورت نشه ولی پس از یه مدت به این نتیجه میرسیم که کلم خوشمزهترینه.چون کلپچ خوش مزه ست ^^
![]()

)