• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

در حال مطالعه

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من اناکارنینا لئو تولستوی دارم میخونم
صفحه ده
تا الان ک گویی ی زن و شوهر باهم به هم خوردن..
ادامه میدم ببینم چ میشه
 
مرد
داوود امیریان
صفحه ۹۸
من کلا ژانر جنگی و دفاع مقدس نم خونم..
ولی این کتابه خیلی منو جذب کرد...
درباره حماسه های احمد متوسلیان هست ..
بنظر من ک کتاب قشنگیع
 
مسخ کافکا و درباره ی مسخ ولادیمیر ناباکف
مسخ داستان پسر جوانی به نام گرگور زامزا است که روزی از خواب برخواسته و خود را نه انسان و بلکه یک سوسک با پاهای فراوان میابد:|
در ادامه هم درسهای ناباکف در رابطه با مسخ
 
خب در ادامه مرد داریم ک الان صفحه ۱۱۴
 
بر باد رفته ^^
اشکموداره در میاره :(
چه انتشاراتی؟ چه ترجمه‌ای؟ خوبه؟

خب من دارم ۴ تا کتاب میخونم که هیچ در واقع هیچ کدوم نمیخونم :))
۱.مغازه خودکشی
۲.زوال کلنل
۳.هنر خوب زندگی کردن
۴.I am not terrorist but...
همین :D
راستی پیچ اینستاگرامم باز راه انداختم @mohad__z
 
نون نوشتن
محمود دولت آبادی
صفحه ۹۰ ام
آقا عالی اصن. یه آشنایی نسبی و خوبی از تفکرات دولت آبادی بت میده ( برا کسایی که دوس دارن کاراشو) . یادداشت های خودشه صرفا. ولی خب دغدغه هاشه و جالبه.
 
آخرین ویرایش:
شروع کردم خوندن کتاب سه شنبه ها با موری (نسخه زبان اصلیش)
کلی که ازش تعریف شنیده بودم و دیجیکالا مردم زده بودن خوبه. هر چند کتابایی که معروف و محبوب میشن یا خیلی خفن باید باشن یا خیلی عامیانه و سطحی و مزخرف.
هنوز اوایلشم. ولی مقدمه رو که خوندم یه استادیه که پیره و داره میمیره:) بعد این تو خونش سه شنبه ها کلاس میذاره برا مردم(اکثرا دانشجوهای قدیمیش) و براشون از "زندگی" میگه. از عشق و مرگ و خانواده و این مفاهیم.
از اونجا که خودم یه همچین معلم ادبیاتی داشتم سال کنکور، میتونم تا حدی بفهممش شاید.
از یه طرف هم شاید همه اونقدری غرق مسائل بیخودی شدیم که همچین کتابایی بتونن با بازگو کردن یه سری مفاهیم اولیه "زندگی"، بهمون "زندگی کردن" رو یادآوری کنن:)
پ.ن: امیرخانی(که هیچ ربطی به این کتاب نداره) تو کتاباش رسم الخط جالبی داره. مثلا زندگی رو مینویسه زنده‌گی. و وقتی میخونیش ناخودآگاه میفهمی زندگی از زنده بودن میاد. این زنده بودنه خیلی مهمه به نظرم!
 
مادام بوواری ، نوشته ی گوستاو فلوبر و ترجمه ی سوسن اردکانی .
معمولا توصیه میشه این کتاب با ترجمه ی مهدی سحابی خونده بشه ، اما از این ترجمه ی گمنام هم میشه گفت راضی ام . هر چند که بعضی از جملات نیاز به ویرایش دارند اما به روون بودن ترجمه لطمه ای وارد نکرده .
به نظر می رسه دوسش داشته باشم
 
Back
بالا