• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

در حال مطالعه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در حال خواندن "هم نوایی ارکستر چوب ها" از رضا قاسمی که عید تا اردیبهشت سعی کردم بخونمش و هی نمیشد ، هی میلم نمیکشید ، هی دوسش نداشتم و خلاصه این شد که ولش کردم به امون خدا .
الان روون و جذابه ، خوب و جالبه تقریبا . راضی ام
آخراشه دیگه

جنس ضعیف
از اوریانا فالاچی

تازه شروع کردم.نگاهی به وضعیت زنان در آسیا است و کتاب جالبی بنظر میاد

دارم "دروغ گويي روي مبل" يكي از كتاب هاي يالوم رو ميخونم،ولي نميدونم چرا انقدر نميخونم! :)) واقعا كتاب جذابيه و از خوندنش لذت ميبرم ولي بسي كند پيش ميره!
جزء اون دسته از كتاباست كه بايد براش وقت بذارم...و خوشحال ميشم بذارم خب :))

قصه های شکسپیر از چارلز و مری لمب
نمایش نامه های شکسپیر رو به صورت داستان در آوردند
کتاب خوبیه الان مرددم رومئو و ژولیت رو بخونم یانه؟
چون یه بار خوندم بسی غم انگیز است:((

دو سه روزه شروع کردم خوندن بادبادک باز اثر خالد حسینی. متنش آدمو جذب میکنه به نظرم و باعث شده از کار و زندگی بیفتم... (نمیدونم شاید من این ویژگی مزخرف رو دارم که تا تموم نشه ول نمیکنم و کل کارام میمونه) ولی کتاب قشنگیه. بعدش هزار خورشید تابان از همین نویسنده رو احتمالا شروع کنم. الانم صفحه 267 از 360 70 صفحه ام.

آخرین سری ک رفتیم شهر کتاب داشتم برای خودم کتاب میخریدم بابامم یه کتاب خرید و اسمش"راحت باش گیر نده"هست:D
من اولش دیدم گفتم اه از این کتاب چرتاس. از اینایی ک میگن ب همه لبخند بزنین و حرفای مثلن انگیزشی اما انگیزشی نیستش
بعد ی روز همینطوری رفتم سراغش یه صفه اش رو خوندم دیدم خیییلی باحاله
کاملا حس میکنم نویسنده اش برای آدمایی مث من این کتاب رو نوشته:D
چون ب شخصه خیلی وقتا آدم مزخرفی میشم و این دقیقن برای این شخصیت مزخرفمه:))
خلاصه اینکه قراره شروع کنم بخونمش:-"

کلن دارم کتاب کودک می خونم :)) هی میگم ای بابا حالا اینو بخونم بعدش برم سر بزرگونه ها اما نمیرم و کتاب کودک بعدی رو شروع می کنم .
خب الان "وقتی به من میرسی" ربکا استید رو دارم میخونم که سال ۲۰۱۰ مدال نیوبری که گویا معتبر ترین جایزه ی کتاب بچه هاست رو برده .
قشنگه ها، خیلی قابل درک و ملموسه . نه اغراق های نویسنده ی بزرگسال برای زیادی کودکانه بودن رو داره و نه سن نویسنده روی فضای داستان تاثیر گذاشته و بزرگونه‌ش کرده.
طبق دسته بندی ها علمی_تخیلیه اما من بیشتر از جنبه ی علمی تخیلی جذب فضای حسی بین ارتباطی آدم ها شدم

آخرین ویرایش:
Pathfinder
آره دیگه ماعم انگلیسی بلدیم(اصنم هر کلمه رو از رو دیکشنری نمیبینم :-")
بعد از هفت جلد سیپتیموس هیپه و خب کاملا معتاد شدم پس مجبورم با هر بدبختی انگلیسیشو بخونم حداقل بفهمم چی میشه
صفحه 108:D

Back
بالا