Suspected Girl
کاربر فوقحرفهای
یکی بیاد به من بقبولونه «مسخ» مضحک نیست. :/
به نظر من نباید بپرسیجز از کل چی؟
اونم یکم معروف شده
معمولا این کارو نمیکنم اما این چند وقته خیلی دیدم ک خیلی از کتابا اسم در کردن و وقتی خونده شدن بسیار چرت بودنبه نظر من نباید بپرسی
خودت بخون و سلیقتو بسنج .
معمولا این کارو نمیکنم اما این چند وقته خیلی دیدم ک خیلی از کتابا اسم در کردن و وقتی خونده شدن بسیار چرت بودن
ولی در کل نمیدونم چرا این چند وقته خیلی نظرت دیگرانم برام مهم شده
بعضی کتابا هستن که در عین شاخ بودن، فهم کلیت شون واسه عامه راحته، جذب همون میشن و شاخ بودنش رو شاید حتی درک هم نکن! مثالی که من همیشه میزنم ارباب حلقه هاست، این کتاب از لحاظ ادبی واقعا قویه و در عین حال اون زمان که منتشر شد تقریبا دو سوم مردم آمریکا خریدنش و خب این نشون میده که چقدر میون عامه مردم هم طرفدار داره!کلا هر کتابی ک در بین عام مردم یهو خیلی خفن شد و سر و صدا کرد نخونید #تجربه
من خريدم اول بگم كه اصن "حس" فوق العاده اي داره..تمام اينايي كه گفتين رو دارن(بساط كتاب هاي انگليسي كلا جداست)کسی تا حالا از خیابون انقلاب یا همون اطراف کتاب دست دوم خریده؟
قیمتاش چطوره؟ مثلا بر اساس قیمت رو جلده(با xدرصد تخفیف) یا دلخواهیه؟ بعد کتابا سالمن؟ یا پاره پوره و لکه دار و این شکلین؟
دیگه اینکه کتاب های معروف (مثلا در حد 1984 و کیمیاگر و...) هم دارن؟ کتابای جدید چی؟ و کتاب انگلیسی هم دارن؟
ممنون از توضیحاتت:) این کتاب های بدون مجوز و اینا خیلی مد نظرم نیست(از اینایی که همه جا میروشن مثل ایرج میرزا و خاطرات فرح و امثالهم) همون کتابای عادی رو میخوام، ولی خب الان یه کتابی مثل جز از کل رو از نمایشگاه خریدم 45 تومن(رو جلدش 55 تومنه) و خب دو تا کتاب اینطوری بخری میشه 100 تومن و برای یه دانشجو زیاده واقعا...من خريدم اول بگم كه اصن "حس" فوق العاده اي داره..تمام اينايي كه گفتين رو دارن(بساط كتاب هاي انگليسي كلا جداست)
قيمت ها فوق العاده پايينه ولي من كتابايي رو خريدم ازشون كه اجازه نشر ندارن الان(كتاب هاي شريعتي و صادق هدايت) ولي در مورد سالم بودنش...بايد بگرديد ولي پيدا ميشه
معمولا پاساژ ها و طبقه های پایین مثلا دارن اونجور که من دیدم ؟-:ممنون از توضیحاتت:) این کتاب های بدون مجوز و اینا خیلی مد نظرم نیست(از اینایی که همه جا میروشن مثل ایرج میرزا و خاطرات فرح و امثالهم) همون کتابای عادی رو میخوام، ولی خب الان یه کتابی مثل جز از کل رو از نمایشگاه خریدم 45 تومن(رو جلدش 55 تومنه) و خب دو تا کتاب اینطوری بخری میشه 100 تومن و برای یه دانشجو زیاده واقعا...
این که میگید پیدا میشه یعنی خیلی قدیمین؟ من مال دهه 80 باشه اوکیم. ولی سالم باشن دیگه.
و اینکه من متاسفانه تو این یک سالی که هر روز میرفتم انقلاب توجهی به مغازه هاش نکردم:) این کتاب فروشی ها معلومن از بیرون؟ چون دیدم مثلا مغازه هایی هستن مثل انتشارات امیرکبیر یا افق که فکر نکنم دست دوم داشته باشن...
آره درك ميكنم منم كتابام جيره بندي شده ديگهممنون از توضیحاتت:) این کتاب های بدون مجوز و اینا خیلی مد نظرم نیست(از اینایی که همه جا میروشن مثل ایرج میرزا و خاطرات فرح و امثالهم) همون کتابای عادی رو میخوام، ولی خب الان یه کتابی مثل جز از کل رو از نمایشگاه خریدم 45 تومن(رو جلدش 55 تومنه) و خب دو تا کتاب اینطوری بخری میشه 100 تومن و برای یه دانشجو زیاده واقعا...
این که میگید پیدا میشه یعنی خیلی قدیمین؟ من مال دهه 80 باشه اوکیم. ولی سالم باشن دیگه.
و اینکه من متاسفانه تو این یک سالی که هر روز میرفتم انقلاب توجهی به مغازه هاش نکردم:) این کتاب فروشی ها معلومن از بیرون؟ چون دیدم مثلا مغازه هایی هستن مثل انتشارات امیرکبیر یا افق که فکر نکنم دست دوم داشته باشن...
وَعو... ممنون!من جز از کل رو خریدم ۲۵ تومن
ی کتاب فروشی هست هر چند وقت ی با ۵۰٪ تخفیف میزنه "کتابکده مهر" عضو اینستا یا تلگرامش شید!
@mahdichalaki
گفتم ک "هر چند وقت یکبار" میزنه انبارگردانی و تخفیف میدهسایت کتابکده مهر جزء از کل رو زده51تومن
نههههگفتم ک "هر چند وقت یکبار" میزنه انبارگردانی و تخفیف میده