- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
بهترین ترجمه ی دنیای سوفی کدومه؟
ملت عشق فقط همون یه ترجمه رو داره؟
من مال انتشارات نیلوفر رو دارم و خوبهبهترین ترجمه ی دنیای سوفی کدومه؟
ملت عشق؟من مال انتشارات نیلوفر رو دارم و خوبه
نه انتشاراتهای دیگه با اسمهای دیگه هم دارند ولی ققنوس اسم در کرده
من نشر جام رو دارم و از نظر ترجمه مثل ترجمه های گوگل ترنسلیتهدنیای سوفی رو نمی دونی؟
دنیای سوفی انتشارات نیلوفر.حسن کامشاد…ملت عشق من ترجمه ارسلان فصیحی رو خوندم خیلی روونهملت عشق؟
دنیای سوفی رو نمی دونی؟
پس از تو افتضاحهجوجو مویز
(یکی میگه خوبه یکی میگه بده...من چ کنم؟)
عامه پسند در حد متنایی ک تو تلگرام میاد؟پس از تو افتضاحه
رمانهاش عامه پسنده
من، "یک بعلاوه یک" و "من پیش از تو" رو خوندم و خب خیلی عامه پسنده برای همین مشهوره
بستگی داره چ تیپ کتابایی دوست داشته باشی
عشقی ولی ن خیلی داغونعامه پسند در حد متنایی ک تو تلگرام میاد؟
ملت عشق داستان یه خانم ویراستاریه که خیلی خیلی کدبانوئه و حواسش به خونه و زندگیش هست تا اینکه کتاب ملت عشق رو برای ویراستاری بهش میدن که درباره ى مولانا و شمسه البته اینجوریه که18 تا شخصیت مختلف راوی قصه هستن و فلان و بیسار از طرفیم اون خانمه با نویسنده ى داستان شروع به صحبت کردن میکنند و فوقع ماوقعبچه ها بدون در نظر گرفتن اینکه اسپویل میشه
یکم در مورد ملت عشق توضیح بدین چطوریاس
+
جوجو مویز
(یکی میگه خوبه یکی میگه بده...من چ کنم؟)
نه بابا جوجو مویز چیه آخه
کلا هر کتابی ک در بین عام مردم یهو خیلی خفن شد و سر و صدا کرد نخونید #تجربهملت عشق رو نخونید ، مگه این که عاشق رمان های تینیجری و سریال های ترکی باشین !
شخصیت های تاریخی اش تحریف شده اس و گاهی اوقات شاخ و برگ داده شده ! پس به درد شناخت شمس و مولانا نمیخوره! البته یه سری دفاع میکنن که داستانه نه کتاب تاریخی! و حتی اگه بخوایم به چشم یه داستان نگاش کنیم داستان های عاشقانه خیلی خیلی قوی تری وجود داره برای خوندن!
اون واقعا حقشهجز از کل چی؟
اونم یکم معروف شده