زمان استراحتتون چیکار میکنید؟؟

من پامیشم میرم بیرون از اتاقم با مامانم حرف می زنم روی صندلیم کش و قوس میام و بعضی وقتا هم ورزش می کنم
بعضی وقتا هم که زیاد حوصله ندارم ینی حوصله چیزی به جز درس رو ندارم (مثه وقتی که فیزیک می خونم داخل پرانتز مخصوصا فصل های پر مسئله اش:x را دارم می خونم) صرفا به خاطر اینکه بگم استراحتم کردم عکسهای کتابرا نگاه می کنم8->
یه سری وقتاهم که خیلی از درسه زده شدم توی وقت استراحتم یه کتاب زبان اصلی می خونم;;)

آهنگ [بی‌کلام ترجیحاً] می‌شنوم و نقاشی می‌کشم :د
امروز که این‌کار رو کردم، و راضی‌م :)
+
ورق زدنِ کتاب‌ـای مصور، مثل دنیای دیوانهِ دیوانه-شل سیلور استاین، آرامش‌بخش‌ه ;;‌)

آخرین ویرایش:
اینترنت . غذا . بازی . نقاشی . غذا . خواب . غذا. تست. غذا کلا من استرس درس رو که میگیرم میخورمم در حدی که بابام با شاتگان دولوله شکاری میره جلو یخچال میگه بیای میزنمت.
شما چی شما هم تو اوقات فراغتتون شده استرس بگیرین و فقط بخورین یا فقط من اینطوری ام؟؟؟

من خودم زیاد اینطور نبودم ولی سعی کنید تفریحایی رو شروع کنین که یه پایان مشخص داشته باشن ، مثلا اگه می خواین سریال ببینین سریال پدر رو نبینین که زمان هر قسمتش طولانیه و داستانش منسجم و به هم پیوستس و تا قسمت بعدی ذهنتون درگیر میشه :))
سریالایی مثل how i met your mother. رو ببینین که مدت زمان هر قسمتش کوتاهه و حدود بیست دقیقس و هر قسمتم داستان خودش رو داره که ذهنتون درگیر داستان نشه

داستان کوتاه هم خوبه ،گاهی وقتا یه قسمتی از یه داستان بلند رو شروع می کنی و بعدش می بینی دوساعته داری کتابو می خونی و چقد زمان زود گذشته

درسایی که برام جذابن رو میخونم اگه حوصله درس نداشتم هم مینویسم هر چی که به ذهنم رسید اصلا نمیخوابم چون بیدار کردنم با خداس

حقیقتا تا تموم بشه کارم فوراً میرم سمت خواب : -"
گاهاً درست کردن شربت حتی : )) شربتی که مواد مغذیو به مغزم برسونه : ))
[مایعات دوس : )) ]
و موسیقی لایت
اساساً به این اعتقاد دارم ک خوندن مطلب،فیلم، و چت کردن ، ذهن آدمو درگیر میکنه و در دراز مدت بازده رو میاره پایین ، پس سعی میکنم کارایی کنم که بیشتر ریلکس کنم مغزمو.

بالا و پایین پریدن :))
خوردن مخ مامان ~X(
سمپادیا:-h
فیلم ||=||
رفتن به بیرون <:P
رمان:-b
و ........ اصولا و اساسا من در زمان های بی کاری کارای زیادی میکنم=))=))

من خودم زیاد اینطور نبودم ولی سعی کنید تفریحایی رو شروع کنین که یه پایان مشخص داشته باشن ، مثلا اگه می خواین سریال ببینین سریال پدر رو نبینین که زمان هر قسمتش طولانیه و داستانش منسجم و به هم پیوستس و تا قسمت بعدی ذهنتون درگیر میشه :))
سریالایی مثل how i met your mother. رو ببینین که مدت زمان هر قسمتش کوتاهه و حدود بیست دقیقس و هر قسمتم داستان خودش رو داره که ذهنتون درگیر داستان نشه

داستان کوتاه هم خوبه ،گاهی وقتا یه قسمتی از یه داستان بلند رو شروع می کنی و بعدش می بینی دوساعته داری کتابو می خونی و چقد زمان زود گذشته

خوب گفتی...
فیلمای اینچنینی اگ میشناسی بازم معرفی کن

فکر میکنم فکر میکنم فکر میکنم فکر میکنم ..
دنبال خودم میگردم.
من تفریح ندارم.
اگر خودمو پیدا کنم هر لحظه ام میشه تفریح و شادی.

بدم نیومد
دوس دارم بیشتر بشنوم
به نتیجه ای هم رسیدی؟؟

کتاب
فیلم
موسیقی
بیرون

موزیک
موزیک
اینستا
تلگرام
سمپادیا
میدونم اشتباهه : ))

تلگرام :/
تلگرام
سمپادیا
کتاب
اهنگ
نقاشی
بازی ^ ^

بستگی داره چه تایمی از روز باشه.
صُبا معمولن یه چرت کوچیک،(نیم ساعت) خوبه واسم...
بعدظهرا چیزای دیگه...
مثل چک کردن شبکه های اجتماعی،حرف زدن.
بازی با گوشی حتی!

من که میرم بیرون;)

از من به شما نصیحت:
زمان استراحتتون نخوابید، یا اگه میخوابید زیر نیم ساعت باشه!

از من به شما نصیحت:
زمان استراحتتون نخوابید، یا اگه میخوابید زیر نیم ساعت باشه!
من وقتی میخوابم حس میکنم بعدش بهتر میتونم بخونم،کلن هم زیر نیم ساعت میخوابم،شاید یه ربع حتی.
اما کار کردن با گوشی و حرف زدن هم ادامه دار تره واسم و ممکنه زمان بیشتری ازم بگیره هم تمرکزم خیلی کمتر میشه،همش دنبال اینم دوباره گوشیمو بردارم

من وقتی میخوابم حس میکنم بعدش بهتر میتونم بخونم،کلن هم زیر نیم ساعت میخوابم،شاید یه ربع حتی.
اما کار کردن با گوشی و حرف زدن هم ادامه دار تره واسم و ممکنه زمان بیشتری ازم بگیره هم تمرکزم خیلی کمتر میشه،همش دنبال اینم دوباره گوشیمو بردارم
تاکید کردم زیر نیم ساعت چون از ۴۵ دقیقه به بعد گویا خواب کم کم عمیق میشه و خب بعدش جای سر حال شدن آدم خوابه!
و خب تایم خواب شب بهم میخوره اگه تو طول روز زیاد بخوابید

Back
بالا