- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- اردبیل
- رشته دانشگاه
- علوم آزمایشگاهی
دوستان خوب و تجربهی احساسات خوب.
منتظرم از اینجا زن بگیرم بعد بیام بگم ارزشمندترین چیز زنم بوده :-))متوجه شدم «طریقهی نوشتن» رو از سمپادیا یاد گرفتم.
چیزایی مثل هکسره و علائم نگارشی و نیمفاصله تا خودِ محتوای نوشته. =))
@Admin2 میگما تا فعال هستین اینجا هم یه پست بدین
خب دوستان یک "مدیر کل" تمیز داریممنتظرم از اینجا زن بگیرم بعد بیام بگم ارزشمندترین چیز زنم بوده :-))
اتفاقا تو دورهمی آخر نشسته بودیم غیبت بچهها رو میکردیم و از تو به عنوان یک آدم حالخوب دوستداشتنی یاد کردیم.من هیچوقت تو زندگیم، هیچجای زندگیم و توی هیچ موقعیتی آدم محبوبی نبودم. همیشه یا کسی بودم که نامرئیه و وجودش احساس نمیشه و یا کسی که محسوس هست اما به علت تفاوت یا عجیب غریب بودن(!) پذیرفته نمیشه.
اینجا به قدری کامنت مبنی بر این که آدما دوست دارن با هم دوست شیم دریافت کردم که شمارش دستم نیست. شاید احساس پذیرفته شدن توصیف خوبی برای چیزی باشه که سمپادیا بهم داد.
قبل از کرونا متوجه شدم که رفتارم تو جمعایی که از اینجا شکل میگیره با هر جمع دیگهای متفاوته. تو هیچ جمع دیگهای نمیتونستم اینقدر با اعتماد به نفس و صمیمانه رفتار کنم که توی اون جمعها میکردم. که کرونا آمد و همون یک فرصت اجتماعیتر بودن هم از دست رفت
دیگه این که نمیتونم تصور کنم اگه دوستهایی که اینجا پیدا کردم نبودن این روزا، این سالها، تا چه حد تنها میشدم.