بیاید افترا بزنیم!

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404
پرونده دستگیری باند خلافکار آدم ربا با شکایت @tanin* تشکیل شد

@tanin* ماجرا را اینطور تعریف کرد : "روز پنجشنبه ۱۳ ام آبان ماه ۱۳۹۶ در حال رفتن به سر کار بودم که سه نفر جلوی راهم را گرفتند و ادعا داشتند که ماموران پلیس هستند و حکم جلب من را دارند و با زور گاز اشک آور و چاقو من را سوار ماشین کردند و به خارج از شهر رفتیم ، آنها کارت بانکی و رمز آنرا با تهدید از من گرفتند و ۱۸ میلیون تومن از حساب من برداشتند و مبلغ خیلی کمی به من پس دادند تا بتوانم به شهر برگردم"
او پس از این اتفاقات به نزدیک ترین کلانتری مراجعه میکند و شکایت خود را از این سه نفر اعلام میکند
پس از مدت کمی از این شکایت و تشکیل این پرونده هر سه نفر دستگیر میشوند
@Arm.Karimi و @SinaSabetifard و @و 10 نفر دیگر [رامتین جان تگ نشدی!]
همان سه نفری بودند که اقدام به آدم ربایی کرده بودند

یکی از این سه نفر در اعترافات خود گفت : "ما با دستور شخصی به نام طاها در ازای دریافت مبلغ خوبی دست به آدم ربایی و اخاذی زدیم ، طاها را نمیشناسیم ، او همیشه با شماره‌ی ناشناس با ما تماس میگیرد ، ما هرگز او را ندیده ایم "

تلاش های پلیس برای یافتن حتی یک سر نخ از متهم اصلی پرونده بی فایده بود
با اصرار های بسیار شاکی ، پرونده به هیئت قضایی دادگاه کیفری ارجاع داده شد

کاراگاهان دست به کار شدند و پس از جست‌وجوی بسیار به @taha_d رسیدند که در واقع برای اینکه هویتش ناشناس بماند خودش را با نام طاها معرفی کرده بود

در واقع وی شخصی ۶۰ ساله به نام پرویز است که در یکی از ارگان های مهم عضویت دارد و سابقه چندین مورد خلاف را دارد
متهم برای هر مورد آدم ربایی تیم جدیدی را تشکیل میداده است

با بدست آمدن این اطلاعات و تلاش کارآگاهان ، پنج متهم دیگر شناسایی و دستگیر شدند متهمان تحت بازجویی قرار گرفتند و یکی از آن‌ها گفت: "سرکرده ما مدعی بود با شاکی اختلاف حساب ۱۰ میلیاردی دارد به همین خاطر از ما کمک خواست. از ماجرای آدم ربایی اطلاعی نداشتیم"

در حالیکه تعداد اعضای این باند به هشت‌نفر رسیده بود سرانجام سرکرده باند (پرویز ملقب به طاها) نیز در یک عملیات پلیسی در یکی از ویلا های لواسان تهران همراه با کشف چندین قبضه سلاح، نقاب و ماسک دستگیر شد

با تکمیل شدن اطلاعات و دستگیری متهمان پرونده ، پرونده به دادگاه شعبه یک استان تهران ارسال شد و متهمان و شاکی (@tanin* ) در دادگاه حاضر شدند
اما چون پرویز در دادگاه حضور نداشت به درخواست شاکی جلسه‌ی دادگاه با حضور سرکرده باند به وقت دیگری موکول شد

بالا