اولا یه نکته ای رو ذکر کنم...شما ک تاپیک میزنی برای بحث شدن در مورد یه موضوع بهتره ک نظر شخصیتون رو توی پست اول غالب نکنید ب تاپیک....اگ میخاید نظر هم بدید توی ی پست دیگ بگید ..اینطوری از نظر جوی بهتره برای تاپیک( نظ شخصی راجع ب تاپیک های چند طیفی)
راجع ب موضوع هم من نکاتی میگم ک به نظرم لازمه غیر سحطی بش دیده بشه....بیشتر هم منظورم دیدگاه مبتنی بر مسئولیت اجتماعی ماست ک امیدوارم بجای قضاوت کردن شخصیت من به موضوعی که بیان میشه دقت کنید و اگ نمیتونید این رو از محمدرضا بپذیرید چند دقیقه ای تصور کنید شخص ثالثی از طرف اکانت من این پست رو داده
موضوع اول اینه ک بحث تفکیک جدای از بحث انجمن مخصوص با جنسیت مشخص نیست...این یه موضوع کاملا سادست....وقتی به طیف خاصی دسترسی یک تاپیک داده میشه ب طیف خاصی داده نمیشه اسمش "تفکیک" هست...این بار معنایی لغت تفکیک هست ..و حالا هرچی کسی اصرار کنه ک جدا کردن یک انجمن تفکیک نیست ..نمیتونه بار معنایی تفکیک رو عوض کنه....پس نتیجتا ما تفکیک ایجاد میکنیم به توجه ب جنسیت افراد....حالا این تفکیک بصورت گسترده نیست...ولی ب صورت موضوعی هست...مثلا دانشگاه ایکس در دروس سرویس و عمومی تفکیک جنسیتی ایجاد کرده...درسته در دروس تخصصی نکرده ولی باز هم چیزی از نام تفکیک در جاهای دیگ کم نمیکنه....
موضوع دوم این که در تمام دنیا و در تمام جوامع و در تمام محافل موضوعاتی هست ک آدم ها از مطرح کردنش ابا دارن...حالا یا این موضوعات شحصی هستن یا موجب شرم و حیا(به هر دلیل صحیح یا غلط) میشن...این خیلی ساده و قابل قبوله...حالا میرسیم ب این موضوع ک دلیل این حرمت و شرم چی؟اگر این یک موضوع عادی و دلیل بیان نکردن من یک اشتباه از طرف خودم یا جامعم هست ک چه بهتر که ما بگیم دوستان ابا نداشته باشید..بیاید و بگید....چ ایرادی داره ؟ در مورد این مسئله ب نظرم توضیحات ملک کافی باشه ک توی تاپیک دیگ گفته شد.
http://sampadia.com/forum/threads/113144/
اگر هم ی موضوعی هست که واقعا نباید بیان شه خب دیگ کلن نباید بیان شه..چرا جنسیتیش کنیم؟...اینطوری برای راحت بودن همه باید طیف های مختلف جدا بشن....ک راحت باشن ...
حالا بنده اساس مخالفتم رو بیان میکنم:
-اولیش و مهمترین دلیلم :تشویق روحیه انزوا طلبی و تشکیل تیم های حزبی و گروهی و تقابل اونها....سمپادیا همیشه اکیپ های تلگرامی و یاهویی و ... داشته....ک هر زمانی پای دوستی اونها ب انجمن کشیده شد باعث دلخوردی و کدورت هایی شد ک خیلیامون یادمون هست هنوز...ولی ما نمیتونیم جلو تشکیل اونارو بگیریم...ولی اینجارو ک میتونیم...چرا بیایم دستی دستی خودمون توی انجمن خودمون تقابل درست کنیم؟..(تقابل غلط!)(تقابل ضد اجتماع)...
-نکته دیگ موازی کاری هست....ما توی سمپادیا میایم ی انجمن پسرونه/دخترونه میزنیم و توش مثلا حرف بزن جداگونه میزنیم خب با اینکار موازی کاری کردیم...دقیقا عین اینه ک مثلا ی تشکل توی دانشگاه بیاد برا خودش جداگونه کورس درسی ارائه بده و بگه مثلا اونایی ک دوس دارن تو کلاسشون دختر نباشه در کلاسای انجمن علمی پسرونه شرکت کنن و نمیخاد درس اداره اموزش رو بردارن...پس موازی کاری ک تاپیک های اون انجمن بوجود میارن بی دلیل هست و شاید شمارو در گفتن درد و دل هاتون راحت کنه اما در نهایت ب شما هیچ چیزی جز یک دلگرمی کاذب نمیده
-دلیل سومم هم اینکه ک ما در ایران نمیدونم چرا درس نمیگیریم؟..چرا ب محرک-پاسخ ها توجه نمیکنیم....جدا کردن و یک فضای جدا دادن ب خانوم ها مقابله با زن ستیزی و طرفداری از حقوق خانوم ها نیست...اتفاقا عین منزوی کردن و ترحم انگیز نشون دادن موضوعه...میدونید چرا؟..چون برا اینک دهن امثال من بسته بشه میام انجمن پسرونه هم میزنن..اما حقیقت چی بود؟..این انجمن بخاطر راحتی شما زده شد....و این عین توهین ب خودتون و توهین ب ماست...
زدن انجمن دخترونه منو یاد سبد کالا میندازه....و محرک-پاسخی جز انفعال و کدورت در بلند مدت نداره
-و دلیل آخر هم اینک وجود این تفکیک ها خودش راه فرهنگ سازی و راه درست رفتن رو از ما سلب میکنه...اجازه نمیده کم کم موضوعاتی ک ملک بش پرداخت رو عادی سازی کرد..
در نهایت من ی نکته رو همیشه گفتم و اینجا هم میگم سمپادیا یک فروم با محتوای اجتماعی هست که کاملا از نظر امتیازی خصوصی و توسط شخص حقیقی اداره میشه.....و تمام تصمیمات صد در صد به عهده صاحب امتیاز سایت هست و تمام حرف هایی ک ما میزنیم در این حیطه ها فقط و فقط به دلیل تمرین تفکر و منطقی بودن و البته مسوولیت اجتماعی ماست. ک شاید بتونیم ب یک مدیر ب یک تصمیم گیر و حتا یک شهروند معمولی چیزایی ک فکر میکنیم درست و منطقی هست رو منتقل کنیم (از همه بالاتر اینک عمیق ب موضوعات فکر کنیم)و این صحبت ها هیچ توقعی رو ب دوش صاحب امتیاز سایت نمیزاره.