• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وجود تاپیک‌هایی که نمایش آن‌ها محدود به جنسیت باشند.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع امیرحسین
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
@mohammadreza128
یار کشی نیست، خاله بازی ک نمیکنیم!
من واست از تابو شکنی تو ی جامعه بزرگ مثال زدم،
از مشکلات دخترا برات گفتم، از آموزش های غلطی ک تو مدارس بهشون میدن، باز اومدی حرفا خودت رو میزنی!
من دوست ندارم "اینجا" خیلی از مسائل رو باز کنم اما جدا شما اگ دلت میخواد بیا خصوصی جواب همه حرفاتو بی پرده بهت بگم!
شما اینجا تابو شکنی کنی، ۴ روز دیگ این دختر با تفکرات اینجا ک بهش یاد داده جلو هر پسری هر چیزی خواستی بگو بره تو جامعه میدونی چه القابی بهش نسبت میدن؟ میدونی از همین جای کوچیک و حرکتی که به نظرت مفیده داری چه ضربه ای میزنی؟
بهت گفتم اون دفعه هم بحث سر اینجاست، میخوای مشکل حل کنی بسم الله من نفر اولیم ک میام تو تیمت باید از تک تک مدرسه های دخترونه شروع کنیم!
ببین فکر نکن ما تو قرن ۲۱ امیم ملت همه باشعورن! یه سر برو بیمارستان‌های شهرا کوچیک، هنوز دارن دخترا رو به زور شوهر میدن و دختر ۱۵ ساله زایمان دوم، سوم میکنه! یعنی اوضاع ما خیلی خراب تر از این حرفاس!
کاش میفهمیدید یکم از حرفای منو!
بحث با شماها جدا بی‌فایدس
شبتون خوش
من شما رو به خودتون واگذار میکنم (:

@finn
من ب محمدرضا هم گفتم، اینجا جای تغییر عقاید نیست! شما نمیتونی تربیت خانوادگی ملت رو عوض کنی، اما میتونی تو نسل بعد ک خودت پدر شدی به بچه هات یاد بدی نباید از این ک دختر و ی سری مسائل دارن خجالت بکشن! میتونی هم یاد بدی بهشون چون دخترن برن ی گوشه و حرف نزن!
این کارت فقط باعث میشه دخترا تو انزوا خودشون بیشتر فرو برن!
خیلی از حرفا منو نمیفهمی بهت حق میدم چون دختر نیستی، منم حرفا زدم ولی متاسفانه نمیتونم برای درکشون بهت کمکی کنم چو!
همینقدر سکسیست!
هیچ جور تغییر عقایدی، وقتی به اجبار باشه، خوب نیست.
ولی دقیقا عین همین، بنظرم اینم بده که عقاید خودمون رو ثابت بدونیم و از بحث و به چالش کشیدنشون، سر باز بزنیم. اعمال و مدیریت جامعه، بر اساس همین نظراته و اگه نسبت به درست بودنشون بی توجه بشیم، اجازه حاکم شدن خیلی چیزهای مضر و بد رو به خودمون میدیم، حتی برآمدن دوباره فاشیسم!

یه زن حق داره دوست داشته باشه بهش ظلم بشه تا وقتی که حقوق دیگران رو ضایع نکرده مثل یک زن مازوخیست
ینجا یک انجمن با محدودیت هاست !من اگه بودم امکان ایجاد انجمن خصوصی رو برای هر اقلیتی می زاشتم که البته الان هم هست (پیام های خصوصی رو میشه به صورت گروه ی مثل یک گروه به وجود اورد)
مازوخیسم با چیزی که اینجا هست فرق داره، اما در کل درباره این موضوعات که خودِ فرد تابع چیزهایی غلط و مضر و ظالمانه برای خودشه:
جامعه، و بطور کل حوزه عمومی، نباید این موارد رو خوب و عادی بدونه، یا حتی در جهتشون حرکت کنه. گرچه نباید ممنوعشون هم کنه.
حالا بخوایم درباره خودِ سایت صحبت کنیم، چیزی که درسته، اینه که خودِ سایت از عقایدی ارتجاعی مثل تفکیک جنسیت یا سایر تفکیک های بی معنی، با به رسمیت شناختن این ها در قالب کلی، حمایت نکنه. این ها چیزهایی غلط هستن که نباید ازشون حمایت کرد.
اما، نباید آزادیشونم گرفته بشه. به اینصورت که مثلا همین مورد گروه های پ.خ که گفتید. فرضا کسانی که به این تفکیک غلط معتقدن، میتونن در پ.خ انجامش بدن(مثل یه گروه خصوصی و دخترونه).
ولی وقتی خودِ سایت، به نمایندگی از "همه" اینکارو میکنه(یجورایی مثل یک جامعه که افراد مختلفی در اون حضور دارن)، داره تفکیک هایی خاص رو به رسمیت میشناسه، اما یکسری تفکیک های دیگه، که هیچ فرقی با قبلیا ندارن رو نه. مثل سایر گرایشات جنسی، قد کوتاه ها و...
یک اجتماع، باید تا جای ممکن بی طرف و فاقد جانبداری باشه.

راحت طلبی گذرا و مسکن موقتی چه مزخرفیه دیگه؟‌
شما تصور کن که یک مهمانی دخترونه هست. یک مهانی یک کلوپ هرچی اسمش رو دوست دارید بذارید. که دختر ها قرار گذاشتن جایی جمع بشن و صحبت کنن.
از نظر شما باید یک پسر بذاریم اون وسط که یوقت راه حرکت درست به سوی فرهنگ صحیح در خطر نیوفته؟ جالبه
اولن کلمه مضخرف اونم در راستای کلمات و حرف های شخصی من بار لمپنیسم داره...و ما اینجاییم ک با ادبیات احترام صحبت کنیم
کلمات معادلی چون:
"حرف غلط"
"اشتباه "
و... میتونن جایگزینای مناسبی باشن(چون در جواب مستقیم ب من بود لازم دونستم بگم چون من توی تاپیک های دیگ شاید این ادبیات رو هم خودم بکار ببرم هم بهم بگن...ولی جایی ک دارم جدی بحث میکنم ابدا)

در مورد حرفتونم ارجاعتون میدم ب پست اولم....این انجمن یک مهمانی دخترانه نیست...یک موازی کاری با کل انجمن هست ...
و من دقیقا منظورم خود کنترلی بود....خودمون بتونیم در جامعه ای ک همه هستند خودمان رو بسازیم....وگرن محفل های دخترونه زیاده....همینا میتونن ی گروه تلگرام داشته باشن....ولی اونوخ دیگ موازی کاری نیست....و تیم کشی از درون سایت هم اتفاق نمی افته.......

@finn
مشکلت اینه ک خیلی چیزا رو خیلی جدی گرفتی!
بهت گفتم اینجا تصمیمات کشوری و لشکری نمیگیرن!
مجتبا مثال خوبی زد، انجمن دخترونه مث ی مهمونی دخترونس! ببخشید اگ دخترا تو کل این جامعه و این همه محدودیت ی مهمونی گرفتن!
اونم بیایید ازشون بگیرید!

به نمایندگی از "همه" اینکارو میکنه
«و یک اجتماع باید تا جای ممکن فاقد جانب داری باشه»

الآن اگه رای گیری بشه و اکثریت موافق این مسئله باشن مشکل حله یا این جزو مسائلیه که اکثریت نمی فهمن و شما باید درست و غلطشو تعیین کنید؟؟

@mohammadreza128
یار کشی نیست، خاله بازی ک نمیکنیم!
من واست از تابو شکنی تو ی جامعه بزرگ مثال زدم،
از مشکلات دخترا برات گفتم، از آموزش های غلطی ک تو مدارس بهشون میدن، باز اومدی حرفا خودت رو میزنی!
من دوست ندارم "اینجا" خیلی از مسائل رو باز کنم اما جدا شما اگ دلت میخواد بیا خصوصی جواب همه حرفاتو بی پرده بهت بگم!
شما اینجا تابو شکنی کنی، ۴ روز دیگ این دختر با تفکرات اینجا ک بهش یاد داده جلو هر پسری هر چیزی خواستی بگو بره تو جامعه میدونی چه القابی بهش نسبت میدن؟ میدونی از همین جای کوچیک و حرکتی که به نظرت مفیده داری چه ضربه ای میزنی؟
بهت گفتم اون دفعه هم بحث سر اینجاست، میخوای مشکل حل کنی بسم الله من نفر اولیم ک میام تو تیمت باید از تک تک مدرسه های دخترونه شروع کنیم!
ببین فکر نکن ما تو قرن ۲۱ امیم ملت همه باشعورن! یه سر برو بیمارستان‌های شهرا کوچیک، هنوز دارن دخترا رو به زور شوهر میدن و دختر ۱۵ ساله زایمان دوم، سوم میکنه! یعنی اوضاع ما خیلی خراب تر از این حرفاس!
کاش میفهمیدید یکم از حرفای منو!
بحث با شماها جدا بی‌فایدس
شبتون خوش
من شما رو به خودتون واگذار میکنم (:
ما هرجایی ک کاردمون ببرد اونجا فعالیت میکنیم....فلن توی سمپادیا میتونم پست بدم...ایشالا ی روزی اگ تونستم به مدارس دخترانه هم برسم اونجا هم میرم....
بحث سر اینه ک من میگم این مشکلات راهشون اصلا و اصلا تفکیک دادن و قائل شدن ب فضای اعتماد ب نفس کاذب نیست( انجمن خصوصی اعتماد ب نفس کاذب میده) شیر در خانه و روباه بیرون تربیت میکنه....و این یعنی قدم اول رو برای ازدواج اجباری غلط برداشتیم....ینی تو فقط حق داری جلوی مادر و خواهرت بگی این مرد رو نمیخام...جلو پدر و عاقد و مردان دیگ تو نمیتونی حرف بزنی...

اولن کلمه مضخرف اونم در راستای کلمات و حرف های شخصی من بار لمپنیسم داره...و ما اینجاییم ک با ادبیات احترام صحبت کنیم
کلمات معادلی چون:
"حرف غلط"
"اشتباه "
و... میتونن جایگزینای مناسبی باشن(چون در جواب مستقیم ب من بود لازم دونستم بگم چون من توی تاپیک های دیگ شاید این ادبیات رو هم خودم بکار ببرم هم بهم بگن...ولی جایی ک دارم جدی بحث میکنم ابدا)

در مورد حرفتونم ارجائتون میدم ب پست اولم....این انجمن یک مهمانی دخترانه نیست...یک موازی کاری با کل انجمن هست ...
و من دقیقا منظورم خود کنترلی بود....خودمون بتونیم در جامعه ای ک همه هستند خودمان رو بسازیم....وگرن محفل های دخترونه زیاده....همینا میتونن ی گروه تلگرام داشته باشن....ولی اونوخ دیگ موازی کاری نیست....و تیم کشی از درون سایت هم اتفاق نمی افته.......
دیدت اشتباه دیگه، حالا تا صدسال بحث کنیم!
هدف همین مهمونیه بوده!
من باز اینم بهت گفتم ما سعی کردیم تاپیکایی ک میزنیم صحبت هایی ک میکنیم اصلا طوری نباشه ک دخترا جاهای دیگ صحبت نکنن یا حضور نداشته باشن!
صرفا تاپیکایی زدیم ک توش حرفایی زده شه ک دلشون میخاد پیش دخترا بزنن اما تو جمع کلی نه!
این میشه همون مهمونیه!
حتا بهت گفتم من خودم ی تاپیک زدم، گفتم حذف شه چون نگران شدم نکنه باعث یارکشی و تفرقه تو سایت شه!
برادر من انجمن دخترونه چیز جدایی نیست ک انقد حساس شدی روش!

@finn
مشکلت اینه ک خیلی چیزا رو خیلی جدی گرفتی!
بهت گفتم اینجا تصمیمات کشوری و لشکری نمیگیرن!
مجتبا مثال خوبی زد، انجمن دخترونه مث ی مهمونی دخترونس! ببخشید اگ دخترا تو کل این جامعه و این همه محدودیت ی مهمونی گرفتن!
اونم بیایید ازشون بگیرید!
من هیچ ربطی بین مهمونی دخترونه-پسرونه با سایتی با محدودیت جنسیتی نمیبینم! بیشتر قیاس مع افارق بنظرم میرسه
«و یک اجتماع باید تا جای ممکن فاقد جانب داری باشه»

الآن اگه رای گیری بشه و اکثریت موافق این مسئله باشن مشکل حله یا این جزو مسائلیه که اکثریت نمی فهمن و شما باید درست و غلطشو تعیین کنید؟؟
نه هیچ جای دنیا اینطوریه، و نه طبق هیچ تئوری جدی ای در اینباره، "صرفا" نظر اکثریت ملاک هر سیاست گذاری جمعی ای نیست. یه چیزی شبیه اردوغان برای برگردوندن حکم اعدام!
درباره چرایی مخالفت با این موضوع و بد بودنش هم که قبلا گفته شده.

دیدت اشتباه دیگه، حالا تا صدسال بحث کنیم!
هدف همین مهمونیه بوده!
من باز اینم بهت گفتم ما سعی کردیم تاپیکایی ک میزنیم صحبت هایی ک میکنیم اصلا طوری نباشه ک دخترا جاهای دیگ صحبت نکنن یا حضور نداشته باشن!
صرفا تاپیکایی زدیم ک توش حرفایی زده شه ک دلشون میخاد پیش دخترا بزنن اما تو جمع کلی نه!
این میشه همون مهمونیه!
حتا بهت گفتم من خودم ی تاپیک زدم، گفتم حذف شه چون نگران شدم نکنه باعث یارکشی و تفرقه تو سایت شه!
برادر من انجمن دخترونه چیز جدایی نیست ک انقد حساس شدی روش!
وقتی میشه مهمونی ک هفتع ای/ماهی/سالی یک تاپیک زده شه مث شب نشینی و دخترونه باشه و دسترسی پسرا بسته باشه...اونطوری فضا مهمونیه....ن وختی شما بصورت دائم فضایی شبیه کل فروم دارید ک میتونین توش تاپیک ایجاد کنید و همیشه کارایی ک در سایت میشه کرد رو اونجا هم انجام بدید

پ.ن: من حساس نشدم....اول هم گفتم سایت ملک شخصیه یکیه و اصن دوس داشته باشه محمدرضا128 رو حذف اکانت کنه.....من فقط حرفی ک فکر میکنم درسته میزنم...وگرن باور کن بحال من ک چند روز دیگ وارد 10مین سال فعالیتم تو سمپادیا میشم و سنم با میانگین سنی فعال سایت حداقل 5سال فرق داره هیچچچچچچ هیچچچچ فرقی نمیکنه (برای شخص محمدرضا 128)ک سمپادیا انجمن تفکیکی داشته باشه یان...فقط این محمدرضاس ک میگه حرفی ک فکر میکنی درسته رو بزن

آخرین ویرایش:
متاسفانه خیلی اصرار هست که به جای نگاه کردن به پیامدهای چنین کاری، و اصلا معنی عبارت "دختر و پسر" و چیستی "جنسیت"(که چه بسا بی معنی باشه!)، مقابله با تمسخر و بدفهمی پسر و دخترِ موهوم از هم و...، همه چیز به تصمیم و علاقه شخصی، تقلیل داده بشه!
من واقعا پیامد خاصی تو این قضیه نمیبینم یک گروه خواهان یه چیزی هستند و شما در مقابل خواستشون گارد گرفتی.
در واقع ترجیح میدی سلب آرامش بشه تا بقیه شبیه ایده‌هایی که فکر میکنی درستند بشند.
شما فقط مختاری که در خصوص ایده‌ها اطلاع رسانی کنی.
چیزی که در حال حاضر میبینم یک گروه خواهان یه بخش اختصاصی هستند و بنظرم به خواستشون بها داده بشه حالا شما دوست داری در خصوص اینکه این ایده قابل پیاده سازی برای تمامی گروه ها هست یا خیر فکر کن.
کلمات معادلی چون:
"حرف غلط"
"اشتباه "

در مورد حرفتونم ارجائتون میدم ب پست اولم....این انجمن یک مهمانی دخترانه نیست...یک موازی کاری با کل انجمن هست ...
من قبول ندارم که موازی کاری یا یارکشی باشه.
مثال درس عمومی هم قبول ندارم اگه بخوام مثالی نزدیک به مثالی که بزنی رو زده باشم میتونم بگم که عده ای درخواست داده باشند درس تنظیم خانواده تک جنسیتی برگزار بشه.
شما یه اصولی بنظرت درستند میتونی اون اصول رو اطلاع رسانی کنی ولی تحمیل کردن چیزی درست نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا