Zetsubou Shinji
Evangelion Fan
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1000
مایلم بدونم چرا این مسخره کردن ها و عجیب بودن ها، درکشوری مثل ایران خیلی بیشتر از سایر جاها دیده میشه؟ مردم ایران که ذاتا خنگ و بی اخلاق و بی فرهنگ نیستن! تنها تفاوتِ معنادارِ ایران در اینباره با سایر کشورها، وجودِ سنت ها و قوانین غلط که به سکسیم، پررنگ کردن تفاوت های جنسیتی، برخورد کمرنگ مونث و مذکر و...ختم میشه، که تفکیک جنسیتی هم ذیل همین مجموعه ست. تفکیک بدونِ پررنگ کردن تفاوت و عدم برخورد، بی معنیه.یه جمله از جان لاک حرف شمارو اثبات نمی کنه . الآن شما اثبات کنید که مسخره کردن پریود توسط افراد به خاطر تفکیکه
نبودِ تفکیک، هیچ ربطی به دیکتاتوری نداره. دیکتاتوری یعنی اینکه سایت روی گروه ها و پیام های خصوصی و تاپیک ها، نظارت پلیسی ای داشته باشه که بحث های حولِ این محور رو ممنوع کنه(مثلا دخترا یا پسرا یه گروه زدن، بعد یهو گروه رو ببنده). این فرق داره با اینکه خودش از این کار حمایت کنه و به رسمیت بشناسه. همونطور که در یک کشور، به رسمیت شناختن آزادی ادیان و ساختِ اماکن مذهبی، اصلا بهمعنی به رسمیت شناختنِ خودِ اون مذهب و ساخت کلیساها و مساجد و امامزاده های دولتی نیست. تفاوت واضحه.دست و پای افراد و ببندیم بزاریم وسط بحث و بگیم بحث کنیم تا براتون عادی بشه و یا اینکه به فکر این احساساتشون نباشیم چون بر خلاف اعتقادمونه
فک کنم هر حرفی بود زده شده و شما هم جواب این پیام رو بدین ، من دیگه بحث خاصی ندارم ولی پیشنهاد می کنم به جای تلاش برای اقدام دیکتاتورانه و برخورد با خواست اعضا و اصلا برخورد با احساسات خیلیا که اگه پیامای اینجارو بخونین می فهمین چقدر انجمن جدیدو دوست دارن، از فضای آزاد سایت جهت ترویج افکار خودتون و اموزش هاتون استفاده کنید
موفق شدن حکومت در جنگ، لزوما به معنی حمایت اکثریت نیست. دولت همواره از اتوریته ای بیشتر برخورداره. ضمن اینکه میتونستن آمریکارو دو قسمت کنن که ایالت های شمالی برده داری ممنوعه و جنوبی آزاد(که نباید اینکار انجام بشه).خوب لینکلن موفق شد جنگ رو ببره !! دقیقا مثال نقض حرفتونه . اگه نود درصد مردم امریکا مخالفش بودن بازم موفق میشد؟؟؟؟؟؟
در ابتدا تدریس میشد، اما مشخص شد که به دلیل ایکه خلقت هوشمند علمی نیست، با هدف آموزش و پرورش در تضاده. که البته اکثر خانواده ها، خواهان تدریسش بودن، طوری که مادلین ماری اهر، از مخالفان معروفِ تعلیماتِ مذهبی در مدارس، در سالِ 1964 بنابه نظرسنجی های مجله لایف، منفورترین زنِ آمریکا در اون سال شناخته شد.اینو منبع بیارید من فک کنم این مطالب اول تدریس می شده بعد به علت در خواست ها حذف شده
کلِ هدف تز این تاپیک ها و بحث ها، تبادل عقیده و تصمیم گیری دستکم خودمون، درباره درستی مسائله. اینکه مدیریت بخواد اجراش کنه یا نه، تفاوتی در اصلِ موضوع نداره. همونطور که با انتقادات و بحث ها، نه ترامپ بخودی خود کنار میره نه ج.ا نه هیچکس دیگه ای!-> می تونید در مورد کلیشه ها تاپیک بزنید و آموزش بدید
-> می تونید با اطلاع رسانی و توضیح برای دخترا مشارکتشون رو در اون انجمن رو کم کنید و عملا بی استفادش کنید
->می تونید در تاپیک سیاسی در مورد تقابل ارزش ها و اولویت دولت ها پست بزارید و توضیح بدید مثلا تفکیک جنسیتی و از بین بردن کلیشه باید اولویت باشه یا ازادی و دموکراسی
همچنین!ی
موفق باشید !!!!