خب من با این پست کاملا مخالفمدر هر حال این ایده حرف بزن دخترونه خیلی دٍلبًره
منکع خیلی دوسش دارم![]()
وجدانا ؟ دو تا مطلب در مورد تفاوت دارک وب و وب خوندی میخوای نظریه انسانی و روابط بین انسان ها رو تشکیل بدی باهش ؟ :)ایجاد یه همچنین محدودیت هایی عملا گردش آزاد اطلاعات رو در بستر وب نقض میکنه، حال آنکه یه عده بخوان راجع به مسائل خصوصی حرف بزنن یا در مورد مسائل پیش پا افتاده.. اینجا دارکوب نیست که بخاد چیزی داخلش سکرت باشه، اینجا وبه
وجدانا ؟ دو تا مطلب در مورد تفاوت دارک وب و وب خوندی میخوای نظریه انسانی و روابط بین انسان ها رو تشکیل بدی باهش ؟ :)
واقعا تا حالا تو همون بستر وب ندیدی تو یه وبلاگ پست خصوصی با رمز گذاشته باشن ؟
ندیدی تو فضای وب پیج اینستاگرام خصوصی بزنن و فقط کسایی که میشناسن رو اجازه ی "گردش آزاد اطلاعات" بهشون بدن ؟
یه سری سوال واسم پیش اومده حالا هر کدوم از دخترا که تونستن جواب بدن من ممنون میشم@Fall
۲.تاپیک عمومی در مورد مد و لباس و... ما قبل تر از وجود این انجمن ایجاد کردیم اما استقبال نشد، در حالیکه تو انجمن دخترونه کلی توش بحث میشه!
ک ما از دخترا پرسیدیم چرا؟! گفتن پسرا بهمون تیکه میندازن و... (راحت نبودن، حق دارن)
اگر بحث تابو شکنیه باز من کلی تو همین تاپیک با بچه ها بحث کردم، تابو شکنی مناسب اینجا نیست! رسم و رسوم داره والا جز بدبختی برا اون دختر هیچی نداره.
۵.شما میخوای کار درست کنی! از ماها گذشته نمیتونی تربیت آدما رو درست کنی، اما از خودت شروع کن، دختری که شاید چندین سال بعد خودت داشته باشی! بهش اجازه میدی پیش هر کسی بیاد راحت حرفش رو بزنه؟
یعنی توی این یه روزی که عضو اینجا شدید چیزی غیر از «فظاش : ) » توجهتونو جلب نکرد و الآن دنبال “دوستانی” هستید که این خزعبلات رو میگن؟دوستان : ما باید تاپیک ها رو محدود به جنسیت کنیم تا بتونیم ازاده ودر فظایی باز ازادی جنسیتی داشته باشیم
جواب من: موندم این خزعبلات از کی نشئت میگیره!
خیر نمیتونه.تفکیک جنسیتی راه انداختین تو انجمن؟
بابا شما خیلی خفنید))
تفکیک جنسیتی آخه؟)))
الان مثلا یکی نمیتونه جنسیتش رو بزنه دختر بیاد پست هاتون راجع به سکس و پریود رو بخونه؟))
تفکیک جنسیتی راه انداختین تو انجمن؟
بابا شما خیلی خفنید))
تفکیک جنسیتی آخه؟)))
الان مثلا یکی نمیتونه جنسیتش رو بزنه دختر بیاد پست هاتون راجع به سکس و پریود رو بخونه؟))
همه به تلگرام دسترسی ندارند این میشه اولابه راحتی میشه این کار رو انجام داد..
مگه اینکه بخوان با تاریخ عضویت یا نام کاربری و اینا محدودش کنن که در واقع به خودشون رودست میزننچون در این صورت میتونستن یه گروه توی تلگرام بسازن و دوستاشونو ادد کنن و به کارشون برسن، چه فرقی با الآن میکرد؟!! فقط میخوان فاز روشنفکری و حریم خصوصی و اینا بگیرن.. آدم اوقش میاد از بعضی عقدههایی که برخیها دارن..
1- آیا واقعا تیکه انداختن پسرها چه تو واقعیت چه مجازی باعث میشه شما بخواید پنهان شید یا خودتون رو تغییر بدین؟مگه ما دخترا کم تو واقعیت تیکه میشنویم؟! اونجا چیکار میکنین؟ینی اگه چندتا پسر وقتی تو خیابون دارین راه میرین به ظاهرتون تیکه بندازن شما سریع جا میزنید و دفعه ی بعدی که بیرون میرید ظاهرتون رو تغییر میدید؟یا روی انتخاب خودتون مصمم میمونید؟