- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
و در ادامه توجهون رو جلب میکنم به چند مصداق عینی از قضیه محرک-پاسخ (در جواب یارکشی غلط و عصبیت حاصل از اون)که هم اکنون شاهدش هستیم:
البته نقل قول دوم میزان عصبیتش کمتره اما میخواستم برای بحث اینک ما از نظرات دیگران چرا باید عصبی بشم(چ پسر از جنس کراتین مو و چ دختر از فوتبال) و نتونیم تعامل عادی دیگران رو بپذریم و بخایم جای مخصوص خودمون درست کنیم
اما قسمت های برگزیده از نقل قول اول و آخر مشخص کننده این بود ک همین الانم شما از بحث اجتماعی متواری هستید ک هیچی قصد دون کردن و پایین اوردن بحث رو دارید...پر مسلمه صاحب سایت کاری ب نظرات ما نداره....ما فقط میخوایم نظرموم رو بگیم و دلایلمون رو....کسی هم مجبور ب خوندن و صد البته اطاعت نکردیم و نمیتونیم بکنیم.فقط میخایم بگیم مخالف این تئوری هستیم ب دلایل فلان و فلان....
و این واکنش ک بحث نکنید و جای بحث دیگ نیس و تصمیم گرفته شده....شبیه داستان گالیله و گرد بودن زمین ه ( البته من نمیگم من نظرم حتمن درسته ..فقط یاد این افتادم ک نمیذاشتن راجع ب یسری موضاعت بحث شه و میگفتن بحث غلط و انحاط اندازه)
وخیلی براتون خوشاینده دخترا جلو روتون از عادت ماهیانه و مو و ناخن و... بگن؟!
خب برای ما دخترا خوشایند نیست، بس کنید دیگه این بحث رو سعی کنید به تفاوت های جنسیتی احترام بذارید و مهم تر از اون بپذیریدش!
کل جامعه رو تفکیک جنسیت بیان شده حالا همین یکی خار شده رفته تو چشمتون؟!
پس بس کنید این بحث رو، حق دخترا رو همه جا خوردن این دلخوشیا کوچیک رو نگیرید ازشون!
هر وقت یک ی روز تو این جامعه دختر بودید، اون وقت حق دارید بیایید اینجا نظر بدید انجمن جدا برا دخترا باشه یا نه!
در ضمن قصد مدیریت رقابت با هیچ جا نبوده، قصد این بوده دخترا ی جا بتونن حداقل حرفاشون رو بزنن!
از کاه کوه نسازید با اعصاب منم انقدر بازی نکنید!
لطفا هرچی سریع تر تکلیف انجمن رو مشخص کنید، اگه قراره باشه این تاپیک حذف شه، تمهیدات لازم انجام شه و مطابق قوانین انجمن دخترونه آقایونی که برچسب جنسیت رو تغییر میدن و میان انجمن باید بن شن! اگرم قراره حذف شه خب حدفش کنید، ملت شبا راحت خوابشون بره!
]
اصلا هم بحث شرم و حیا و اینا نیست.من به شخصه اعصابم خورد میشه اگه حرف بزنو وا کنم و ببینم کلی راجع به فوتبال نوشتن.خب
پس این اصلا چیزی نیست که بخوایم جبهه بگیریم.که چی مثلا؟
جنگ را انداختیم واس چی؟
واقعا انقد مهمه؟؟؟
حالا شماها چ موافق باشین چ مخالف . رای گیری ای ک توی ح.ب انجمن دخترانه انجام شد نشون میده 90 درصد دخترا میخوان این انجمن بمونه ((: فقط 10 درصد مخالف بودن :د
نمیتونین ب زور عقایدتونو فرو کنین تو سر یکی . اینو بفهمین . حکومت دیکتاتوری ک نیست . دموکراسی طور ب قضیه نگاه کنیم الان دخترا 90 درصدشون میخوان انجمن بمونه .
پس بحث کردن الکیه .
.
البته نقل قول دوم میزان عصبیتش کمتره اما میخواستم برای بحث اینک ما از نظرات دیگران چرا باید عصبی بشم(چ پسر از جنس کراتین مو و چ دختر از فوتبال) و نتونیم تعامل عادی دیگران رو بپذریم و بخایم جای مخصوص خودمون درست کنیم
اما قسمت های برگزیده از نقل قول اول و آخر مشخص کننده این بود ک همین الانم شما از بحث اجتماعی متواری هستید ک هیچی قصد دون کردن و پایین اوردن بحث رو دارید...پر مسلمه صاحب سایت کاری ب نظرات ما نداره....ما فقط میخوایم نظرموم رو بگیم و دلایلمون رو....کسی هم مجبور ب خوندن و صد البته اطاعت نکردیم و نمیتونیم بکنیم.فقط میخایم بگیم مخالف این تئوری هستیم ب دلایل فلان و فلان....
و این واکنش ک بحث نکنید و جای بحث دیگ نیس و تصمیم گرفته شده....شبیه داستان گالیله و گرد بودن زمین ه ( البته من نمیگم من نظرم حتمن درسته ..فقط یاد این افتادم ک نمیذاشتن راجع ب یسری موضاعت بحث شه و میگفتن بحث غلط و انحاط اندازه)