• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش تغییرات مثبت درسی

قول من به خودم؛
هیچ وقت تقلب نکن ولی به همه تقلب بده
هیچوقت حفظ نکن و سعی کن همیشه یاد بگیری و مفهوم رو با وجودت لمس کنی.

قول:
-عمل کردن به برنامم
-اومدن به اینجا آخر هفته ها و سرزدن به تاپیکای درسی فقط
-چت نکردن با دوستام مگر درسی
فعلا همینا تا بعد
پاداش: رسیدن به تراز و رتبه ی خوب خودش پاداش بزرگیه
تنبیه: حذف کردن آهنگام
قول اول: تقریبا عملی شد
قول دوم نه
قول سوم تا حد زیادی انجام شد
خب میخام یکم قولامو عوض کنم:
-عمل کردن به برنامم
-بیدارشدن: 6/5 صبح خواب: 11 شب خواب بعد از ظهر: 45 دقیقه
-سریالم نبینم
-اینجا نیام تا آزمون 27 تیر و 27 تیر به شرطی میام که ترازم بالای 6800 باشه که کارناممو بزارم
-چت نکنم و به واتساپ هر روز دو بار اونم بعد از ظهرا و صبحا ی زود سر بزنم صرفا جهت این که از برنامه مطلع بشم
-الان میشینم مباحث آزمون بعد از 27 تیر رو می نویسم ساعتا رو می نویسم و از فردا براش می خونم چون احساس می کنم دارم اهمال کاری می کنم به شدت و باید یه جوری جلوشو بگیرم
پاداش: اگه آزمون 27 تیر ترازم رسید بالای 6800 واسه خودم 5 تا آهنگ دانلود می کنم
تنبیه: آهنگای قبلیمو حذف می کنم الان و قدم بعدی میشه حذف فیلما و سریالا اول از همه هم از Jimmy vestvood,Amerikan Hero شروع می کنم
باشد که رستگار شویم
خب میشه یه نفر هر وقت الکی اومدم اینجا و انلاین بود بیاد بهم نهیب بزنه و قولامو بهم یاد آوری کنه؟ با تشکر پیشاپیش

-عمل کردن به برنامم چهار روز هفته کاملا عملی شد دو روزم 80 الی 90 درصدش
-بیدارشدن: 6/5 عمل شد صبح خواب: 11 شب تقریبا نه کامل خواب بعد از ظهر: 45 دقیقه عملی شد
-سریالم نبینم 4 روز عملی شد دو روز زدم زیرش
-اینجا نیام تا آزمون 27 تیر و 27 تیر به شرطی میام که ترازم بالای 6800 باشه که کارناممو بزارم نیومدم الانم اومدم خودتونو ببینم که همشم تو آشپزخونه این
-چت نکنم و به واتساپ هر روز دو بار اونم بعد از ظهرا و صبحا ی زود سر بزنم صرفا جهت این که از برنامه مطلع بشم انجام شد
-الان میشینم مباحث آزمون بعد از 27 تیر رو می نویسم ساعتا رو می نویسم و از فردا براش می خونم چون احساس می کنم دارم اهمال کاری می کنم به شدت و باید یه جوری جلوشو بگیرم انجام شد
پاداش: اگه آزمون 27 تیر ترازم رسید بالای 6800 واسه خودم 5 تا آهنگ دانلود می کنم با توجه به این که یکی از درسامو منفی زدم غیر ممکنه پس بی خیال
تنبیه: آهنگای قبلیمو حذف می کنم الان و قدم بعدی میشه حذف فیلما و سریالا اول از همه هم از Jimmy vestvood,Amerikan Hero شروع می کنم بعد از نتایج آزمون حذفش می کنم
قولای جدید:
-عمل کردن به برنامه
-بیداری: هفته اول 6/5 هفته دوم 6 خواب: هفته اول 11 هفته دوم 10/5 خواب بعد از ظهر:45 دقیقه
-سریال نبینم
-اینجا نیام تا آزمون 10 مرداد بعدشم بیام اینجا این پستم رو بروز رسانی کنم و اگه ترازم حداقل 6800 بود کارناممو بزارم
-چت نکنم و به واتساپ روزی دو بار و اگه بتونم یک بار سر بزنم در حد مطلع شدن و اینا
پاداش: دانلود 5 تا آهنگ
تنبیه: پاک کردن فیلم Moana

درس بخونم حداقل یه دوره ای بکنم قبل مدرسه

تشویق: برا خودم یه چیزی میخرم (از اون عروسک رو میزی ها یا ...)
تنبیه: کنار گذاشتن لپتاپ گوشی هدفون و تمام متعلقات به مدت یک شبانه روز :((
امیدوارم بشه :)
99/4/28
99/5/17

یه‌سری خودکار ژله‌ای و شمع عطری دیدم و وسوسه‌ خریدش افتاده به جونم (با این که استفاده نمیکنم :)) )
اگه فاینالم رو بالای ۸۵ بشم و این دو روز خیلی خوب و حسابی براش بخونم می‌گیرمشون. :دی

یکم دیره برا من :)))))
ولی قول میدم این کلمه های فارسی تا خود روز کنکور هر شب بخونم
با هیچ جای فارسی به اندازه کلمه هاش مشکل نداشتم :)))))

خب عادت بدی که دارم اینه که حتما باید تو کتاب خونه درس بخونم :|
یعنی در حالت عادی عادت خوبیه ها :-" ولی خب الان که نمیشه رفت کتاب خونه این موضوع خیلی اذیت کننده است
من از امروز یا حالا فردا ( 15 تیر ) شروع میکنم و تا 3 مرداد تو خونه درس میخونم (با همون روزی 4 - 5 ساعت مطالعه مفیدی که تو کتاب خونه داشتم )
جایزه : پایتون رو به طور جدی شروع میکنم
تنبیه : سه چهار روز بدون گوشی و لپ تاپ
بریم ببینیم چی میشه :))
* فاز تاپیک رو درست متوجه شدم دیگه نه؟ :-? :)):))
خب قرار شد بیایم بگیم موفق شدیم یا نه
اونجوری که دلم میخواست پیش نرفت . پس به جای اینکه سه چهار روز بدون گوشی و لپ تاپ به سر ببرم ، یه هفته فضای مجازی و استفاده غیر درسی از لپ تاپ رو کنسل میکنم

خب به نام خدا:)
اهداف
×برای آزمون ۱۰ مرداد قلم چی ترازم بالای ۶۵۰۰ بشه.
×عربی رو بالای ۵۰ بزنم.
×ریاضی رو بالای ۵۰ بزنم.
×شیمی رو بالای ۸۰ بزنم.
×‌تلاش کنم نیم ساعت زودتر بیدار شم.
×قبل یک بخوابم.
×تا روز جمعه،تلگرام و دیدن ویدئو رو بر خودم ممنوع کنم.(فارسی سخت:))))
×بیشتر از یکبار سایت رو چک نکنم.
_______
تنبیه:۱/یک هفته نیام سایت و بجاش زودتر بخوابم.

۲/ برای اون درسی که به درصد دلخواه نرسیدم،شبی ۵ تا تست بیشتر بزنم.

۳/ اگه ترازم کمتر شد حق دیدن شو محبوبم رو از خویشتن سلب میکنم.

اگه بیشتر از یکبار سایت رو چک کردم دو وعده ظرفا رو میشورم.

پاداش:
کارنامم رو در معرض عموم میزارم.

واسه خودم یچیزی سفارش میدم:/

پنکیک میپزم.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تا ۱۰/۵/۹۹

اهداف:
-پابندی به برنامه 12 روزه
-بیدارشدن ساعت ۶:۳۰
- اتمام فصل۱ قرابت و فصل ۱دستور
پاداش:
-خرید ۲ تا کتاب
-دانلود فیلم Casablanca
تنبیه:
-تا ۳روز گیتار نمیزنم
-تا ۵روز موسیقی گوش نمیدم

برنامه تا ۱۵ مرداد

Remember Dear, MOTIVATION is what gets you started
HABIT is what keeps you going
so just get used to that
GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
قولای دفعه ی قبل:
-عمل کردن به برنامه انجام شد حدودا
-بیداری: هفته اول 6/5 هفته دوم 6 خواب: هفته اول 11 هفته دوم 10/5 خواب بعد از ظهر:45 دقیقه چون تغییراتی توی برنامه مدرسه اتفاق افتاد یه کم به هم خورد
-سریال نبینم متاسفانه زدم زیرش چند روز :-"
-اینجا نیام تا آزمون 10 مرداد بعدشم بیام اینجا این پستم رو بروز رسانی کنم و اگه ترازم حداقل 6800 بود کارناممو بزارم خب دیروز اومدم اینجا ولی مدتی کوتاه تراز میانگینم بالای 6800 شده و می زارم کارناممو
-چت نکنم و به واتساپ روزی دو بار و اگه بتونم یک بار سر بزنم در حد مطلع شدن و اینا خب چت که دیروز چت کردم بازم متاسفانه :-" ولی واتساپ واقعا زیاد نرفتم
پاداش: دانلود 5 تا آهنگ انجام خواهد شد :D
قول های امروز:
-عمل کردن به برنامه
-بیداری: 6 و ربع خواب:11 خواب بعد از ظهر:45 دقیقه
-سریال نبینم اگه عمل نکردم بهش سریال رو حذف می کنم
-اینجا نمیام تا 24 مرداد بعد از آزمون و اگر بیام فقط توی تاپیکای درسی پست میزارم اگه میانگین ترازم بالای 6800 شد میزارم کارنامه مو
-چت نکنم واتساپ رو زیاد چک نکنم
پاداش: اگه از پنج قولم به حداق سه تا کامل کامل کامل عمل کنم 5 تا آهنگ دانلود می کنم
پ.ن: آزمون قبل میانگین آزمونم 6700 شد و بدین دلیل آهنگ دانلود کردم و فیلمی که گفته بودم رو حذف نکردم

Back
بالا