قرار نیست حتما زندگی کاراکتر به زندگی شما شبیه یا حتما قابل درک توسط شما باشه تا ما بگیم فیلم خوبیه؛ اکر قرار بود این شکلی باشه باید فیلم ثور از بدترین ها میبود..
منظورم اصلا این نبود و نمیدونم چطور این برداشت رو کردید.
فیلم بلک پنتر، یه اثری بود که فیلم های مارول رو از صرفِ اکشن و علمی تخیلی درآورد. تچالا شخصیتِ به مراتب بالغ تر و منطقی تری نسبت به بقیه سوپرهیرو ها داره. و اینو میشه چه از حرف زدنش و چه از تصمیمایی که میگیره فهمید. به تونی استارک نمیخوره یه مردِ بالغِ بزرگسال باشه واقعا.
به علاوه، دردِ قابل درکی از شخصیت هایی مثل تونی استارک و بیوه سیاه و حتی ویژن نمیشه درک کرد. و به نظرم یکی از چیزایی که باعث میشه شخصیتی دوس داشتنی باشه، ضعف ها و درد هاییه که بعضی وقتا سراغش میاد. وگرنه هالکِ کارتونی همیشه پرطرفدار ترین شخصیت میمونه چون هیچ مانعی سر راهش نیست و همه چی رو میتونه داغون کنه!
با اینکه ثور شخصیت مارول موردعلاقه ی منه، ولی به جز رگناروک بقیه فیلماش پدیده خاصی نیستن واقعا. چرا؟ چون فیلم هیچ اجازه ای نداده که بیشتر باهاش ارتباط بگیریم. بیشتر مدت فیلم ثور درحال ضربه زدن و پیروزیه. تایمِ خارج از فازِ اکشن تو فیلم خیلی کمه. طبیعتا ما نیاز داریم قبل از باس فایتِ آخر فیلم یه شناختِ کافی و قابل قبولی از شخصیت داشته باشیم! تا حداقل وقتی میبره یا میبازه یه حسِ کافی داشته باشیم به هر حال. نه اینکه صرفا به "ایول ثور پیروز شد!" ختم شه.
منظور من و بقیه مخالفان بلک پنتر اینه که حضور این شخصیت در بین انتقامجویان، باعث آسیب رسیدن به ترکیب اونها میشه، ما که یادمون نمیره بلک پنتر اولین بار برای تکمیل گوشه ای از فیلم کاپیتان وارد داستان شد.. قهرمان کردن اینجور شخصیتها معمولا طرفدارها رو (مخصوصا اونهایی که اهل کمیک هم هستند) بی علاقه میکنه،بقیه انتقامجویان هر کدومشون به تنهایی میتونن یه دنیای سینمایی باشن، حالا هر چقدر هم که بلک پنتر یا کاپیتان مارول بخوان معروف باشن، من به شخصه انتقامجویان قدیم و کهنهکار رو بیشتر دوست دارم...
بلک پنتر صرفا یه شخصیت نیست که بخواد گروهِ چندنفره ی اونجرز رو اذیت کنه! پشتِ بلک پنتر، واکانداست. و مطمئنن صحنه ی نبرد واکاندا تو اونجرز 3 یکی از خوش ساخت ترین بخش های فیلم بود از نظر اکشنِ قوی ای که داشت. وقتی بلک پنتر رو میشنوید زود یاد یه مرد سیاه پوست تو لباس پلنگ نیفتید. کلِ ساختارِ فیلمه که به اونجرز اضافه شد!
روندی که اونجرز 3( و 4 ی که هنوز اکران نشده البته) پیش برد، اجازه نمیداد یه گروهِ 7 8 نفره کل فیلم رو جلو ببرن و بتونن موفقیتِ اونجرز 1 رو تکرار کنن.
به شخصه فکر میکنم اونجرز 3 خیلی استفاده ی حرفه ای و درستی از شخصیت ها کرد. علاوه بر داکتر استرینج و اسپایدرمن و نگهبانان کهکشان که هرکدوم به نوعی داستان فیلم رو گسترده تر کرد، همین بلک پنتر هم نقش درست و حساب شده ای داشت تو فیلم.
ببینید، اگه بخوایم همون گروهی که تو اونجرز 1 بود رو توی چندین و چند فیلم تکرار کنیم، طبیعتا بعد از یه مدت ایدش تکراری میشه. اون موقعست که طرفداران کمیک ممکنه بی علاقه شن.
دنیای مارول نیاز داره غافل گیر کنه. مثل هر دنیای سینماییِ دیگه ای!
درضمن، نقش تکمیلی داشتنِ یه شخصیت دلیل نمیشه پتانسیل نقش های مستقل رو نداشته باشه. مثال بارزش همین بیوه سیاه هستش. ناتاشا واقعا ظرفیت بالایی داره که یه شخصیت مستقل و باجزئیات ازش ساخته شه. و طبیعتا ما تاحالا ناتاشارو تو فیلمِ مستقلی ندیدیم!
به علاوه، بازخوردی که فیلم بلک پنتر+اونجرز 3 چه بین منتقدان و چه بین مخاطبان داشت، نشون داد اضافه کردن بلک پنتر و گسترش دادنش ایده ی خوبی بوده.