TahaTG
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- اراک
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
از روح ها میترسم تو شب اگه پتو روم باشه احساس امنیت میکنم البته خیلی ها دیگه مثل منن
خواستم بگم که افتاد دست بابام و ترسم ریختسابقه سرچ های گوگلم بیفته دست بابام.
لعنتی هرچی پاکش میکنم بازم میترسم از یه جایی برگرده
تو مایه های منی البته حس میکنم از من بد تری.همیشه از پشت سرم میترسم یا یه دست دراز بشه بگیرتم یا از زل زدن به آینه دستشویی و خیلی صحنه هایی که تخیل لعنتی من ایجاد میکنه مثلا میخواستم بخوابم و گوشیمو هل بدم کنار در اتاقم یه لحظه تصور کردم یه دست از پشت در بیرون بیاد و گوشیمو ببره داخل و بعد از پشت در بیاد بیرون و....
کلا مغز بیشعوری دارم که تو تک تک لحظات زندگیم منو میترسونه و حس عجیبی که بهم میگه یکی از تاریکی بهت زل زده....
منم مغز خیلییی پیش فعالی دارم.. ن فقط در این زمینه... ولی کلا نمیترسم...همیشه از پشت سرم میترسم یا یه دست دراز بشه بگیرتم یا از زل زدن به آینه دستشویی و خیلی صحنه هایی که تخیل لعنتی من ایجاد میکنه مثلا میخواستم بخوابم و گوشیمو هل بدم کنار در اتاقم یه لحظه تصور کردم یه دست از پشت در بیرون بیاد و گوشیمو ببره داخل و بعد از پشت در بیاد بیرون و....
کلا مغز بیشعوری دارم که تو تک تک لحظات زندگیم منو میترسونه و حس عجیبی که بهم میگه یکی از تاریکی بهت زل زده....
ترسی که بعد از خوندن نارنیا از بین رفت :)از اینکه شب وقتی میخوام بخوابم، در کمد باز باشه!