موقعیت بغرنج ....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
می خوابم زمین میگم النظافه من الایمان(امیدوارم جکشو خونده باشید:D)

ته یک کوچه بن بسته تاریک که هیچ انتنی نداره وایسادید(تو تاریکی)
بعد می بینید یه پسر داره ی دختر رو اذیت میکنه یا چاقوکشی میکنه
واکنشتون؟

در توانم که نیست با هر مدرکی که بتونم پلیس خبر می کنم.

تحت فشاری و دوستت داره یه جوک خنده دار تعریف می کنه دست شوییم خیلی دوره. ((:

احتمالا به صورت غیر ارادی می زنم تو دهنش اگه فشار روم خیلی زیاد بشه، شاید فشار کمتر شد :))
آتش سوزی شده فرصت داری یا خودت بری یا یکی رو نجات بدی ، می مونی یا می ری (گرچه اون موقع اگه خیلی اوضاع خراب باشه فکر نکنم اصلا به مرحلهی فکر کردن برسی ، یه ریکشن طبعیه )

در میرم

همونطور که خودتم گفتی داغی خودش ادم رو فراری میده(دود و ... هم به کنار)

رفتی عروسی بغل دستی رفته دستشویی. بعد نگاه میکنی میبینی ظرف ماستت گوشه اش انگار باز شده. ولی برای بغل دستیت سالمه.
1. ماستمو با بغل دستی عوض میکنم ^_^
2. گارسون رو پیدا میکنم میگم بیا اینو عوض کن
3. گور پدر ماست اصلا نخواستم -_- (مرده شور عروس و دوماد و مراسم ضایشون رو ببرن...یه ماست بلد نیستن بدن رفتن عروسی کردن:)))

2 البته به یکی از صاحبان مراسم میگم که بعدا کلاس نیاد:D

نصفه شب میبینی که ی مگس تو اتاقه اما پنج نفر دیگه هم هستند(مسن ترجیحا) که خوابیده اند و تو نباید بیدارشون کنی(سروصدا نباید بشه) اما با وجود مگس هم خوابت نمیبره و برای خوابیدن خیلی رو صدا حساسی
واکنشت؟:-/

لعنت به خواب سیک! احتمالا جمع رو ترک گفته و به یه جای دیگه پناه میبرم واسه ی خواب! حتی شده برم تو راه پله نشسته بخوابم!(حالا مگس که خوبه، من فکر کنم یکبار با سوسک یا ملخ این اتفاق رخ داد و فکر کنم بیخیالش شدم و از فردا هم دیگه پیدا نکردم بکشمش...خخخ)

رفتی یه جا مهمونی میری دستشویی میبینی یه نفر قبل تو(امین؟) کار خرابی کرده و یادگاری گذاشته رفته.
1. میام بیرون داد و بیداد میکنم که این چه وضعشه؟
2. مجبورم گردن بگیرم خودم بشورمش
3...(به عهده دانش آموز)...

لعنت به خواب سیک! احتمالا جمع رو ترک گفته و به یه جای دیگه پناه میبرم واسه ی خواب! حتی شده برم تو راه پله نشسته بخوابم!(حالا مگس که خوبه، من فکر کنم یکبار با سوسک یا ملخ این اتفاق رخ داد و فکر کنم بیخیالش شدم و از فردا هم دیگه پیدا نکردم بکشمش...خخخ)
دلت اومد دوباره تو اون اتاق بخوابی؟ اخه اصولا سوسک تو اتاق یه قضیس ناپدید شدنش ی قضیه دگ

رفتی یه جا مهمونی میری دستشویی میبینی یه نفر قبل تو(امین؟) کار خرابی کرده و یادگاری گذاشته رفته.
1. میام بیرون داد و بیداد میکنم که این چه وضعشه؟
2. مجبورم گردن بگیرم خودم بشورمش
3...(به عهده دانش آموز)...

4. تا در رو باز کردم و با این صحنه مواجه شدم ، در رو می بندم و مکان رو ترک می کنم

داره سیل میاد چی می کنی ؟؟؟

قطعا فیلم برداری نمیکنم. اول میرم یه جای امن بعد شروع به فیلمبرداری میکنم:))

اگر یه بازی ای رو که چند ماهه رفتی خراب شه و بگه باید از اول نصب کنی(همه مرحله هایی که رفتی دود شه) چکار میکنی؟

قطعا فیلم برداری نمیکنم. اول میرم یه جای امن بعد شروع به فیلمبرداری میکنم:))

اگر یه بازی ای رو که چند ماهه رفتی خراب شه و بگه باید از اول نصب کنی(همه مرحله هایی که رفتی دود شه) چکار میکنی؟
صد در صد لغو نصب میکنم
فک کن تو ی جاده تاریک تنهایی و گوشی هم نداری ک ب کسی زنگ بزنی و نصفه شبه و ماشینی هم اونجا نیس و صدای گرگ هم میاد چیکا میکنی

صد در صد لغو نصب میکنم
فک کن تو ی جاده تاریک تنهایی و گوشی هم نداری ک ب کسی زنگ بزنی و نصفه شبه و ماشینی هم اونجا نیس و صدای گرگ هم میاد چیکا میکنی

(باریک بالاخره موقعیت گفتی). خب لامصب واسه چی رفتی تو اون جاده؟:)) فکر کنم شروع کنم به فحش دادن به خودم که من الان اینجا چکار میکنم و در همین حوالی یه پلنگی خرسی چیزی بیاد منو بخوره!(گرگ زورش نمیرسه||=||)

فکر کن شرط بندی کردی روی یه تیمی، گفتی هر گل که بزنیم 10 تومن میگیرم هر گل که بخوریم 10 میدم. و تیم شما دقیقه 52 هست و 4 تا خورده و میره که 5می رو بخوره. چکار میکنی؟

(باریک بالاخره موقعیت گفتی). خب لامصب واسه چی رفتی تو اون جاده؟:)) فکر کنم شروع کنم به فحش دادن به خودم که من الان اینجا چکار میکنم و در همین حوالی یه پلنگی خرسی چیزی بیاد منو بخوره!(گرگ زورش نمیرسه||=||)

فکر کن شرط بندی کردی روی یه تیمی، گفتی هر گل که بزنیم 10 تومن میگیرم هر گل که بخوریم 10 میدم. و تیم شما دقیقه 52 هست و 4 تا خورده و میره که 5می رو بخوره. چکار میکنی؟
دفعه قبل دیسلایک دادی ترسیدم ازت:D
الفرااااااااررررررررر اصن شرط بندی حرام است
مدیر مدرسه سر جلسه امتحان ازت تقلب گرفته برگه تقلبتم تو دستشه باباتم پیششه تو هم پشت در اتاقشی چیکا میکنی؟

دفعه قبل دیسلایک دادی ترسیدم ازت:D
الفرااااااااررررررررر اصن شرط بندی حرام است
مدیر مدرسه سر جلسه امتحان ازت تقلب گرفته برگه تقلبتم تو دستشه باباتم پیششه تو هم پشت در اتاقشی چیکا میکنی؟

اگر بشه ماسمالی کرد(چیز خوبی به ذهنم برسه) میمونم تا از خودم در دادگاه صحرایی دفاع کنم، اگر نه بقول خودت الفرار!

(این داستان واقعی است): فکر کن یه درسی رو که قبلا خیلی روش حساب کردی و گفتی حداقل 19 شو میگیرم، میری سر امتحان پایانترم و میبینی سوالاشم که اسونه. هنوز سوال 3 نرسیدی(15 تا سواله) دستشوییت میگیره. طوری که نگو و نپرس. هرچی تلاش میکنی که ادامه بدی بی فایده است و مغزت کار نمیکنه! به مراقب هم هرچی میگی، میگه ورقه ت رو بدی دیگه پس نمیتونی بگیری!!! دقیقا چکار میکنی؟ شرح بده برامون(خخخ) ... این اتفاق لعنتی تو دانشگاه سر درس امار و احتمال افتاد واسم!

میشه بپرسم خودت چیکا کردی؟؟

تقلب میشه من بگم!
هیچی سعی کردم 3-4 تا سوالو نصفه نیمه جواب بدم. با نمره میانترمم که 17-18 بود جمع کرد اخرش یه 10 یا 12 داد بهم!

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
اگر بشه ماسمالی کرد(چیز خوبی به ذهنم برسه) میمونم تا از خودم در دادگاه صحرایی دفاع کنم، اگر نه بقول خودت الفرار!

(این داستان واقعی است): فکر کن یه درسی رو که قبلا خیلی روش حساب کردی و گفتی حداقل 19 شو میگیرم، میری سر امتحان پایانترم و میبینی سوالاشم که اسونه. هنوز سوال 3 نرسیدی(15 تا سواله) دستشوییت میگیره. طوری که نگو و نپرس. هرچی تلاش میکنی که ادامه بدی بی فایده است و مغزت کار نمیکنه! به مراقب هم هرچی میگی، میگه ورقه ت رو بدی دیگه پس نمیتونی بگیری!!! دقیقا چکار میکنی؟ شرح بده برامون(خخخ) ... این اتفاق لعنتی تو دانشگاه سر درس امار و احتمال افتاد واسم!
اول باید زور بزنی برای نگه داشتن دستشوییت ولی اگ نشد تا جایی ک نم نزنی صبر میکنی:))
وقتی دیدی اوضاع خرابه دیگ مجبوری برگه رو بدی

شب قبل ساعت چهار صبح خوابیدی بعد هشت صبح مامانت بالای سرت جارو روشن کرده چیکا میکنی

تقلب میشه من بگم!
هیچی سعی کردم 3-4 تا سوالو نصفه نیمه جواب بدم. با نمره میانترمم که 17-18 بود جمع کرد اخرش یه 10 یا 12 داد بهم!
:)):)):)):)):))

به منظور افزایش خلاقیت تاپیک:
یه سوال طرح کنید، ۳_۴ نفر جواب بدن، کسی که بیشترین لایک رو گرفت بیاد و سوال بعدیو طرح کنه!
۱.سوال خلاق بپرسید
۲. مسیر ندید

×رعایت ادب الزامی‌است!
×رو پست ‌های هم بحث نکنید

با این سوال شروع کنیم:
شب قبل ساعت چهار صبح خوابیدی بعد هشت صبح مامانت بالای سرت جارو روشن کرده چیکا میکنی

خیلی ریلکس پا میشم ولی بعد یواشکی با قیچی سیم جارو رو قطع میکنم بعد خیلی ریلکس به خوابم ادامه میدم:D:D

Back
بالا