موقعیت بغرنج ....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بسیار زیبا

دوستان مسئله اصلا سر خودشوری نیس. مسئله آثار باقی مانده از جرمه! اونو باید با یه بشکه اب شست بعضا :))

فکر کن زنگ میزنن به گوشیت میگن شما تو مسابقه ی فلان برنده شدید. لطفا شماره حسابتون رو بگید که شارژ گوشیت تموم میشه. هیچکسم تو اون جا شارژر میکرو USB نداره(جدیدا دیدم سر شارژر ها بازم ریز تر شده!). چکار میکنی؟

خودخواه :)) شاید یه نفر پشت در منتظر تو بود تا بیای بیرون و اون بره ... اون چه گتاهی کرده و چه کار باید بکنه؟:))
وقتی بگیم اب قعطه نمی ره تو ک بخواد ببینه اگ هم بره درکمون میکنه:D

فکر کن زنگ میزنن به گوشیت میگن شما تو مسابقه ی فلان برنده شدید. لطفا شماره حسابتون رو بگید که شارژ گوشیت تموم میشه. هیچکسم تو اون جا شارژر میکرو USB نداره(جدیدا دیدم سر شارژر ها بازم ریز تر شده!). چکار میکنی؟
چندتا کار میشه کرد. یکی اینکه سیم کارت رو بندازم رو یه گوشی دیگه منتظر تماس دوباره باشم.
یکی دیگه اینکه به سرعت خودمو برسونم به جایی که شارژر هست.
راه آخرم که اگه قبلیا جواب نداد خودمو قانع کنم از این مسابقه الکیا بوده و جایزه ای در کار نیست.

موقعیت: فک میکردی امتحان درس ایکس رو داری ولی وقتی میری سر جلسه میبینی اشتباه میکردی و امتحان یه درس دیگس

چندتا کار میشه کرد. یکی اینکه سیم کارت رو بندازم رو یه گوشی دیگه منتظر تماس دوباره باشم.
یکی دیگه اینکه به سرعت خودمو برسونم به جایی که شارژر هست.
راه آخرم که اگه قبلیا جواب نداد خودمو قانع کنم از این مسابقه الکیا بوده و جایزه ای در کار نیست.

موقعیت: فک میکردی امتحان درس ایکس رو داری ولی وقتی میری سر جلسه میبینی اشتباه میکردی و امتحان یه درس دیگس

عه! چطوری موازی
چیزی که گفتی یه جرقه هایی زدی تو ذهنم، ولی چون فکر کنم خاطرات خوشی نبودن بیشتر فکر نمیکنم که یادم نیاد اصلا!
ولی جواب: خب مجبورم بشینم ببافم دیگه!(هرچند من وقتی هم که درسیو خونده باشم بازم میبافم! بعد جالبه اکثرا درسایی که میبافم نمرم بیشتر از درسایی میشد که سعی میکردم عین کتاب یا جزوه جواب بدم:)) تو کل دوران تحصیلیم اینطوری بود. در کل من همیشه اولین مثالها و تمرین هارو سر جلسه امتحان میدیدم و حل میکردم، فلذا نصف جوابام از استعداد خودم ساطع میشد! گویا معلما و اساتیدم قدر میدونستن نمره میدادن)

فکر کن یه قرار خیلی مهم داری و با کلی استرس و بدو بدو با ماشین میری سر قرار و دقیقا سر تایم میرسی. پیاده میشی و در ماشین رو میبندی که یهو میگی عه! سوییچ موند رو ماشین~X( و اونطرف اگر بفهمه تو همچین سوتی ای دادی واست خیلی بد میشه. دیر هم بری سر قرار بازم واست بد میشه! چه میکنی؟

عه! چطوری موازی
چیزی که گفتی یه جرقه هایی زدی تو ذهنم، ولی چون فکر کنم خاطرات خوشی نبودن بیشتر فکر نمیکنم که یادم نیاد اصلا!
ولی جواب: خب مجبورم بشینم ببافم دیگه!(هرچند من وقتی هم که درسیو خونده باشم بازم میبافم! بعد جالبه اکثرا درسایی که میبافم نمرم بیشتر از درسایی میشد که سعی میکردم عین کتاب یا جزوه جواب بدم:)) تو کل دوران تحصیلیم اینطوری بود. در کل من همیشه اولین مثالها و تمرین هارو سر جلسه امتحان میدیدم و حل میکردم، فلذا نصف جوابام از استعداد خودم ساطع میشد! گویا معلما و اساتیدم قدر میدونستن نمره میدادن)

فکر کن یه قرار خیلی مهم داری و با کلی استرس و بدو بدو با ماشین میری سر قرار و دقیقا سر تایم میرسی. پیاده میشی و در ماشین رو میبندی که یهو میگی عه! سوییچ موند رو ماشین~X( و اونطرف اگر بفهمه تو همچین سوتی ای دادی واست خیلی بد میشه. دیر هم بری سر قرار بازم واست بد میشه! چه میکنی؟

با پیچ گوشتی می تونم یه کارایی بکنم

مخصوص دخترا :
فک کن تو پارک نشستی یهو شاهزاده سوار بر اسبتون رو می بینی !!!

با پیچ گوشتی می تونم یه کارایی بکنم

مخصوص دخترا :
فک کن تو پارک نشستی یهو شاهزاده سوار بر اسبتون رو می بینی !!!
فک نکنم بشه کار خاصی کرد تا اون موقعی که اون بیاد بعدش دگ باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی که بعدا نگه از خدات بود:D:-"

میری مهمونی از صاحبخونه یک شارژر میگیری میزنی تو گوشیت اما شارژ نمی کنه وقتی میخوای شارژر رو دربیاری که دوباره امتحان کنی میبینی سر شارژر تو گوشی مونده و از طرفی میدونی که خیلی طرف رو شارژرش حساسه(واقعیت)
واکنشت؟

میری مهمونی از صاحبخونه یک شارژر میگیری میزنی تو گوشیت اما شارژ نمی کنه وقتی میخوای شارژر رو دربیاری که دوباره امتحان کنی میبینی سر شارژر تو گوشی مونده و از طرفی میدونی که خیلی طرف رو شارژرش حساسه(واقعیت)
واکنشت؟

ایرانی بازی درمیارم. یعنی جای اینکه من بدهکار باشم با لحن طلبکار میگم آقا این شارژرت به درد نمیخورد که! موند تو گوشی چرا؟؟ طوریکه طرف میگه اقا ببخشید بذار برم یه شارژر نو واست بخرم. واقعا شرمنده ات شدم.

فکر کن رفتی خواستگاری خودت/خواهرت/برادرت، مجلس کاملا جدی، یهو چشمت میفته به پات میبینی شستت کامل سرشو از چورابت بیرون اورده و داره به مجلس لبخند میزنه. باقیشو خودت بگو

با اون پای دیگم می پوشونمش

فک نکنم بشه کار خاصی کرد تا اون موقعی که اون بیاد بعدش دگ باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی که بعدا نگه از خدات بود:D:-"

واکنشت؟

و اگه پا پیش نذاشت و اصلا بهت اهمیت نداد ؟؟؟

دماوند فوران میکنه !!!

هجوم ادم فضایی ها !!!
:D:D:D

یکمم شما بگین هی من موقعیت لازم نیست درست کنم

هجوم ادم فضایی ها !!!
ذوق زده میشم در عین حال که با گوشی فیلم و عکس میگیرم به دنبال یه پناهگاه هم برا مواقع ضروری میگردم وسایل لازم هم مثل پتو، چراغ فوه ، غذا و... آماده میکنم

شهرتون بمباران بشه و همه خونه ها نابود بشن !!!

ذوق زده میشم در عین حال که با گوشی فیلم و عکس میگیرم به دنبال یه پناهگاه هم برا مواقع ضروری میگردم وسایل لازم هم مثل پتو، چراغ فوه ، غذا و... آماده میکنم

یه کار میکنم زود تر بمیرم کمتر زجر بکشم ،سیانوری چیزی داشته باشم حتما استفاده می کنم:/

این دیگه موقعیت نبود... تراژدی تعریف کردی:))
خب من واقعی بگم، میرم از اون شهر دیگه. مشخصه. (البته همه اینا حرفه. تجربه نشون داده کسی که میگه میرم، میمونه و همه رو از زیر اوار درمیاره، دشمن رو نابود میکنه! و در نهایت شهر رو دوباره میسازه. و هرکس الان میگه من میمونم، احتمالا نفر اول توی واقعیت فرار میکنه)

ماشین پیچوندی(گواهینامه نداری)، میای دور بزنی قشنگ با سپر جلوی ماشینت میری تو در راننده ی ماشینی که کنار خیابون پارکه و جای سپر ماشینت رو یادگاری واسش میذاری.

Back
بالا