dalghak
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- /:
- شهر
- :/
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
بسیار زیبا
اون سر فرصت اول باید خودمون و نجات بدیم
وقتی بگیم اب قعطه نمی ره تو ک بخواد ببینه اگ هم بره درکمون میکنهخودخواه شاید یه نفر پشت در منتظر تو بود تا بیای بیرون و اون بره ... اون چه گتاهی کرده و چه کار باید بکنه؟
چندتا کار میشه کرد. یکی اینکه سیم کارت رو بندازم رو یه گوشی دیگه منتظر تماس دوباره باشم.فکر کن زنگ میزنن به گوشیت میگن شما تو مسابقه ی فلان برنده شدید. لطفا شماره حسابتون رو بگید که شارژ گوشیت تموم میشه. هیچکسم تو اون جا شارژر میکرو USB نداره(جدیدا دیدم سر شارژر ها بازم ریز تر شده!). چکار میکنی؟
چندتا کار میشه کرد. یکی اینکه سیم کارت رو بندازم رو یه گوشی دیگه منتظر تماس دوباره باشم.
یکی دیگه اینکه به سرعت خودمو برسونم به جایی که شارژر هست.
راه آخرم که اگه قبلیا جواب نداد خودمو قانع کنم از این مسابقه الکیا بوده و جایزه ای در کار نیست.
موقعیت: فک میکردی امتحان درس ایکس رو داری ولی وقتی میری سر جلسه میبینی اشتباه میکردی و امتحان یه درس دیگس
عه! چطوری موازی
چیزی که گفتی یه جرقه هایی زدی تو ذهنم، ولی چون فکر کنم خاطرات خوشی نبودن بیشتر فکر نمیکنم که یادم نیاد اصلا!
ولی جواب: خب مجبورم بشینم ببافم دیگه!(هرچند من وقتی هم که درسیو خونده باشم بازم میبافم! بعد جالبه اکثرا درسایی که میبافم نمرم بیشتر از درسایی میشد که سعی میکردم عین کتاب یا جزوه جواب بدم تو کل دوران تحصیلیم اینطوری بود. در کل من همیشه اولین مثالها و تمرین هارو سر جلسه امتحان میدیدم و حل میکردم، فلذا نصف جوابام از استعداد خودم ساطع میشد! گویا معلما و اساتیدم قدر میدونستن نمره میدادن)
فکر کن یه قرار خیلی مهم داری و با کلی استرس و بدو بدو با ماشین میری سر قرار و دقیقا سر تایم میرسی. پیاده میشی و در ماشین رو میبندی که یهو میگی عه! سوییچ موند رو ماشین و اونطرف اگر بفهمه تو همچین سوتی ای دادی واست خیلی بد میشه. دیر هم بری سر قرار بازم واست بد میشه! چه میکنی؟
فک نکنم بشه کار خاصی کرد تا اون موقعی که اون بیاد بعدش دگ باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی که بعدا نگه از خدات بودبا پیچ گوشتی می تونم یه کارایی بکنم
مخصوص دخترا :
فک کن تو پارک نشستی یهو شاهزاده سوار بر اسبتون رو می بینی !!!
دستمال استفاده میکنممسیر دوم
ریدی آبم قطعه
چی کار می کنی؟
میری مهمونی از صاحبخونه یک شارژر میگیری میزنی تو گوشیت اما شارژ نمی کنه وقتی میخوای شارژر رو دربیاری که دوباره امتحان کنی میبینی سر شارژر تو گوشی مونده و از طرفی میدونی که خیلی طرف رو شارژرش حساسه(واقعیت)
واکنشت؟
فک نکنم بشه کار خاصی کرد تا اون موقعی که اون بیاد بعدش دگ باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی که بعدا نگه از خدات بود
واکنشت؟
با اون پای دیگم می پوشونمش
و اگه پا پیش نذاشت و اصلا بهت اهمیت نداد ؟؟؟
خلایق هرچه لایق
والا
خب میرم بستنی میخورم وصیت نامه مینویسم اگه هم زنده موندم که به شکرانه سلامتیم بستنی میخورمکلا تو فاز بستنیمدماوند فوران میکنه !!!
چیه خو؟
ذوق زده میشم در عین حال که با گوشی فیلم و عکس میگیرم به دنبال یه پناهگاه هم برا مواقع ضروری میگردم وسایل لازم هم مثل پتو، چراغ فوه ، غذا و... آماده میکنمهجوم ادم فضایی ها !!!
یه کار میکنم زود تر بمیرم کمتر زجر بکشم ،سیانوری چیزی داشته باشم حتما استفاده می کنم:/ذوق زده میشم در عین حال که با گوشی فیلم و عکس میگیرم به دنبال یه پناهگاه هم برا مواقع ضروری میگردم وسایل لازم هم مثل پتو، چراغ فوه ، غذا و... آماده میکنم
شهرتون بمباران بشه و همه خونه ها نابود بشن !!!
شهرتون بمباران بشه و همه خونه ها نابود بشن !!!